Nokia 603 usb şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kardeş senin suçun yok anlattığın gibiyse. Baba taktım oldu de kızmaz. Servise gönderin.

gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim babama yalan söyleyemem . Mecbur garantiye vercezz babam kızcak çok kızcak hemde ama nabalım yapcak bişey yok

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
babandan habersiz ver garantiye güncelleme için falan verdim de

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonun tam performans çalışması için garantiye verdim yazılım yüklüyorlar dersin canını sıkma

gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim babam biraz geri kafalı bir adamdır telefonun nerde diycek felan hemen 2günde hallettin dicek hem ben daha 15 yaşındayım telefon aldığımız yer uzak felan mecbur babamla gitcez anlatcam herşeyi. Yardımlarınız için teşekkürler

seyfipasa

seyfipasa

Üye
garantiye ver senin sucub degil ki

asigsasi

asigsasi

Üye
aynı bataryadan bulup hard format at

gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim heralde girişte sorun var kablo felan tam oturmuyo

karasahinemre

Üye
sorun yazılımsal bi flashlık işi var neyi uzattınız bu kadar anlamıyorum ki boşu boşuna garantiye yollattırcanız telefonu

karasahinemre

Üye
k.bakma da ben 15 yaşındayken xp parolasını kırıyodum yapacağı tek şey phonix 2012 yüklemek

meme4

meme4

Üye
arkadasim git telefoncudan hizli sarj aparati al bataryanida gotur adama nasil kullanacagini sor bataryani onla cok az sarj et fazla etme bozarsin sonra bataryani telefona tak fabrika ayarina don(az sarj et dediysem en az 1 saat sarj et)duzelmesse hard format at gene duzelmezse servise gitcek malesef

karasahinemre

Üye
adam telefon çalışıyor diyor ama batarya dolu görünmüyor diyor yazılımsal bi sıkıntı vardır muhtemelen

hidayet02

hidayet02

Üye
k.bakma da ben 15 yaşındayken xp parolasını kırıyodum yapacağı tek şey phonix 2012 yüklemek

Her İnsan Birmi? Belki Aldığı Eğitim Daha Kötüdür? Belki Maddi Durumu İyi Olmadığ İçin Evvelden Bir Bigisayarı Yoktu.
Eğer Bilseydi Gelip Burda Soru Sorar Yardım İstermiydi?

Az Mantıklı Olalım Lütfen! Yardım İsteyenle Aman Dileyenle Dalga Geçmeyelim!

asigsasi

asigsasi

Üye
kimse ile dalga geçmeyelim arkadaşlar her insan bir olmaz

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşımızın durumu biraz karışık. Telefoncu uzak ve babamla gidebilirim diyor. Babam biraz geri kafalı anlamaz diyor. Belki de bunun yüzünden dayak yiyecek bilemeyiz ki. Yorum yaparken biraz empati kurunuz lütfen.

Bu noktada telefonun şarjı tükendiği için yapabilecek bir şey yok. Öncesinde telefonun girişleriyle oynadın mı? yada yazılımla ilgili bir işlem gerçekleştirdin mi? eğer bunları yapmadıysan senden kaynaklanan bir sorun yok. Babana yalan söylemene de gerek yok bu yüzden. Bozuk çıkmış telefon ne yapabilirsin ki. Üzme kendini, canını sıkma, telefonu aldığınız yere götürürsünüz problem neyse düzeltirler.

Üst Alt