Nokia 603 vs Samsung Wave2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
sony neo'ların spotu var mı acaba?:D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Wawe 2 603 ten internet olarak daha mı iyi ? Ya hu wave 2 de internet hızı 3.6 mb ve class 10.. 603 te 14 mb ve class 33 .. Neresi iyi Allah aşkına. Flash nasıl var oluyor. 603 te html 5 var, ötesimi var bunun. Ne alaka diyeceksiniz ama ilerde artık flash denen şey kalmicak. Şarj olarak 2 ye katlar. Neyin hesabını yapıyoruz ya ? Oyun ve uygulama yı katmadım yani artı olarak ...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Wawe 2 603 ten internet olarak daha mı iyi ? Ya hu wave 2 de internet hızı 3.6 mb ve class 10.. 603 te 14 mb ve class 33 .. Neresi iyi Allah aşkına. Flash nasıl var oluyor. 603 te html 5 var, ötesimi var bunun. Ne alaka diyeceksiniz ama ilerde artık flash denen şey kalmicak. Şarj olarak 2 ye katlar. Neyin hesabını yapıyoruz ya ? Oyun ve uygulama yı katmadım yani artı olarak ...

Evet bence de kesinlikte 603 :oke:

pirenuri

pirenuri

Üye
ayrıca 603 700 701 fe flsh desteğide var html 5 te sen neyden bajsediyorsun uygulamalara hiç girmiyorum bile

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ya kardeşim niye böyle yapıyorsunuz?tamam biraz bilginiz var paylaşmak istiyorsunuz ama bunu asabi şekilde niye yapıyorsunuz yani neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?? samsung bada sistemine önemini bir kez daha wave 3'ü çıkararak kanıtladı..nokia ise symbian'dan desteğini kesti kesecek artık..windows tabanlı sisteme geçecek ve geçti de zaten burada en mantıklı seçim elbette wave 2 olacaktır.batarya konusuna gelince kardeşim nokia tecrübeli fakat 2'ye nasıl katlıyor anlamadım..internet hızı olarak ikisinide yanyana getirdim birden fazla site açtım ve wave 2 her sitede kendini kanıtladı..boş boş konuşmayın artık...

eRDiiL

eRDiiL

Üye
bada işletim sistemi düşündürüyor insanı ama samsung desteğini çekmeyeceğini gösteriyor ve uygulama sayısı 7000 civarına yükselmiş
kamera flaşı, ön kamerası ve ekran çözünürlüğünün olması da wavenin diğer avantajları

603 ün en büyük avantajı aynı anda bir çok uygulama çalıştırma özelliğinin olması gibi geldi wavede bu yok sanırım
internet olayına bakarsak çok büyük farkları yok şebekeden bağlandığında 603 biraz daha hızlı olabilir ama bu biraz da operatörlerede bağlı şeyler

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
??
Güncel
??

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam wave'de birden fazla uygulama açılmadığı kanaatine nerden vardın..ikiside akıllı telefonlar ikiside birden fazla uygulamayı aynı anda açabiliyorlar..
bada işletim sistemi düşündürüyor insanı ama samsung desteğini çekmeyeceğini gösteriyor ve uygulama sayısı 7000 civarına yükselmiş
kamera flaşı, ön kamerası ve ekran çözünürlüğünün olması da wavenin diğer avantajları

603 ün en büyük avantajı aynı anda bir çok uygulama çalıştırma özelliğinin olması gibi geldi wavede bu yok sanırım
internet olayına bakarsak çok büyük farkları yok şebekeden bağlandığında 603 biraz daha hızlı olabilir ama bu biraz da operatörlerede bağlı şeyler

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kamera olsun, flaş olsun, görüntülü konuşma özelliği olsun, ekran kalitesi olsun wave2 bu konuda ön planda.
ama bana ses kalitesi, şarj ömrü ve internet kalitesi/hızı konusunda hangisi önde onu söyleyin??

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadaşlar kamera olsun, flaş olsun, görüntülü konuşma özelliği olsun, ekran kalitesi olsun wave2 bu konuda ön planda.
ama bana ses kalitesi, şarj ömrü ve internet kalitesi/hızı konusunda hangisi önde onu söyleyin??
Wave 2 ekran kalitesinde ön planda değil onu nerden çıkardın 3.7 inche göre 480x800 çözünürlük normal. 3.5 inch'lik 603'te 360x640 çözünürlük normal ayrıca 603'te clear black ekran ve 1000 nit parlaklık var. Flaş dediğin kamera flaşıysa evet 603'te flaş yok.
Ses kalitesini bilemem 603 kaliteli ses veriyor. Şarj ömründe kesinlikle 603 iyidir. İnternet kalitesi/hızı da 603'ün internette nerdeyse açamadığı video yok gibi bişey, reklam bannerları zaten sorunsuz son olarak ise rapidshare, hotfile gibi dosya indirme sitelerinden sorunsuzca dosya indirebiliyorum, internetle ilgili bir sorunum yok yani. Ayrıca Bada'yı önermiyorum hele ki Symbian yeni adıyla Nokia OS karşısında pek şansı yok. FP1 güncellemesi ile 603'e Dolby Digital Plus ve Dolby Digital Headphones gelecek, tarayıcı baya bir geliştirilmiş sürümüyle gelecekken yeni widgetlar ve performans iyileştirmeleri de cabası. Ayrıca İşlemci hızı 1 ghz'den 1.3 ghz'e çıkartılabilir 700/701 resmi olarak çıkartılcağı açıklandı ama 603 belirsiz. Bada'da nolcak 2.0 ile kaldı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Wave 2 ekran kalitesinde ön planda değil onu nerden çıkardın 3.7 inche göre 480x800 çözünürlük normal. 3.5 inch'lik 603'te 360x640 çözünürlük normal ayrıca 603'te clear black ekran ve 1000 nit parlaklık var. Flaş dediğin kamera flaşıysa evet 603'te flaş yok.
Ses kalitesini bilemem 603 kaliteli ses veriyor. Şarj ömründe kesinlikle 603 iyidir. İnternet kalitesi/hızı da 603'ün internette nerdeyse açamadığı video yok gibi bişey, reklam bannerları zaten sorunsuz son olarak ise rapidshare, hotfile gibi dosya indirme sitelerinden sorunsuzca dosya indirebiliyorum, internetle ilgili bir sorunum yok yani. Ayrıca Bada'yı önermiyorum hele ki Symbian yeni adıyla Nokia OS karşısında pek şansı yok. FP1 güncellemesi ile 603'e Dolby Digital Plus ve Dolby Digital Headphones gelecek, tarayıcı baya bir geliştirilmiş sürümüyle gelecekken yeni widgetlar ve performans iyileştirmeleri de cabası. Ayrıca İşlemci hızı 1 ghz'den 1.3 ghz'e çıkartılabilir 700/701 resmi olarak çıkartılcağı açıklandı ama 603 belirsiz. Bada'da nolcak 2.0 ile kaldı.

603 ile online dizi ya da film izlerken takılma ne kadar oluyor?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

603 ile online dizi ya da film izlerken takılma ne kadar oluyor?
Ben dizi izlemem pek ama denemek için bikaç sitede biraz izlemiştim hiç takılma olmuyor tam ekranda izleyebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bada mı.S40 bile daha iyidir badadan.1000 TL saydığınız telefonlar 1 tane güncelleme alamadı daha.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi

anladım arkadaşım. bilgiler için çok :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt