Nokia 603 vs Samsung Wave2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
arkadaş sizin gibi şahıslar yüzünden millet beni badacı sanıyor fakat şunu söylemek istiyorum sen s40 ile bada'yı kıyaslayacak derecede tutuyorsan lütfen cep telefonları hakkındaki bütün bilgilerini gözden geçir hatta 3310 hangi işletim sistemi kullanıyordu ona bile bak tövbe estağfurUllah...[QUOTE="ForeverAlone";4513416]Bada mı.S40 bile daha iyidir badadan.1000 TL saydığınız telefonlar 1 tane güncelleme alamadı daha.[/QUOTE]

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Galiba bu iki tel de daha çok başa başa kapışacak gibime geliyor :)

pRime.

pRime.

Üye
Galiba bu iki tel de daha çok başa başa kapışacak gibime geliyor :)
dostum sen de bir karar versen keşke. hem karşılaştırma kısmına da bir konu açmışsın.
uygun fiyata iyi bir telefon istiyorsan neo v al. her şeyden birazcık tatmış olursun.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi

dostum sen de bir karar versen keşke. hem karşılaştırma kısmına da bir konu açmışsın.
uygun fiyata iyi bir telefon istiyorsan neo v al. her şeyden birazcık tatmış olursun.

Neo v fiyat olarak bana uygun gelmiyor maalesef hem fikir almak yanlış birşey değil ki.
adamlar konu açmış aylarca yorum yazılıyor bence konu hortlatmaktan bin kat daha iyi en azından güncel bir konu benim ki :)

----------Eklendi @ 22:17:27 ---------- Yazıldı @ 22:13:31 ----------

Hem bu konuyu daha önce açmıştım sonradan hiç hesapta yokken neo v çıktı ortaya ben de onu da bu karşılaştırma kervanına eklemek istedim. Sonuçta bu konu ileri de belki de şimdi kaç kişiye faydalı bilgiler verecektir. Forumun amacı da bu olsa gerek diye düşünüyorum :hmmm

pRime.

pRime.

Üye

Neo v fiyat olarak bana uygun gelmiyor maalesef hem fikir almak yanlış birşey değil ki.
adamlar konu açmış aylarca yorum yazılıyor bence konu hortlatmaktan bin kat daha iyi en azından güncel bir konu benim ki :)

----------Eklendi @ 22:17:27 ---------- Yazıldı @ 22:13:31 ----------

Hem bu konuyu daha önce açmıştım sonradan hiç hesapta yokken neo v çıktı ortaya ben de onu da bu karşılaştırma kervanına eklemek istedim. Sonuçta bu konu ileri de belki de şimdi kaç kişiye faydalı bilgiler verecektir. Forumun amacı da bu olsa gerek diye düşünüyorum :hmmm
peki dostum.
neo v'ye bütçen yetmiyorsa 603'e yönel diyorum ben 600 tl.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi

peki dostum.
neo v'ye bütçen yetmiyorsa 603'e yönel diyorum ben 600 tl.

Şu an zaten 603 ağır basıyor ama her geçen gün birinin bir artısını öğreniyorum bu yüzden kararsız kalıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt