miZah
Üye
maxiburak sallamışsın kardeş be
çalma seçenekleri altında öyle bir seçenek yok. Ayrıca bad_hkn dostum önerin için teşekkür ederim, arkadaşlar aydınlanmış oldu. 2 yıldır 6230i kullanıcısıyım. Bunu deneye sınaya öğrenmiştim.
"Kıvanç tek yapman gereken mp3 çalara girmesini istemediğin mp3leri müzik dosyaları veya hafıza kartı dışında farklı bir klasöre kaydetmek."
Hafıza kartına attığın mp3 dosyalarını hangi isimli klasöre atarsan at mp3 çalar görecektir. Bu yüzden eğer kapladığı yer az ise telefon hafızasına, müzik dosyaları klasörü haricinde bir klasöre taşı. o zaman görmeyecektir. BU KONUDA BAŞKA ÇÖZÜM YOLU DA YOKTUR (6230i de tabi ki)
Saygılar sunarım...
çalma seçenekleri altında öyle bir seçenek yok. Ayrıca bad_hkn dostum önerin için teşekkür ederim, arkadaşlar aydınlanmış oldu. 2 yıldır 6230i kullanıcısıyım. Bunu deneye sınaya öğrenmiştim. "Kıvanç tek yapman gereken mp3 çalara girmesini istemediğin mp3leri müzik dosyaları veya hafıza kartı dışında farklı bir klasöre kaydetmek."
Hafıza kartına attığın mp3 dosyalarını hangi isimli klasöre atarsan at mp3 çalar görecektir. Bu yüzden eğer kapladığı yer az ise telefon hafızasına, müzik dosyaları klasörü haricinde bir klasöre taşı. o zaman görmeyecektir. BU KONUDA BAŞKA ÇÖZÜM YOLU DA YOKTUR (6230i de tabi ki)
Saygılar sunarım...