arkadaşlar bende 6300 kullanıroum ama dediğinizide bende aradım taradım ama bi türlü bulamadım en sonunda turkcelle götürdüm dediki bana bu özellik yok dediler işte bu sonrada bende uğraşmadım bi daha bilgilerim bu
arkadas konusurken menuye gır ordan işlem kaydını tıkla ordan arama suresı nı de tıkla orda ve konusmana devam et ben de bu model kullanıyorum bıraz zahmetlı ama yınede guzell
haklısın yok bende kampuscelim dakıkaya bakmam lasım o yusden aradıktan sonra ıslem kaydı arama süresine gir ordan etkın aramadan takıp et en iyi çözüm nu kardeş..
arkadas konusurken menuye gır ordan işlem kaydını tıkla ordan arama suresı nı de tıkla orda ve konusmana devam et ben de bu model kullanıyorum bıraz zahmetlı ama yınede guzell
Herkes buraya deli gibi yazı yazacağına nokia'ya yazsaydı şimdi nokia türkiye bunu nokianın merkezine iletmiş ve son firmware olan version 6.01 de bu özellik olurdu. AMA kimse nokiaya yazmadığı için sonuç yok... bu öyle maharet gerektiren bir özellik değil nokia istese 2 saniyede ekler...
aynı olay 6100 da da yok nokia adam olmayacak
1 milyarlık telefonlarında bu özellikler yok
nokia küçük hatalarla müşteri kaçırıyor
bir daha buna dikkat edecegim