Nokia 603 Veri sil- Geri yükle yaparken Hiç açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sero58

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Veri sil- Geri yükle yaparken Hiç açılmıyor
Arkadaşlar başlıktada belirttim nokia yazısından sonra siyah bir ekran kalıyor telefoncuya mı götüreyim bir çözümü varmıdır?

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı şarjı müydü..

sero58

Üye
    Konu Sahibi
Birader şuan yanımda usb şarjda bayadır bekliyor açılıyor galiba nokta işaretleri gidip gelir

- - - Eklendi - - -

Geri geldi siyah ekran ya off:S

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı o veri sil geri yükle işlemi yaparken şarjı var miydi...bende veri sil geri yükle yaptım 10-15 içinde telefon açıldı ama şarjı ta veri sil geri yükle yapmadan önce taktım her ihtimale karşı ve bir sorun çıkmadı.

sero58

Üye
    Konu Sahibi
Şarjı vardı kardeş tam dı yav.s

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bilmiyorum kardeşim valla ben anlattım bende yaptım ama bir sorun çıkmadı 10-15 dk içinde açıldı telefon.

sero58

Üye
    Konu Sahibi
Şu noktalar gidip geliyor ama açılmıyor:)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı bekle o şekil 10-15 dk sonra açılır tlf :)

sero58

Üye
    Konu Sahibi
siyah ekranda bekliyorum bakalım bi on dk beklıyelım:)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bekle 10-15dk olmadı tlfnin bataryasını çıkar sonra tak ve telefonu tekrar aç eğer açılmıyorsa servise ver :)

sero58

Üye
    Konu Sahibi
batarya çıkarıp takınca da olmuyor garantiye göndermekde istemiyorum şimdi başka ne yapabilirim aceba?

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
10-15dk geçti mi :)

sero58

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum aynı ekranda kardeşimm bi on dk daha bekleyim olmadı flash atayım

- - - Eklendi - - -

Kardeş geçti açılmıyor ne yapacağım bir yardımcı olun lütfenn

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlarrr yardım edecek yokmuuu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
normalde veri sil ve geri yükle ile format attıktan sonra 5.6 dakıka içinde açılması gerekir siyah ekranda beyaz noktaların hareket ettiği ekranda kalıyorsa ve beyaz ekranda nokia logosuna gelmiyorsa hard format at derim

sero58

Üye
    Konu Sahibi
Hard format ile düzeldi teşekkürler:)

LessieSarah

Üye
bekle 10-15dk olmadı tlfnin bataryasını çıkar sonra tak ve telefonu tekrar aç eğer açılmıyorsa servise ver :)
yok yok hiçbir şekilde açılmıyor ben tam 5 saat bekledim öyle batarya sıcaktan patlayacaktı verdim aldığım yere ama ne zaman yapılır bilmiyorum :(

ID68

Üye
aynısı bana da olmuştu formatı bilimyodum o zaman teli biraz kurcaladım dediğin gibi veri sil geri yükle onu gördüm tamam bi format atıyım diye yaptım onu ama açılmadı yani nokıa yazısı ile yuvarlak lar geliyordu öyle kalıyor du o zaman da bende hard formatı falan bilmiyodum gittim bi noka care ye 10 liraya düzelttirdim. sonra hep *#7370# ile yapıyorum bu çok sağlam hep bunu dene bende daha hiç sorun çıkarmadı

öznur1

Üye
hard format nasıl atıcam bende de aynısı oldu:((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt