6303i telefonuma phenxte versitonu yükselttim 7,01e fakat türkçe dil seçeneğim gitmiş hadi ingilizce kullanmaya başladım bu arada map harita ya girdim menüden yüklü olan türkiye de yoktu ama germany vardı internet bağlantısı olmadan almanyanın herhangi bir yerine rahatlıkla girebiliyordu.neyse map loader a girdim türkiyeyi yüklemek istedim yükledim turkey için 30mb yazıyordu yükledim map girdim bandırmayı buldu ama hiç bişey kalmamış sadece ana yol görünüyo ayrıntılar yoktu erdekte ayrıntı yoktu ne mahalle ne semt bişey kalmamış. dili ingilizceden türkçeye çeviremedim. türkçe dil için nokia sitesine girip telefonu eski versiyonuna döndürmem için ne gerekiyo diye orda telefonu 7,01 e güncelleyebileceğimi gördüm ve nokia güncelleyiciyle telefonu güncelledim hala türkçe dilim geri gelmedi. ne yapabilirm
--------------- Ekleme ---------------
Nokia Firmware 6303i RM-638_CareDP_2.1_OperatorDP.exe yükleme dosyasını internette birçok sitede olmasına rağmen indiremedim indirseydim. telefona yükleyip 6303i white versiyonumu 7,01den 6,61e dönecekti tabiki menülerimde türkçe ve haritalarımda daha içerikli olacaktı. fakat orası şöyle burası böyle derken sayfa başındaki ppu indirdim ama içinde bulunan telefon kodlarından tr olan yok telefon oldu ingilizce sorun değil gibi görünsde mesaj yazarken harflerde sorun yaşıyorum. sanırım nokia sitesindede telefon güncelleme 6,61de 7,01e yükselmiş tekrar güncellesemde dil seçeneğimde tr hala yok.
Nokia Firmware 6303i RM-638_CareDP_2.1_OperatorDP.exe dosyasına sahip olan arkadaşlar paylaşabilirlerse çok sevinicem.