nokia 6230i müzik çalar

Sponsorlu Bağlantılar

miZah

Üye
maxiburak sallamışsın kardeş be:) çalma seçenekleri altında öyle bir seçenek yok. Ayrıca bad_hkn dostum önerin için teşekkür ederim, arkadaşlar aydınlanmış oldu. 2 yıldır 6230i kullanıcısıyım. Bunu deneye sınaya öğrenmiştim.

"Kıvanç tek yapman gereken mp3 çalara girmesini istemediğin mp3leri müzik dosyaları veya hafıza kartı dışında farklı bir klasöre kaydetmek."

Hafıza kartına attığın mp3 dosyalarını hangi isimli klasöre atarsan at mp3 çalar görecektir. Bu yüzden eğer kapladığı yer az ise telefon hafızasına, müzik dosyaları klasörü haricinde bir klasöre taşı. o zaman görmeyecektir. BU KONUDA BAŞKA ÇÖZÜM YOLU DA YOKTUR (6230i de tabi ki)
Saygılar sunarım...

burakisb

burakisb

Üye
beyler ayrıca 6230i de ekolayzer nasıl calısıyo yada calısıyomu bilgisi olan varsa bilgilendirirse sewinirim

harunegit

Üye
sagol

AslanımBENİM

AslanımBENİM

Üye
maxiburak sallamışsın kardeş be:) çalma seçenekleri altında öyle bir seçenek yok. Ayrıca bad_hkn dostum önerin için teşekkür ederim, arkadaşlar aydınlanmış oldu. 2 yıldır 6230i kullanıcısıyım. Bunu deneye sınaya öğrenmiştim.

"Kıvanç tek yapman gereken mp3 çalara girmesini istemediğin mp3leri müzik dosyaları veya hafıza kartı dışında farklı bir klasöre kaydetmek."

Hafıza kartına attığın mp3 dosyalarını hangi isimli klasöre atarsan at mp3 çalar görecektir. Bu yüzden eğer kapladığı yer az ise telefon hafızasına, müzik dosyaları klasörü haricinde bir klasöre taşı. o zaman görmeyecektir. BU KONUDA BAŞKA ÇÖZÜM YOLU DA YOKTUR (6230i de tabi ki)
Saygılar sunarım...

%1000000000000000000000... doğru uzatmaya gerenk yok.

--------------- Ekleme ---------------

beyler ayrıca 6230i de ekolayzer nasıl calısıyo yada calısıyomu bilgisi olan varsa bilgilendirirse sewinirim

menüden medyaya gir. orda ekolayzer var. ayar 1 ve ayar 2 var. üstüne gelip seçenekler de. düzenle yi seç. hepsini en üste getir. ses en yüksek oluyo. menun kalmazsan git N73 al gel.

mehmet_atalay

Üye
pc suiete ile atacan oyunları

mustiback

mustiback

Üye
kard€ş söyl€ oolacak :

müzik çalara gir ------> s€c€n€kl€r ----> çalma s€ç€n€kl€ri ---->müzik kaynagı
diyosun ondan sonra ist€diğin y€ri s€çip çalma list€sini olusturmus oluyosun
Baktım öyle birşey yok :(

nurettin_18

Üye