nokia 6120 classic için yardım lütfen!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Julio

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6120 classic için yardım lütfen!!!!
Merhaba arkadaşlar,yeni bir nokia 6120 tlf aldım tlf cok güzel ama tek sorunum sarj olayı 8 saat sarj da kalıyor ama bir gün bile gitmiyor mp3 radio felanda hiç acmıyorum fazla konuşmada yapmıyorum ama sabah bir bakıyorum 2 diş sarj kalmış sonrada bitiyor yani bana 1 gün gitmiyor.aldıgım yere götürdüm başka bir kutudan bir batarya verdiler oda aynı cıktı ama nedense verdikleri bataryalar hep 2 diş kalmış CİN malı batarya acaba yan sanayi ola bilirmi? GREY garantili tlf K.V.K cok pahalı oldugundan alamadım, sizce sorun bataryadanmı kaynaklanıyor yoksa telefondamı bir sorun ola bilir? bana acil cevap yazarsanız sevinirim. tşkr

Anıl Umut

Emekli Yönetici
arkadaşım bi de tanıdığın birinden bi kaç günlüğüne çin malı olmayan bi batarya bul ve biraz kullan yine aynı oluyosa telefon sorunlu aldığın yerle konuşmalısın

polat_ketur_76

Üye
teşekkürler

futursuz

Üye
bataryadan kaynaklaniyor arkadaşim bataryani değiştir problemden kurtull....

ben günün yarisi mp3 dinliyorum 6120'de ve sadece 2 diş gidiyor..

2 gün gidiyor bana şarji...

alimutludirek

Üye
Kesinlikle Pil den...

hakan6120

Üye
bence de bataryanda sorun vardır.. bana da 2 gün gidiyor şarjı.. ve sürekli oyun oynuyorum nüzik dinliyorum.. ve şarj ederken de 80 dakikada doluyor..

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bataryayı değiştir

sonnefes_55_

Üye
Bencede bataryada problem var ben mp3 dinlememe rağmen 6120 de sabahtan akşama kadar çalsam şar dayanıyo 1 gün ful gidiyor müzik dinlemesem arama yapmasam daha fazla gider bencede aldığın kişiye bir sor derrim

memet4686

Üye
merhaba onun sorun bataryasındada ola bilir

cuneydm.1

Üye
arkadaşlar ben 6120 almayı düşünüyorum bi arkadaş kullanıyor telefona hazıfa kartı takınca telefon acayip yavaşlıyor aynı sorun sizin 6120 de de varmı??

__By_Sinan__

Üye
8 GB lık buyuk bolumu dolu taktım, yavaslama yok :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt