Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

b-13

b-13

Üye
Erkan bey keşke erken söyleseydiniz (: Son 4.5 Liramı aldı ve browser'i de yükleyemedim eksik geldiği için (:

4 5 liramı uff.. biraz pahalı qibi .d

--------------- Ekleme ---------------

zaten topu topu 20 tl yüklüorm .d xD 6 lira borcum oluo ordan alıorm .d 7.8 de sms hakkı .d para kalmıo .d ya bu kontör oalyı daha iyidi sanki .d

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
Erkan bey keşke erken söyleseydiniz (: Son 4.5 Liramı aldı ve browser'i de yükleyemedim eksik geldiği için (:
dostum bence sen operatörü değiştir.ben vodafone ile yükledim 0,20 kuruşum gitti.turkcell ile aveadan hiçbirşey yüklemeyin arkadaşlar internette aşırı derecede pahalı bu operatörler.vodafone a geçin rahat edin.:oke:

b-13

b-13

Üye
dostum bence sen operatörü değiştir.ben vodafone ile yükledim 0,20 kuruşum gitti.turkcell ile aveadan hiçbirşey yüklemeyin arkadaşlar internette aşırı derecede pahalı bu operatörler.vodafone a geçin rahat edin.:oke:

ya vodofone qeçmek bişi deil .d tüm çevrem akrabalarım turkcell .d

omaro

Üye
arkadaşlar telefonun yazılımını güncelledim ve dili ingilizce oldu tr yok seçeneklerde. daha önce nss felan demişler ama o görmüyo telefonu bunun başka yolu yok mu lütfen yardım edin

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonun yazılımını güncelledim ve dili ingilizce oldu tr yok seçeneklerde. daha önce nss felan demişler ama o görmüyo telefonu bunun başka yolu yok mu lütfen yardım edin
cihazınızı pc suite ile bağladınızmı peki???

zipchikti

zipchikti

Üye
selamlar,
arkadaşlar NAVİFİRM programıdaki variands bölümünde telf.nun ülke kodu (cod: 0582838) yok
RM-443 EURO-C TR, Latin STEEL (0569019) i kullanmam doğru olurmu?
teşekkürler..

ern234

ern234

Üye
kullan dostum doğru seçenek o.

zipchikti

zipchikti

Üye
kullan dostum doğru seçenek o.
Tamamdır hocam yükledim çalıştırdım oldu,
Teşekkürler,
V9.10 dan V10.12 ye yükselttim,
peki ne gibi farklar oldu pek bi fark göremedimde.(mesajlarımın silinmesinden başka)

TheMelo

Üye
Hafıza katına nasıl şifre koyabiliriz?

TheMelo

Üye
Ben onu daha önce denedim ama bir fayda olmadı, daha doğrusu o şifreyi koyunca pc hafıza kartını görmüyor.

esemiyake

Üye
telefonu dün servisten aldım. telefonum 6,61 den 7,01e yükselmiş versiyonu ama bir değişiklik farketmedim telefona başka bir kodlu telefonun içeriğini yüklemiştim türkçe seçeneği gitmiş ve ingilizce kullandım baya haritalarda türkiye yoktu ama almanya vardı ve evine kadar görünüyordu. daha önce ilk versiyonda 6,61 versiyonun harita güncellemesi yaptım bandırmanın sokak sokak evine kadar gösteriyodu. erdek yazdığımda erdekteki otellerden ev yol sokak cadde herşeyi köylerine kadar gösterirken şimdi telefonumu 7,01 versiyonun haritadan güncelledim yaklaşık 30 mb lik bir türkiye vardı yükleme yaparken yükleme bitti ve telefonda haritalara girince bandırma yazdığımda sadece karşımda anayol ve ve bikaç kavşak var ne cadde ne sokak hiçbişey kalmamış.
ve tekrar geri, getirmek için denemediğim yol kalmadı ama erdek tamamen yok ama büyükşehirler var küçük yerler yok bu saçmalık değilmi. ya telefondaki bandırma erdek haritasında rota göster dediğimde cadde sokak ev numarasına kadar yazıp haritadada gösteriyodu şimdi ise erdek yokki göstersin
Sabahtan beri uğraşıyorum bu telefonda erdek sokaklarıyla ve evleriyle karşıma çıkmazssa telefonu parçalayacağıma allah belamı versin

