Nokia 6270 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaleci68

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6270 Yardım
Nokia 6270 aldım hangi oyun hangi program hangi müzik türleri yüklenir bilemiyorum lütfen yardım şimdiden teşekkürler

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dosyalar bölümümüzdeki s40 kategorisinde yer alan tüm programlar telefonunuzla uyumludur..!

kaleci68

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 9 2006, 08&#58;58 PM) [post=275726]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dosyalar bölümümüzdeki s40 kategorisinde yer alan tüm programlar telefonunuzla uyumludur..&#33;
[/b][/quote]
ilgine teşekkürler çok sağol da ayıp olmazsa tema ve zil sesleri için de yardım rica etsem şimdiden sağol

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
6270 hangi tema biçimini kullanıyor bilmiyorum ama 6230i için temaları bir deneyin derim. Zil sesleri zaten mp3 atabiliyorsunuz..

Mp3 sitemizde bulunmamaktadır onu belirteyim..

kaleci68

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 9 2006, 11&#58;17 PM) [post=275874]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6270 hangi tema biçimini kullanıyor bilmiyorum ama 6230i için temaları bir deneyin derim. Zil sesleri zaten mp3 atabiliyorsunuz..

Mp3 sitemizde bulunmamaktadır onu belirteyim..
[/b][/quote]
teşekkür ederim sizi de üzüyorum ama insan acemi olunca böyle oluyor bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demiş atalarımız en derin sevgilerimle

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Üzmek değil ksinlikle size veya başka yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yarım etmek bizim görevimiz..

FAVORILER

Üye
<div class='quotetop'>(kaleci68 &#064; Feb 9 2006, 03&#58;55 PM) [post=275407]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Nokia 6270 aldım hangi oyun hangi program hangi müzik türleri yüklenir bilemiyorum lütfen yardım şimdiden teşekkürler
[/b][/quote]
BİLEDER SENİN TELEFON DA RADYO VARSA S40 MODELİDİR SADECE JAVA (*.JAR) OYUNLARINI ÇALIŞTIRIR 6230 GİBİ.
BOL ŞANS....

sakident

Üye
tema istiyorsan *.nth uzantılı dosyalar bunlar teamlardırr

seal17

Üye
arkadasşım bende 6270 almayı düşünüyorum s60 olmaması bi dert ama nasıl memnunmusun???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...