Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

920error920

Üye
arkadaşlar benim tel 6303c 10.12 mesajın alınma saati telefonun saatinin 1 saat gerisinde gösterio gmt+2 yaptım yinede olmuo ??????????????????

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi

920error920

Üye
gmt +2 yaptım yaz saati +0 dı +1 yapıp saati 1 saat ileri gitti fakat saati ayarladım bu sefer düzeldi ama size bişi sorcam sizinde yaz saati +1 saat mi ? cvp için şimdiden tşk

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
gmt +2 yaptım yaz saati +0 dı +1 yapıp saati 1 saat ileri gitti fakat saati ayarladım bu sefer düzeldi ama size bişi sorcam sizinde yaz saati +1 saat mi ? cvp için şimdiden tşk
evet dostum yaz olduğu için +1:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada arkadaşlar bu konu üst konu olsunmu ne dersiniz.eğer evet ise yanıtınız adminlere mesaj atın ok.:oke:

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
erkan abi facebook u ücretsiz bulmuşun süper olmuş bide msn veya twitter bulabilsek öyle tam süper olcak yaw :D

poturak

Üye
Arkadaşlar Nokia 6303 aldım ve küçük bir sorunla karşılaştım... Kulaklıkla radyo dinlerken bazen radyoyu hoparlörden dinlemek istediğimde hoparlör seçeneği işaretlediğimde radyo kapanıyor, ama bunu her zaman yapmıyor...
Bu arada versiyonu da 10.12'ye yükselttim.. Bundan kaynaklanabilir mi?
Teşekkürler ilginize...

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
acaba 0.facebook.com gibi twitter dada öyle bedava bi adres varmı ? bide bedava msn e girmek gibi bi şansımız varmı bizim tel den ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
erkan abi facebook u ücretsiz bulmuşun süper olmuş bide msn veya twitter bulabilsek öyle tam süper olcak yaw :D
operatörler böyle bir imkan verirse bunuda açıklarız tabi :D
Arkadaşlar Nokia 6303 aldım ve küçük bir sorunla karşılaştım... Kulaklıkla radyo dinlerken bazen radyoyu hoparlörden dinlemek istediğimde hoparlör seçeneği işaretlediğimde radyo kapanıyor, ama bunu her zaman yapmıyor...
Bu arada versiyonu da 10.12'ye yükselttim.. Bundan kaynaklanabilir mi?
Teşekkürler ilginize...
versiyon ile ilgili bir sıkıntı değil bu ancak bazı cihazlarda yükleme yaparken hesap makinesi vs kaybolduğunu duyduk.ancak aynı yazılımı tekrar yüklediklerinde bu sorun ortdan kalkmıştı.yeniden versiyon atmayı bir dene derim dostum.

b-13

b-13

Üye

yükleme yaparken hesap makinesi vs kaybolduğunu duyduk.ancak aynı yazılımı tekrar yüklediklerinde bu sorun ortdan kalkmıştı.yeniden versiyon atmayı bir dene derim dostum.

nedensebu olay bana bayabi tanıdık qelior .p xD

poturak

Üye

versiyon ile ilgili bir sıkıntı değil bu ancak bazı cihazlarda yükleme yaparken hesap makinesi vs kaybolduğunu duyduk.ancak aynı yazılımı tekrar yüklediklerinde bu sorun ortdan kalkmıştı.yeniden versiyon atmayı bir dene derim dostum.

Evet şimdilik başka seçenek gözükmüyor, bir deneyelim bakalım.. Teşekkürler dostum bu arada...

lutfullah_226

Üye
Arkadaşlar bu telefonu yani 6303i modelini henüz bugün aldım.. Ancak harita ozelliğini hiçbir ücret ödemeden nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. Ayrıca bu telefon ile facebook ya da msn ya da herhangi bir siteye ücretsiz girebilirmiyiz? Girebiliyorsak nasıL? Umarım yardımcı olursunuz saygılarımla..

b-13

b-13

Üye
Arkadaşlar bu telefonu yani 6303i modelini henüz bugün aldım.. Ancak harita ozelliğini hiçbir ücret ödemeden nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. Ayrıca bu telefon ile facebook ya da msn ya da herhangi bir siteye ücretsiz girebilirmiyiz? Girebiliyorsak nasıL? Umarım yardımcı olursunuz saygılarımla..

haritan yüklüyse ücretsiz kullanmak için qirdiğinde sana soruyolar çevrim içi arama ve harita indir izin ver:? diye o soruya hayır dersen bedavaya ücretsiz kullanırsın... facebook içinde.. 0.facebook.com adresine qirmek sana ücretlendirme yapmaz.. xD bildiğim kadr msn ücretli .d

lutfullah_226

Üye
arkadaşım hayır dedim ama yinede harita felan açmayı başaramadım :S önce haritaları tele mi yüklemem gerekiyor

yaRdıım!

b-13

b-13

Üye
arkadaşım hayır dedim ama yinede harita felan açmayı başaramadım :S önce haritaları tele mi yüklemem gerekiyor

yaRdıım!

ya bildiğim kadrıyla zaten yüklü olması qerekio.. .s hafıza kartındaki cities klasörü var dimi ?

anemik

anemik

Üye
hafıza kartında cities klasörü olması yeter.Haritayı acıncada HAYIR de seçeneklere.Bağlanma internete.

0.facebook.com facebook bedawa die biliyorm ark lar burdan giriyor.Kntr yok ken yda azken deneyin bn dha denemedm :D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
değerli kardeşlerim artık facebook a en kolay yoldan ve bedava bağlanmanın yeni bir yolu var.nokianın yeni ovi browser uygulaması ile girebiliyoruz artık.bu uygulamayı yüklemek için cihazımızdan menü/web/adres gir/http://browser.ovi.com linkinden ingilizceyi seçip(maalesef türkçe yok şu an) yüklüyoruz cihazımıza.artık daha hızlı bir tarayıcı ile tanışabilirsiniz üstelik 0.facebook a da giriliyor bununla.test edildi onaylandı:oke:

anemik

anemik

Üye
kntr gitmio diolar Dogrumu ERKAN bey :D

b-13

b-13

Üye
değerli kardeşlerim artık facebook a en kolay yoldan ve bedava bağlanmanın yeni bir yolu var.nokianın yeni ovi browser uygulaması ile girebiliyoruz artık.bu uygulamayı yüklemek için cihazımızdan menü/web/adres gir/http://browser.ovi.com linkinden ingilizceyi seçip(maalesef türkçe yok şu an) yüklüyoruz cihazımıza.artık daha hızlı bir tarayıcı ile tanışabilirsiniz üstelik 0.facebook a da giriliyor bununla.test edildi onaylandı:oke:

browser.ovi.com ücretlimi ..xD ücretli qaliba bn qiremedim .d kontr yok .d

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar uygulamaya başlarken kontörünüz olması lazım çünkü ayarları alıyor tarayıcı.

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Erkan bey keşke erken söyleseydiniz (: Son 4.5 Liramı aldı ve browser'i de yükleyemedim eksik geldiği için (:

Üst Alt