telefonu dün servisten aldım. telefonum 6,61 den 7,01e yükselmiş versiyonu ama bir değişiklik farketmedim telefona başka bir kodlu telefonun içeriğini yüklemiştim türkçe seçeneği gitmiş ve ingilizce kullandım baya haritalarda türkiye yoktu ama almanya vardı ve evine kadar görünüyordu. daha önce ilk versiyonda 6,61 versiyonun harita güncellemesi yaptım bandırmanın sokak sokak evine kadar gösteriyodu. erdek yazdığımda erdekteki otellerden ev yol sokak cadde herşeyi köylerine kadar gösterirken şimdi telefonumu 7,01 versiyonun haritadan güncelledim yaklaşık 30 mb lik bir türkiye vardı yükleme yaparken yükleme bitti ve telefonda haritalara girince bandırma yazdığımda sadece karşımda anayol ve ve bikaç kavşak var ne cadde ne sokak hiçbişey kalmamış.
ve tekrar geri, getirmek için denemediğim yol kalmadı ama erdek tamamen yok ama büyükşehirler var küçük yerler yok bu saçmalık değilmi. ya telefondaki bandırma erdek haritasında rota göster dediğimde cadde sokak ev numarasına kadar yazıp haritadada gösteriyodu şimdi ise erdek yokki göstersin
Sabahtan beri uğraşıyorum bu telefonda erdek sokaklarıyla ve evleriyle karşıma çıkmazssa telefonu parçalayacağıma allah belamı versin
--------------- Ekleme ---------------
cities klasörüm 31,7 mb sanki bu 90mb falan diye hatırlıyorum ama emin değilim. son güncel harita diyo ne günceli ya şehir merkezinin olduğu bölüm açıkm sarı renk denizi bile düzgün kıyılandıramamışlar hakikatten nokia bizle dalga mı geçiyo
ya telefonun eksilerini defalarca burda yazdım
şimdi birde harita sorunu
bu cities kloasörünün kaç mb olması lazım ve nerden yüklerim
ben nokia map loader versiyon 3.0la yükledim ama yinede ayrıntılar yok hatta hiçbişey yok.