Nokia 6300 Güvenlik Kodunu Kendin Kır

Sponsorlu Bağlantılar

darginimloo

Üye
eline emeğine sağlık

emotion_girl

Üye
BANA YARDIM ETSİN BİRİSİ LÜTFENNNN..!
Sorunum: Telefona güvenlik kodu koydum..unuttum..:(( nette araştırdım ama hiç bir yöntem işe yaramadı.. Telefona format attım nedeni ise.. bazı telefonlara format atınca kilit kodu 00000 yada 12345 oluyormuş..Benim telde bi işe yaramadıı :(( Lütfen yardım edinn..LÜTFEN..! telefon markası:6630 :S

AKATLI

AKATLI

Üye
güzel paylaşım saol

okansubutay

Üye
kardes bende olmuyor tel. görmüyor nokia modunu seç felan gelmiyor veri kablosunu kullanmak için güvenlik kodunu kaldır yazıo

mrt-1907

Üye
çoq saol işime yaradı xD

redscream

Üye
Program linkleri calismiyor, baska bir siteden NSS programini indirip, anlatilanlari yaptim, ve guvenlik kodumu buldum Nokia 6300 icin. Yanliz son islem olarak power modunu normal e cekmek gerekiyor, o step atlanmis. Paylasim icin cok tesekkurler

sal456

Üye
peki nokia pc suite programı nerde

by bary

by bary

Üye
saol işime yarar

ecarlos

Üye
ben telefonumun imei nosunu bu steye güvenlik kodu krmak için yazdım bişey olmadı yazdığım kişinin nickini aldım imei klonlanırsa o nicke ait kişiyi şikatet ederim
:angry::angry::angry::angry:

by bary

by bary

Üye
saol deniyecem olur inşallah

gezgezgez

Üye
bu olay 6111 de de işe yararmı acaba arkadaslar......

sezer_koç_can

Üye
:naughty:

barbarslx

Üye
olmadi ya bu ne

bedestan

Üye
ya benim bilgisayarın c de filesin içindeki nsss ye girdim backupa da girdim ama imei numarasını pm dosyasının içinde bulamadım

djozkan49

Üye
bi yararini gormedim ben

sefasayar

sefasayar

Üye
teşekkür

ra_kat

Üye
arkadaşlar sınırlama kodu nedir nasıl kırılır bilgisi olan varsa yazsın şimdiden her kese teşekkürler

sefaturut

Üye
eweew

demirkaya07

Üye
telefonu açamıyoruz ki açılışta istiyo güvenlik kodunu kapalıyken güvenlik kodunu kırmanın yolu yok mu?