Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 6300 Güvenlik Kodunu Kendin Kır
Sponsorlu Bağlantılar
darginimloo
Üye
eline emeğine sağlık
emotion_girl
Üye
BANA YARDIM ETSİN BİRİSİ LÜTFENNNN..!
Sorunum: Telefona güvenlik kodu koydum..unuttum..( nette araştırdım ama hiç bir yöntem işe yaramadı.. Telefona format attım nedeni ise.. bazı telefonlara format atınca kilit kodu 00000 yada 12345 oluyormuş..Benim telde bi işe yaramadıı ( Lütfen yardım edinn..LÜTFEN..! telefon markası:6630 :S
AKATLI
Üye
güzel paylaşım saol
okansubutay
Üye
kardes bende olmuyor tel. görmüyor nokia modunu seç felan gelmiyor veri kablosunu kullanmak için güvenlik kodunu kaldır yazıo
mrt-1907
Üye
çoq saol işime yaradı xD
redscream
Üye
Program linkleri calismiyor, baska bir siteden NSS programini indirip, anlatilanlari yaptim, ve guvenlik kodumu buldum Nokia 6300 icin. Yanliz son islem olarak power modunu normal e cekmek gerekiyor, o step atlanmis. Paylasim icin cok tesekkurler
sal456
Üye
peki nokia pc suite programı nerde
by bary
Üye
saol işime yarar
ecarlos
Üye
ben telefonumun imei nosunu bu steye güvenlik kodu krmak için yazdım bişey olmadı yazdığım kişinin nickini aldım imei klonlanırsa o nicke ait kişiyi şikatet ederim
by bary
Üye
saol deniyecem olur inşallah
gezgezgez
Üye
bu olay 6111 de de işe yararmı acaba arkadaslar......