Nokia 603`ün çıkış tarihi nedir bu saatten sonra alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim.336

Üye
Ben w derim.rom yonunden kat kat daha iyi ve kullanicisi cok.

Black-killing

Black-killing

Üye
Ace hız bakımından 603 den düşük ama acenin en büyük artısı Işletim sisteminin android olması.603 ün işlemci iyi olsa da symbianla ne kadar iş görülür ki malesef burda Android i üstün tutmak gerekir.

- - - Eklendi - - -

Yalnız fotoğraf ve videoda 603 her türlü.

Symbianize

Symbianize

Üye
Çok fena kafam karışmış durumda ben telefonumu alıp şarja takarım sonra çıkarıp takılırım costum rom felan jb felan bunlar ne abi hiç anlamıyorum ne alıyım şimdi oyun felan pek oynamam görüntü kalitesi hız ve internet deneyimi yüksek olsun yeter motorola atrix mi diyosunuz şimdi ?

Evet kesiinlikle

- - - Eklendi - - -

Çok fena kafam karışmış durumda ben telefonumu alıp şarja takarım sonra çıkarıp takılırım costum rom felan jb felan bunlar ne abi hiç anlamıyorum ne alıyım şimdi oyun felan pek oynamam görüntü kalitesi hız ve internet deneyimi yüksek olsun yeter motorola atrix mi diyosunuz şimdi ?

Evet kesiinlikle

aleranol

aleranol

Üye
sosyal aglar en iyi androidde ve ios6 da. ana ekrana facebook twitter widgetlari geliyo ve ordan akiyo tweetler. + olarak instagram,viber,jetpack hepsini galaxy y bile sorunsuz aciyo

En iyi sosyal ağ entegrasyonu senkronize özellikleri n9 ve wp dadir.

- - - Eklendi - - -

Atrix iyidir

na zdrowie

Üye
hocam yalan soyleyip milleti kandirmayin bizim arkadaslar jetpack oynuyolar viberden wifi ile konusuyolar okey kuruyolar vs vs acenin acamiycagi oyunlar nova3 aspalth 7 gibi oyunlar. yoksa nova 1 nfs shift hepsi gayet normal oynaniyo. herhangi bir android forumuna girmeni oneririm mini gio ace hepsi icin gta3 bile uyarlamislar

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Nerde bulucam bu telefonu hiç teknoloji mağazalarında rastlamadım ?

aleranol

aleranol

Üye
hocam yalan soyleyip milleti kandirmayin bizim arkadaslar jetpack oynuyolar viberden wifi ile konusuyolar okey kuruyolar vs vs acenin acamiycagi oyunlar nova3 aspalth 7 gibi oyunlar. yoksa nova 1 nfs shift hepsi gayet normal oynaniyo. herhangi bir android forumuna girmeni oneririm mini gio ace hepsi icin gta3 bile uyarlamislar

Senden daha iyi biliyorum korkma. Okadar isi ayni anda ben not2 ile anca yapıyorum sanirim sen baska biryerde yaşıyorsun. 4 arkadasimda ace gar 2 uygulamadan sonra tak recent multitaskingi

paradox07

paradox07

Üye
Nerde bulucam bu telefonu hiç teknoloji mağazalarında rastlamadım ?

atrix pek rahat bulunan bir telefon değil.istanbulda mağazalarda varsa bilemem de hepsiburada.com da var.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Atrix
Galaxy W
Ace

Bu 3 ünü incelersen içlerinde en alınası telefon Atrix. Dahili hafızası, işlemcisi, fiyatı, malzemesi olarak baktığımda en cazip Atrix. 2.3.6 GingerBread sürümünden JellyBean e geçtiğinde çok daha performanslı olacaktır.

Eğer ki o kadar veremem Ace mi 603 mü diyorsan bence 603. Ace in internet üstünlüğü de yakın zamanda flash player ile birlikte azalacak. Malum flash player yerini html5 e bırakıyor ve 603 de html5 destekli. Opera ile daha da rahat tarayıcı.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar kesinlikle 2.el telefon düşünmüyorum ve internetten alışveriş yapmıyorum mağazalarda bulabilirmiyim bulamassam Ace ve 603 Arasında tekrar tercih yapmanızı istiyeceğim :)

na zdrowie

Üye

Senden daha iyi biliyorum korkma. Okadar isi ayni anda ben not2 ile anca yapıyorum sanirim sen baska biryerde yaşıyorsun. 4 arkadasimda ace gar 2 uygulamadan sonra tak recent multitaskingi

ayni anda yapamazlar zaten. maximum internet+face+twit+instagam+whatsapp+okey filan ayni anda 290mb ram var dolana kadar takil

paradox07

paradox07

Üye
Arkdaşlar kesinlikle 2.el telefon düşünmüyorum ve internetten alışveriş yapmıyorum mağazalarda bulabilirmiyim bulamassam Ace ve 603 Arasında tekrar tercih yapmanızı istiyeceğim :)

hepsiburadanın kapıda ödeme seçeneği var.ben de almayı düşünüyorum ve kredi kartım yok :)

Kerim.336

Üye
Ace sakin alma.ya 603 yada alabilirsen galaxy w derim.atrix tavsiye etmem

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Atrix
Galaxy W
Ace

Bu 3 ünü incelersen içlerinde en alınası telefon Atrix. Dahili hafızası, işlemcisi, fiyatı, malzemesi olarak baktığımda en cazip Atrix. 2.3.6 GingerBread sürümünden JellyBean e geçtiğinde çok daha performanslı olacaktır.

Eğer ki o kadar veremem Ace mi 603 mü diyorsan bence 603. Ace in internet üstünlüğü de yakın zamanda flash player ile birlikte azalacak. Malum flash player yerini html5 e bırakıyor ve 603 de html5 destekli. Opera ile daha da rahat tarayıcı.
Motorolayı içim pek ısınmadı nedense ben yine 603 ve Ace arasında tercih yapacağım saolasın

na zdrowie

Üye
atrix bulabiliyosan bul bence 1000 tl seviyesinde bir telefon

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi

hepsiburadanın kapıda ödeme seçeneği var.ben de almayı düşünüyorum ve kredi kartım yok :)
İyimiş yalnız Jellybean Custom Rom Felan anlamıyorum öyle şeylerden bu yüzden sorun olur mu atrixi alırsam ? 100 lira felan önemli dil

paradox07

paradox07

Üye
İyimiş yalnız Jellybean Custom Rom Felan anlamıyorum öyle şeylerden bu yüzden sorun olur mu atrixi alırsam ? 100 lira felan önemli dil

ben de anlamıyorum o tür şeyleri.zaten jelly bean geleceğini sanmıyorum.rom desteği de fazla yokmuş.bence çok muhteşem telefon fiyatına göre ama iyice araştır.sonra mesuliyet kabul etmem.bir hafta falan araştır.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Atrix hepsiburadada 679 TL. 16 gb dahili hafızası var, çift çekirdek işlemcili bir cihaz. Bence kesinlikle şu tercihler içerisinde en alınası cihaz. Hele ki xda da 4.1.2 nin romunu da bulmuşken GalaxyS kullanıyor olmasam kaçırmaz alırdım Atrix i.

aleranol

aleranol

Üye
Atrixi bulursa hic durma al. Telefoncular getirebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt