nokia 6260 slide tavsiyeleriniz sorun cozumleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_turkuaz

by_turkuaz

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6260 slide tavsiyeleriniz sorun cozumleri
Merhaba nokia 6260 slide telefonum var Ev kurdan aldim fabrika ayarlarina geri dondum mms ve internet ayarlari silindi vodafone ve avea musteri hizmetleirni aradim o model icin ayar bulunmamaktadir diyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz ayrıca telefona hangi cozunurlukte oyun ve tema atsam calisir googlede 320X480 arattıgımda farkli seyler cikiyorr aaynı cozunurlugu ve ozellikte olan baska marka cep telefonu varmi nasil oyun ve tema atabilirim??:hmmm:hmmm:hmmm:sn::sn::sn:

• Beğen
Tepkiler: sukut_7568

uguricmez

uguricmez

Üye
merhaba s40 v3 tema ve oyunları indirebilirsin.bendede aynı telefon var.kabul ediyor.

by_turkuaz

by_turkuaz

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler ;)

arat_14

Üye
sasdsadas

eren612

Üye
Phone satart-up failed.cantact the retailer hatası( satıcınıza başvurunn..vs..)...telefonu actıgımda bu hatayı alıyorum..hard format attım.yeşil/yıldız/3/on-off ile...format tamamlandı.ard arda format attıgımda tel açılıyo.fakat çok kalmıyo.tekrar aynı hatayı alıyorum:off:...*#7370#..hard format ve batarya cıkarmaa işlemlerınıde yaptım...yardımcı olursanız sewınırım...google dan tarattırdım bu sorunu ama hıckımseeden olumlu bı yanıt gelmemiş...

uguricmez

uguricmez

Üye
öncelikle telefonun 6260 slide normal 6260mı.6260 için nokia comda format yazılımı var.nokia suite yardımıyla format atarsan düzelir.ingilizce dil menüsü çıkabilir.dil seçeneklerinde tğrkçe yoksa eğer nemesis yazılımı ile türkçe dilde yükleyebilirsin.

eren612

Üye
bnm telefonum 6260..düzz...kafası dönen modelden..telefon 3 gündür serviste.dün gıttım adamın yanına...oldu dedi..tel.i açtım.harby açıldı..sim kartı takın deyınce...yapmış dedım..sonraa sım kartımı takınca 'telefonunuzun acılması hatalı lutfn satıcınızla gorusun ' uyarısı verdi tekrar...tel..eskı ama cok sewıorum...ne yapıcağımı bılmıormm...teknık serwıs de yapamıyosaa bu tell çöpp mü yani :S:S

--------------- Ekleme ---------------

uğur ustam..nokıa dan yazılımı yukleyemedım hata verdi...tekç.nk serwıasss te yapamıycak gıbi...anlamadım ne yapıcağımı..:(

eren612

Üye
arkadaşlar 6260 da olan sıkıntımı kımse çözemedi.buqün buldugum 5. teknık serwıse yoladım..yardım edermısısn lutfen...

spiderman07

Üye
6260 slide almayı düşünüyorum ama kafam çok karıştı.İlk olarak,bu telefonu her yerde bulmak mümkün değil.mesela teknosa,bimeks,vatan computer gibi büyük firmalarda yok.İnternette çok az firma var bu telefonu satan.Nokia'nın resmi sitesinde bile bulamadım bu telefonu.Neden acaba?Çok sık arıza yapıyorsa o kötü işte,?destek programlarının olmaması çok kötü nokia nın resmi sitesinde.

uguricmez

uguricmez

Üye
arkadşım öncelikle 6260 slide almanı tavsiye ederim.niyesine gelince n n6 ile arassındaki tek fark hafızası oda 6260 slide 8 gb hafıza kartı destekliyorki onada bence gerek yok 200 mb telefon hafızasının yanında 1 gb hafıza kartı veriyorlar.yaılım yeni bir telefon için gereksiz.zaten şubat ayından itibaraen avrupada ve türkiyede satışa sunulacağı için oda ortadan kalkacak.şu anda sadece asya nokia üretiyor.asya nokia sitelerinde bulabilirsiniz.içerik indirme ise çok kolay s40 v3 versiyon içeriklerde sorun yok.fiyatı ise gayet uygun bence şuan.türkiyeye resmi giriş yapınca 1000 tlde fazla olacak gibi şuan 250 euro civarı çünkü.şişlide hemen hemen her telefoncuda satışta.

--------------- Ekleme ---------------

eren612 muhtemelen formatı yanlış atıyorsun.nokia suite kullanmanı tavsiye ederim.hard formatlar çoğuzaman! telefona zarar verebilir.normali varken niye hard?

ufukkufu

Üye
6260 slide telefon aldım m-cüzdan özelliğine benzer bir program yükleyebiliyormuyuz?Elinizde bulunan 6260 slide de çalışan programları paylaşabilirmisiniz.Teşekkürler.

spiderman07

Üye
antalyada 6260 slide ı bulamadım.telefoncular bilmiyo bile.Ama nokia 6710 diye bi model var.6260 slide ile aynı özeliklere sahip.Ama pahalı,850 ile 950 arasında değişiyo piyasada fiyat aralığı.
6260 slide ın garanti durumu nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt