Nokıa 6300 turkcell telefon rehberim uygulaması sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 6300 turkcell telefon rehberim uygulaması sorunu...
Arkadaşlar ben Nokia 6300 telefonumu versiyon 5.50den beri kullanmaktayım. Versiyon 06.01'e update ettiğimde Turkcell Telefon Rehberim uygulaması daha önceden olduğu gibi sorunsuz bir şekilde çalışmaktaydı. Ta ki versiyon 06.60'a kadar. Versiyon 06.60 ve 07.00 ve son olara 07.21 de de TURKCELL telefon rehberim uygulaması çalışmamaktadır. Nokia'ya durumu bildirdim, ancak bizim Turkcelle bildirmemiz gerektiğini söylediler. Turkcelle de bildirdim, onlarda baştan savıcı cevaplar verdiler bildiğiniz standard cevaplar işte. Koskoca Turkcellde cihazın güncel versiyonlarıyla Turkcell Telefon Rehberim uygulamasını bir kişi mi test etmez pes yani. Neyse uzun lafın kısası biz kullanıcılar hem Nokia heem de Turkcell tarafından bu konuda kaderimize bırakıldık. Bunu nasıl çözebiliriz, neden kaynaklanıyor,çözüm önerileri vs. -yalnız sadece deneyen arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırsa daha iyi olur- bunları sizden bekliyorum. Bi de bu konuda şikayetlerimizi Turkcelle iletip onlarında dikkatini çekmeye çalışalım...:oke:

yaylaliyarim

Üye
bende geçen gün türkcelle yarım saat telefonda görüştüm, ayarları sözde birlikte gözden geçirdik tüm akla gelen şeyleri denedik olmadı. en sonunda yazılımdan kaynaklanıyordur, nokia ile görüşün dediler. bu görüşmeyi yaparken versiyon 7 idi daha sonra 7.21 i yükledim belki düzelir diye ama gene aynı.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
yok mu arkadaşlar şu soruna çözüm bulabilecek bir arkadaş???

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sorunun versiyondan olduğunu düşünmüyorum ama format denedinmi?

Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarları işe yaramıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt