Nokia 6260 slide mevcut yazılımı nerden indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_turkuaz

by_turkuaz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6260 slide mevcut yazılımı nerden indirebilirim?
merhaba arkadaslar nokia 6260 slide modeli cep telefonum var telefonumdan memnunum ama telefon son zamanlarda aksilik cıkartıyor bazen donuyor yeniden başlatıyor kendini tuşlar calismiyor bir sure sonra tekrardan calisiyor bu tur hataları var bende aynı yazılımı yeniden yuklemek istiyorum nokia 6260 slide v 07.20 simdiki yazılımı aynısını nasil yukleyebilirim veya bu hatalrı nasil giderebilirim ayrıca format attım vede fabrika yarlarına döndüm olmadi sorunun nasil cözülecegi hakkında bilgi verirseniz sevinirim ...:oke::hmmm:islik

uguricmez

uguricmez

Üye
Telefona format atınca düzelir diye tahmin ediyorum ama bildiğime göre sadece asya nokia sitesinde var yeni formatı!bu telefonda ne gibi etki yapar bilemiyorum.sonra dil problemi olabilir ama onuda nemesisle çözeceğine inanıyorum!ama mutlaka nokia pc suite kullan.

by_turkuaz

by_turkuaz

Üye
    Konu Sahibi
ugur bey phonex ile turkce yapmaa calistim olmadi telefon versiyonu 7.24 tu phonexte 7.20 sonradan fark ettim cok gec oldu simdi telefon sadece nokia yazısı geliyor sonra kapaniyorr ne yapabiliirm...

selçuk_23

Üye
slm bendede aynı sorun oldu yanlız senin ilk versiyon 7.20.yeni çıkanı yani asya versiyonu7.27 olması lazım yani7.24 yok vede dil ingilizce olur nemesisle falanda degişemezsin çünkü şuan türkçe dil kodu yok götürmedigim yer kalmadı telefonunuda servisten format attır düzelir ama dil ingilizce olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt