Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 6300 Güvenlik Kodunu Kendin Kır
Sponsorlu Bağlantılar
esmeliasker
Üye
arkadaslar ne güzel tesekür ediyorsunuzda bu 6300 kilidini acmak icin cevap nerde hala bulamadim biri bana anlatirsa sevinirim email ilm [email protected] simdiden ilginize tsk
Cruzzer
Üye
Programı anlattığın şekilde kurdum, kullandım herşey normal gidiyor fakat .pm dosyasını oluşturmuyor. Windows 7 kullanıyorum bundan dolayı olabilirmi?
otherorange
Üye
emegine saglık kardeş
not: uyarı vermedi ama sonuç başarılı thanks
!!!MotorHead!!!
Üye
çok saol işime yaradı
AnafraniL
Üye
Teşekkürler güvenlik kodunu buldum dediğin yöntemle... 24737 , T9 la yazar gibi Çiser , eski manitamla ilk hecelerimiz
djbatum
Üye
Tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
cell_im38
Üye
emeğine sağlık iyi çalışmaydı
ibo_yus
Üye
sağol.. kardeşş
zaferce42
Üye
Kardeşim çok teşekkürler.. Harika bir program gercekten çok işime yaradı..
sevik33
Üye
nss yi nerden indiriosunuz burada paylaşırmısınız lütefen
Da®kness
Üye
Google'a Nemesis Servis suite yaz. Çıkan sonuçlardan bulabilirsin. Daha evvel defalarca indirdim.
talhagac
Üye
11. adımda error veriyor ne yapmalıyım??
armagedon82
Üye
ben 12345 i denemdim oldu bir deneyin derim
Kamil_111
Üye
çok teşekkürler oldu...
tyler78
Üye
Ben bunu 6500'ımda uyguladım ama çıkan şifre pin koduydu. Güvenlik kodu değildi ve çalışmadı. Niye acaba?
ismail1990
Üye
5=30303030303030303030
şeklinde numara serisi çıktı
X şeklinde kodladım sadece 0 lar kaldı 0 larda her zaman ki gibi hiç bir işe yaramadı. Benmi bir hata yaptım yoksa ciddi anlamda işemi yaramadı?
ismail1990
Üye
Anlaşılan konu ile kimse ilgilenmiyor. Yöneticiler konuyu çöpe atsın kimsenin ilgilenmedigi bir konuyu barındırmak saçma
mirales
Üye
kardes yeni hafıza kartı alın bitsin iş
köksal_06
Üye
slm arkadaşlar benim 63 00 güvenlik kodunu unuttum nasıl açılıyor lütfen yardımcı olmanızı rica ediyorm