arkadaşlar benim tel 6303c 10.12 mesajın alınma saati telefonun saatinin 1 saat gerisinde gösterio gmt+2 yaptım yinede olmuo ??????????????????
evet dostum yaz olduğu için +1gmt +2 yaptım yaz saati +0 dı +1 yapıp saati 1 saat ileri gitti fakat saati ayarladım bu sefer düzeldi ama size bişi sorcam sizinde yaz saati +1 saat mi ? cvp için şimdiden tşk

operatörler böyle bir imkan verirse bunuda açıklarız tabierkan abi facebook u ücretsiz bulmuşun süper olmuş bide msn veya twitter bulabilsek öyle tam süper olcak yaw![]()

versiyon ile ilgili bir sıkıntı değil bu ancak bazı cihazlarda yükleme yaparken hesap makinesi vs kaybolduğunu duyduk.ancak aynı yazılımı tekrar yüklediklerinde bu sorun ortdan kalkmıştı.yeniden versiyon atmayı bir dene derim dostum.Arkadaşlar Nokia 6303 aldım ve küçük bir sorunla karşılaştım... Kulaklıkla radyo dinlerken bazen radyoyu hoparlörden dinlemek istediğimde hoparlör seçeneği işaretlediğimde radyo kapanıyor, ama bunu her zaman yapmıyor...
Bu arada versiyonu da 10.12'ye yükselttim.. Bundan kaynaklanabilir mi?
Teşekkürler ilginize...
operatörler böyle bir imkan verirse bunuda açıklarız tabi
yükleme yaparken hesap makinesi vs kaybolduğunu duyduk.ancak aynı yazılımı tekrar yüklediklerinde bu sorun ortdan kalkmıştı.yeniden versiyon atmayı bir dene derim dostum.
operatörler böyle bir imkan verirse bunuda açıklarız tabi
versiyon ile ilgili bir sıkıntı değil bu ancak bazı cihazlarda yükleme yaparken hesap makinesi vs kaybolduğunu duyduk.ancak aynı yazılımı tekrar yüklediklerinde bu sorun ortdan kalkmıştı.yeniden versiyon atmayı bir dene derim dostum.
Arkadaşlar bu telefonu yani 6303i modelini henüz bugün aldım.. Ancak harita ozelliğini hiçbir ücret ödemeden nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. Ayrıca bu telefon ile facebook ya da msn ya da herhangi bir siteye ücretsiz girebilirmiyiz? Girebiliyorsak nasıL? Umarım yardımcı olursunuz saygılarımla..
arkadaşım hayır dedim ama yinede harita felan açmayı başaramadım :S önce haritaları tele mi yüklemem gerekiyor
--------------- Ekleme ---------------
yaRdıım!

değerli kardeşlerim artık facebook a en kolay yoldan ve bedava bağlanmanın yeni bir yolu var.nokianın yeni ovi browser uygulaması ile girebiliyoruz artık.bu uygulamayı yüklemek için cihazımızdan menü/web/adres gir/http://browser.ovi.com linkinden ingilizceyi seçip(maalesef türkçe yok şu an) yüklüyoruz cihazımıza.artık daha hızlı bir tarayıcı ile tanışabilirsiniz üstelik 0.facebook a da giriliyor bununla.test edildi onaylandı![]()