Nokia 603`ün çıkış tarihi nedir bu saatten sonra alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
İstanbulda var mıdır atrix??

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu arada Galaxy Ace ile GalaxyS i karıştıran çok kişi var. İsimleri benzediğinden söylerken yanlış anlıyorlar. Aralarında performans ve özellikle gpu konusunda acayip fark var.

gkcll

gkcll

Üye
kesinlikle 603 al kardeşim pişman olmazsın ace bulaşma derim bizim alanlar çok pişman çevremde

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ayni anda yapamazlar zaten. maximum internet+face+twit+instagam+whatsapp+okey filan ayni anda 290mb ram var dolana kadar takil

290mb mı? 278 mb ram miktarının zaten tamamı. 170 civarını cihaz hiçbirşey kullanmıyorken sistem kullanıyor zaten. 2-3 widget falan koyup oyun açayım desen 250 leri görür. Ace alacak kişinin kesinlikle Costum rom, swap ve oc bilecek düzeyde bir kullanıcı olması gerekir. Yoksa işkenceye hazır olsun derim. Ayrıca Ace in 158 mb dahili telefon belleği var. Oyun falan yükleyecekse kesinlikle root ve sd dosyalarının hafıza kartından çalışmasını sağlayacak yöntemleri uygulayabilmeli.
Bu yüzden Ace i kesinlikle önermiyorum. Çok sıkıntı yaşarsın.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Atrix seni normal bir kullanıcı olarak da tatmin eder.
Eğer daha normal bir kullanıcıyım diyorsan ve 500 TL civarı olsun diyorsan 603 al yeter.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Ben O Zmn atrix araştırmıya başlıyorum Şu Jellybean Custom Rom Felan bi açıklarmısınız nedir kimdir ne işe yarar ?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Root telefonu haclkemek gibi birşey. Androidde root yapmadan hafıza kartına oyun uygulama yükleyemezsin. Romu da daha bilgili biri anlatsın. Jb de mevcut olan son güncellemedir

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Root telefonu haclkemek gibi birşey. Androidde root yapmadan hafıza kartına oyun uygulama yükleyemezsin. Romu da daha bilgili biri anlatsın. Jb de mevcut olan son güncellemedir
JB nasıl yapıcam telefonu bilgisayara bağlayıp güncelleştir de gibi mi ? rom ve root u anlatabilecek arkadaşlar var mı bu arada herkese teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Birde motorola atrix 4g felan var bunların farkı nedir ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Costum rom yükleme işlemine hiç girmeyecek bile olsan Atrix i tavsiye ederim. Bir süre sonra zaten yavaş yavaş root, cwm falan derken costum roma bulaşırsın.

na zdrowie

Üye
androide her giren adam kendini tutamaz romunuda rootunuda atar

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
rom root nedir işte :D bi açıklarsanız anlayacağım

- - - Eklendi - - -

Birde motorola atrix 4g var ben motorola atrix modelini alacağım dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt