Çok fena kafam karışmış durumda ben telefonumu alıp şarja takarım sonra çıkarıp takılırım costum rom felan jb felan bunlar ne abi hiç anlamıyorum ne alıyım şimdi oyun felan pek oynamam görüntü kalitesi hız ve internet deneyimi yüksek olsun yeter motorola atrix mi diyosunuz şimdi ?
Çok fena kafam karışmış durumda ben telefonumu alıp şarja takarım sonra çıkarıp takılırım costum rom felan jb felan bunlar ne abi hiç anlamıyorum ne alıyım şimdi oyun felan pek oynamam görüntü kalitesi hız ve internet deneyimi yüksek olsun yeter motorola atrix mi diyosunuz şimdi ?
sosyal aglar en iyi androidde ve ios6 da. ana ekrana facebook twitter widgetlari geliyo ve ordan akiyo tweetler. + olarak instagram,viber,jetpack hepsini galaxy y bile sorunsuz aciyo
Nerde bulucam bu telefonu hiç teknoloji mağazalarında rastlamadım ?
hocam yalan soyleyip milleti kandirmayin bizim arkadaslar jetpack oynuyolar viberden wifi ile konusuyolar okey kuruyolar vs vs acenin acamiycagi oyunlar nova3 aspalth 7 gibi oyunlar. yoksa nova 1 nfs shift hepsi gayet normal oynaniyo. herhangi bir android forumuna girmeni oneririm mini gio ace hepsi icin gta3 bile uyarlamislar
Nerde bulucam bu telefonu hiç teknoloji mağazalarında rastlamadım ?
Senden daha iyi biliyorum korkma. Okadar isi ayni anda ben not2 ile anca yapıyorum sanirim sen baska biryerde yaşıyorsun. 4 arkadasimda ace gar 2 uygulamadan sonra tak recent multitaskingi
Arkdaşlar kesinlikle 2.el telefon düşünmüyorum ve internetten alışveriş yapmıyorum mağazalarda bulabilirmiyim bulamassam Ace ve 603 Arasında tekrar tercih yapmanızı istiyeceğim![]()

Motorolayı içim pek ısınmadı nedense ben yine 603 ve Ace arasında tercih yapacağım saolasınAtrixLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy WLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu 3 ünü incelersen içlerinde en alınası telefon Atrix. Dahili hafızası, işlemcisi, fiyatı, malzemesi olarak baktığımda en cazip Atrix. 2.3.6 GingerBread sürümünden JellyBean e geçtiğinde çok daha performanslı olacaktır.
Eğer ki o kadar veremem Ace mi 603 mü diyorsan bence 603. Ace in internet üstünlüğü de yakın zamanda flash player ile birlikte azalacak. Malum flash player yerini html5 e bırakıyor ve 603 de html5 destekli. Opera ile daha da rahat tarayıcı.
İyimiş yalnız Jellybean Custom Rom Felan anlamıyorum öyle şeylerden bu yüzden sorun olur mu atrixi alırsam ? 100 lira felan önemli dil
hepsiburadanın kapıda ödeme seçeneği var.ben de almayı düşünüyorum ve kredi kartım yok![]()
İyimiş yalnız Jellybean Custom Rom Felan anlamıyorum öyle şeylerden bu yüzden sorun olur mu atrixi alırsam ? 100 lira felan önemli dil