--------------- Ekleme ---------------

cities klasörüm 31,7 mb sanki bu 90mb falan diye hatırlıyorum ama emin değilim. son güncel harita diyo ne günceli ya şehir merkezinin olduğu bölüm açıkm sarı renk denizi bile düzgün kıyılandıramamışlar hakikatten nokia bizle dalga mı geçiyo
ya telefonun eksilerini defalarca burda yazdım
şimdi birde harita sorunu
bu cities kloasörünün kaç mb olması lazım ve nerden yüklerim
ben nokia map loader versiyon 3.0la yükledim ama yinede ayrıntılar yok hatta hiçbişey yok.

omaro

Üye
cihazınızı pc suite ile bağladınızmı peki???
telefonu görmesini sağladım bi şekilde uğraştıktan sonra. daha sonra sitede anlatıldığı şekilde işlemleri gerçekleştirdim ve dil kodu olarak NOKIA 6303 Classic RM-443
0569019 kodunu denedim denedim ama tlefonda hiç bir değişiklik olmadı hâlâ ingilizce. nemesisde bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra mı güncelleme yapınca tr oluyo acaba? (bu arada beni taktğınız için :tşk:.)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadasım nemesısde tr kodunu yükleyip phoenix ile 10.12 yi yükle.bu arada takmak ne kelime yardımımız olduysa ne mutlu..

ern234

ern234

Üye
Tamamdır hocam yükledim çalıştırdım oldu,
Teşekkürler,
V9.10 dan V10.12 ye yükselttim,
peki ne gibi farklar oldu pek bi fark göremedimde.(mesajlarımın silinmesinden başka)

Dostum gerekli verilerini yedeklicektin.Rehber\Msj vs.vs TeLefonu Baştan YükLüyorsn NormaLdir.

Ve v10.12 iLe DeğişenLer.
.Ses
.İyileştirilmiş Mesajlar
.Yeni Ovi Mağaza sürümü
.Eklenen Ovi'de Rehber
.İyileştirilmiş yazılım tutarlılığı
.Ve TeLefonumuzun Performansı Bana Göre Daha HızLıLaştı.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
bu arada arkadaşlar ovi browseri test etme şansı buldum.beta sürüm gerçi ama tam bir fiyasko çıktı.operayı mumla aradım.diyelim bir konu inceliyorsun bağlantı gidiyor tıkladığında tekrar bağlanıyor.maxicep e girmek istedim bağlantı koptu tekrar üye adı istedi yani girme şansı bulamadım bir türlü.yani bence şu an opera ile ilgilenin ovi browser çok çok geliştirilmesi lazım...

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Diyorum ya aveadan 4.5 Liramı aldı üstüne üstlük para yetmedi diye bi de browser'dan olduk (: Yani elime geçen hiç bi şey yok gidense 4.5 TL (: Şaka gibi (:

Ya bi de şu versiyonu bi güncelleyemedim gitti

yozgatik

yozgatik

Üye
ArkadasLar benim 6303c nin teLefon hafizasi 4.9 meqabayt a dustu sürekli tel. Hafizasi dolu bsyLer siLin dio fakat silecek bsy yok ne yapmam qerekiyo

zipchikti

zipchikti

Üye
Dostum gerekli verilerini yedeklicektin.Rehber\Msj vs.vs TeLefonu Baştan YükLüyorsn NormaLdir.

Ve v10.12 iLe DeğişenLer.
.Ses
.İyileştirilmiş Mesajlar
.Yeni Ovi Mağaza sürümü
.Eklenen Ovi'de Rehber
.İyileştirilmiş yazılım tutarlılığı
.Ve TeLefonumuzun Performansı Bana Göre Daha HızLıLaştı.
Tekrar teşekkürler hocam emeğinize sağlık..

Üst Alt