Nokia 6300 Güvenlik Kodunu Kendin Kır

Sponsorlu Bağlantılar

batukral

batukral

Üye
Sağol arkadaşım bende oldu

ilvancem

Üye
teşekkürler

a_aksu52

Üye
allah razı olsun telefonculara 10 tl vermekten kurtulduk senin sayende

ta_kendisi

Üye
10. maddeyi yaparken alltta error veriyor bi baksana

omerkaleli

omerkaleli

Üye
Teşekkürler

prensess_1903

Üye
arkadaslar 6300 var elımde baska ıkı tlf daha var ama 6300 kılıt kodu koymustum sımdı tlf kapandı actım kılıt kodunu hatırlamadıgım ıcın hıcbırıslem yapamıyorum.sadece tlf acınca pın kodunu gırebılıyorum onun dısında kılıt kodu devrede.nemesis service suite v.1.0.38.12 programını ındırdım usb kablosunu tlf taktım ama kılıt kodu olmadıgı ıcın tus kılıdını acamadım ve usb secımı yapamadıgım ıcın programı kullanıpta format atamıyorum.bu durumda ban ayardım edecek kımse yokmu????

ilkan774

Üye
ya usta ppwer modeden localı seçince error veriyo telefon yeniden başlamıyo :'(

karalider

Üye
Usb kablosu yok bende napıcağım ?

mehmetalionay

mehmetalionay

Üye
kaedeş allah razı olsun bende telefoncuya gidecem diye nasıl olsada kırsam die düşünüyodum süper bişi ben nokıa5200 da denedim oldu tekrar tskl emeğine sağlık :oke:

sago_halo

Üye
kardeş benm usb yi kabul etmiyor hiç bir şey göstermiyor.kabul etmesi için güvenlik kodu gir diyor.zaten bilsem bunları yapmam.:s:s:s:s

tnbee

Üye
tesekkürlerrrrrrrrrrr

Onur Saka

Onur Saka

Üye
güzel paylaşım

Adilx05

Adilx05

Üye
Yapamamış Arkadaş ...

bugra_5211

bugra_5211

Üye
defrewferfewr

Ztrance

Üye
Arkadaşım sirocco da data kablosu diye bir şey yok sanırım sordum soruşturdum bulamadım. Telefonu bilgisayara bluetoothla bağlayabiliyorum ancak. O şekilde de bir türlü yapamadım. Var mı bir çözümü?

recai935

Üye
dahaca denemedim ama yinede sağul yani :)))

Nicatspor

Nicatspor

Üye
Vala abi oyle yazmissin ki hic bir sey anlamadim

ewoewo

Üye
olmuyor denediğim halde program telefonu görmüyor.
telefonun usb yi kullanılabilmesi için şifreyi girin gibi bir yazı var zaten ekranda.

j3ozo

j3ozo

Üye
olmadı fake cıktı kurdum programı error not found falan fılan işte neyse yınede saol kardeş emegıne saglık

laedriiii

Üye
harikasın 6600 telefonum o kadar ugrastım kıramamıstım bu yontemle oldu ama çok teşekkürler