Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
walla ben bende 6303 Classic var telefonum super çalısıyo ne kasma var ne donma kamera desen o harıka makro modda çekımlerı çok guzel herkeze tavsıyem telefona yeni versıyon yukleyın .
Makro Mod ? Tlefonda öyle bi mod var da ben mi bilmiyorum yoksa sadece telefonu kompozisyonun dibine kadar sokup çekip yapmak mı makrodan kastın ?

b-13

b-13

Üye
walla ben bende 6303 Classic var telefonum super çalısıyo ne kasma var ne donma kamera desen o harıka makro modda çekımlerı çok guzel herkeze tavsıyem telefona yeni versıyon yukleyın .

makro modu biraz daha açarmıyız .d

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
makro modu biraz daha açarmıyız .d

Bu telefonda ayrı bi makro mod olacağını sanmıyorum açıkcası (: Bence makrodan kasıt telefonu kompozisyonun dibine kadar sokup makro "çekim" yapmak (:

Hll.!

Hll.!

Üye
BAKIN makro mod yazmıyo ama ben bılındık adıyla dedım kamera yı acıyoruz ve ortadakı joıstıge basılıyo tutuyoruz ve karsımıza yesıl bır kare gelıyo nereyı yakın çekmekıstıyorsanız o yeşıl kareye denk getırın ve çekım yapın ama mesafe 15 cm olmalı .

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
BAKIN makro mod yazmıyo ama ben bılındık adıyla dedım kamera yı acıyoruz ve ortadakı joıstıge basılıyo tutuyoruz ve karsımıza yesıl bır kare gelıyo nereyı yakın çekmekıstıyorsanız o yeşıl kareye denk getırın ve çekım yapın ama mesafe 15 cm olmalı .

Hll yazıyor ona istinaden söylüyorum . . . Bakın hanımefendi

Bahsettiğiniz yeşil kare odaklama için kullanılır . Telefonda "auto focus" özelliği olduğundan dolayı o yeşil kare içerisine daha net olacak şekilde telefon odaklamayı kendi yapar.Makro mod çok ayrı bi şey.
Ama söylediğiniz tamamen yanlış değil.15 cm uzaklıkta da yapsanız odak noktası ora olduğundan dolayı net bi görüntü elde edersiniz.

Hll.!

Hll.!

Üye
Bılmıyenler ıcın yazmıstım o konu hakkında kımsenın yada forumda yazı yok bende bılıyorum adının makro olmadıgı ama bılındık adı ıle dedım sadece .!!

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Bılmıyenler ıcın yazmıstım o konu hakkında kımsenın yada forumda yazı yok bende bılıyorum adının makro olmadıgı ama bılındık adı ıle dedım sadece .!!
Sakin olun ben asla sizi rencide edecek veya bilmediğinizi ima edecek cümleler sarf etmedim.Sadece telefonda makro mod diyince bi şaırdım açıkcası.Yine de sizi kıracak bi şey söylediysem bilmeyerek kusura bakmayın.

ismailkaratas

Üye
telefona tema yüklüyorum ama medya oynatıcısı ve radyoda tema işe yaramıyor gri kalıyor hep.yardımcı olabilir misiniz

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
telefona tema yüklüyorum ama medya oynatıcısı ve radyoda tema işe yaramıyor gri kalıyor hep.yardımcı olabilir misiniz

Media Player skinli tema yüklemen gerek.Bu konuyu açan Erkan'ın konusuna bakmanı öneririm güzel temalar var.

Hll.!

Hll.!

Üye
ben telefonuma oyun atmak ıstıyorum ama sıte bulamadım yardımcı olucak arkadas varmı

musasa55

Üye
arkadaşlar benim problemime yardımcı olacak birisi yokmu ??? problem ne diye sorucak olursanız telefon arama kaydında 3 tane numara silmek istediğimde ^^GEÇERSİZ İŞLEM^^ die haya veriyor. fabrika ayarlarına geri döndüm numaraları rehberden sildim güncelleme yaptım ama hala sonuç yok.

Hll.!

Hll.!

Üye
telefonuma oyun nasıl atıcam bu konuda oyunları nerden bulucam buldugum oyunlar ları ıse telefon acmıyo lutfen bı konuda yardım cı olucak arkadas varmı varsa acıl yardım edebılırmı.

BAYİKS

Üye
"arkadaşlar benim problemime yardımcı olacak birisi yokmu ??? problem ne diye sorucak olursanız telefon arama kaydında 3 tane numara silmek istediğimde ^^GEÇERSİZ İŞLEM^^ die haya veriyor. fabrika ayarlarına geri döndüm numaraları rehberden sildim güncelleme yaptım ama hala sonuç yok."

Aynı sorun bende de var, 7.10 yazılımını kursam düzelir mi acaba?

yasingul32

Üye
arkadaşlar 6303i ye sahibim ve yurt dışından aldım,güncelledim ama malesef ingilizce menü,türkçe yapmak istiyorum baya bi araştırdım burada.nemesis gibi programla yapılıyor ama 6303i için tam olarak malesef bulumadım ki biçok kişide aynı soruyu sorup cevap alamamış.haftalardır da burayı takip ediyorum.bilen birilerimi yok anlamadım doğrusu.inş.en yakın zamanda bilen birileri çıkar da ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlar bu güzel telefonu türkçe kullanmaya başlar

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
arkadaşlar 6303i ye sahibim ve yurt dışından aldım,güncelledim ama malesef ingilizce menü,türkçe yapmak istiyorum baya bi araştırdım burada.nemesis gibi programla yapılıyor ama 6303i için tam olarak malesef bulumadım ki biçok kişide aynı soruyu sorup cevap alamamış.haftalardır da burayı takip ediyorum.bilen birilerimi yok anlamadım doğrusu.inş.en yakın zamanda bilen birileri çıkar da ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlar bu güzel telefonu türkçe kullanmaya başlar

Biraz daha araştırırsan Nemesis için bulursun.Eğer bulamazsan da telefoncuya götür cüzi bi paraya Türkçe menü yükletebilrsin.Eğer telefon konusunda çok bilgin yoksa işi riske atma derim.

-----
Hll arkadaşım :
http://www.maxicep.com/java-oyunlar/ buraya bakarsan belki işine yarayacak bi şeyler bulursun.

yasingul32

Üye
arkadaşım zaten haftalardır arıyorum mesele de bulamamam..mesele cepten para çıkmadan halledebilmek..genede teşekkürler

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
arkadaşım zaten haftalardır arıyorum mesele de bulamamam..mesele cepten para çıkmadan halledebilmek..genede teşekkürler

Valla arkadaşım 15 Lira para çıkacak diye 40-50 Liralık servis masrafı yapmaya gerek yok.

cevik_ayhan

Üye
Arkadaşlar...
Nokia 6303i tel aldım. İlk sayfada anlatlann şekilde ppu 7.10 ve Phoenix programını indirdim ve pc ye kurdum. Phoenix programını açtım File-Scan Product yaptım. Altta dediğiniz gibi telefonumun versiyonu olan V06.61 olarak göründü. Sonra Flashing den Firmvare Uptade yaptım ancak burada üst tarafta telefonuma ait Product Code SW Version ve Variant versioon bilgileri gelmiyor ve Refurbish butonuna bastığımda hata veriyor ve versiyon yükleme işlemi yapılmıyor. Neden böyle hata verebilir yardımcı olabilrimisiniz.

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Arkadaşlar...
Nokia 6303i tel aldım. İlk sayfada anlatlann şekilde ppu 7.10 ve Phoenix programını indirdim ve pc ye kurdum. Phoenix programını açtım File-Scan Product yaptım. Altta dediğiniz gibi telefonumun versiyonu olan V06.61 olarak göründü. Sonra Flashing den Firmvare Uptade yaptım ancak burada üst tarafta telefonuma ait Product Code SW Version ve Variant versioon bilgileri gelmiyor ve Refurbish butonuna bastığımda hata veriyor ve versiyon yükleme işlemi yapılmıyor. Neden böyle hata verebilir yardımcı olabilrimisiniz.

7.10 yükleyeceksen NSU İle yükle çok daha kolay. . .NSU da 9.10 yükler. . .

Üst Alt