nokia 6120c yardım (teknis destek)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anebus

anebus

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6120c yardım (teknis destek)
Arkadaşlar, bir gün gittiğim kaplıcada cep telefonumu da yanıma getirdim. Nemden midir ıslak elle bastığımdan mıdır, alet e su kaçtı galiba, ışıkları yanıp sönüyor bazen hiç yanmıyor ( tuş ışıkları ) ve mesaj yazarken kendi kendine 0 a basıp duruyor, 8 tuşunu zorlayarak basmak zorunda kalıyorum, boşluk bırakmak için 0 a bastığımda işlemiyor, kafasına göre takılıyor... Ana ekranda 000000000 yazıp duruyor kendi kendine içine kaçan kükürtlü sudan dolayımıdır? ve çözümü nedir? şuan telefonu fön makinası ile kurutmaya çalışıyorum pilini çıkarttım ve sıcak hava tutuyorum. belki düzelir diye... Tek çözüm nokia servisine mi yollamak sizce? :hmmm

maliakg

maliakg

Üye
kvk lı ise garantisi hala geçiyosa nokia servisine gönder ama garanti kapsamına girer mi bilmem sen iyice bir araştır bnce;)

buraq85

buraq85

Üye
pilav dan kasıt pirinç arkadaşım kavanozun içini pirinçle dolduruosun telinide içine koyup kapağını kapatıosun tabi pilini çıkarıp tel kapalı ve kapakları çıkmış halde ama sanıyorumki bu işlem için gecikmişsin ztn su kukurtluymuş bunun içinde tuş yakımını saatcilerin kullandığı ince benzinle silmen gerekli bu işlenlerden sona büyük ihtimal düzelir..
yine olmuosa servise yolla garantiliyse diilse tel tamircileri hem daha kısa sürede hemde daha ucuza halleder ztn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt