Nokia 603`ün çıkış tarihi nedir bu saatten sonra alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603`ün çıkış tarihi nedir bu saatten sonra alınır mı ?
Yeni bir cep telefonu almayı düşünüyordum bir baktım nokia 603 olmuş 500 lira :D şuan bende Samsung star wifi var telefonu daha çok internet amaçlı kullanıcam youtubdan video felan izlicem benım telefon çoğu siteyi açmıyor bu telefon açar mı acaba ? birde telefondan dizimag,filmizle gibi sitelerden film izleyebilirmiyim ? kısacası sınırsız internet paketi yapıp rahatça takılmak istiyorum star wifiden çok daha fazla faydasını görürmüyüm sizce alınır mı yoksa çok mu eskidi ?

aleranol

aleranol

Üye
Aslinda dizi sitelerinden filan genelde izleniyor ama harici sitelerden kolay kolay izleyemezsin. Flash lite i çoğu film ve dizi sitesinde kullanirsin. Zaten kendi tarayıcısı html5 de destekliyor. Youtube da zaten her telefon giriyor artık akıllı olanlardan :) kısaca çoğu dizi film sitesinden rahatça izlersin ama diğerleri sikinti olabilir.

na zdrowie

Üye
internet ve sosyal aglarda is gormez

Kerim.336

Üye
İnternet istiyosan android :oke:

paradox07

paradox07

Üye
Yalan kötüdür :kıskıs:

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle yapalım o zmn Ace mi 603 mü ?

Symbianize

Symbianize

Üye
İnternet içinse android ama şöyle açıklıyım flash player olduğu için bütün videoları izlersin twitter ve face uygulamaları ile bildirimlerin telefonuna direk gelir widgetler sayesinde kolayca tweet atıp durum paylaşabilirsin viber programı ile sesli çağrı yapabilirsin internetten ve kötülemek için değil symbianın tarayıcısı baştan sağma yazılmış oyüzden elindeki telefonu 100 tlye satıp 600 tlye motorola attix öneririm

na zdrowie

Üye
İnternet içinse android ama şöyle açıklıyım flash player olduğu için bütün videoları izlersin twitter ve face uygulamaları ile bildirimlerin telefonuna direk gelir widgetler sayesinde kolayca tweet atıp durum paylaşabilirsin viber programı ile sesli çağrı yapabilirsin internetten ve kötülemek için değil symbianın tarayıcısı baştan sağma yazılmış oyüzden elindeki telefonu 100 tlye satıp 600 tlye motorola attix öneririm

+ olarak ace suan en cok custom rom cikan telefonlardan biri galaxy s le birlikte

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Evet Atrix içlerinde en iyisi bencede

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
internet ve sosyal aglarda is gormez

Neye göre? Kime göre?

İnternette işini görmekse amaç, gayet rahat görür. Şahsen C6-01 ile birçok siteden yabancı dizilerimi izlemişimdir. Hele ki dizi izleyeceksen dizinin dolmasını bekleyen biriysen arada face e girip mesajlaşırsın rahat rahat da. Androidde tarayıcı ekranından ayrılmaman gerekebilir.
Sosyal ağlar için de fmobi kullanırsan gayet rahat edersin.
Nokia'nın multitasking yöntemine alışkınsan 603 alınası bir cihaz.

Ama tek iş yaparım, kalanını kapatırım. Beklenecekse de beklerim diyorsan android yüklü ekran çözünürlüğü düşük olmayan modellerden alabilirsin.

Kerim.336

Üye
Galaxy w al biraz daha biriktirip.bu arada 603un html5 puani kac?(resimli olursa iyi olur)

na zdrowie

Üye

Neye göre? Kime göre?

İnternette işini görmekse amaç, gayet rahat görür. Şahsen C6-01 ile birçok siteden yabancı dizilerimi izlemişimdir. Hele ki dizi izleyeceksen dizinin dolmasını bekleyen biriysen arada face e girip mesajlaşırsın rahat rahat da. Androidde tarayıcı ekranından ayrılmaman gerekebilir.
Sosyal ağlar için de fmobi kullanırsan gayet rahat edersin.
Nokia'nın multitasking yöntemine alışkınsan 603 alınası bir cihaz.

Ama tek iş yaparım, kalanını kapatırım. Beklenecekse de beklerim diyorsan android yüklü ekran çözünürlüğü düşük olmayan modellerden alabilirsin.

sosyal aglar en iyi androidde ve ios6 da. ana ekrana facebook twitter widgetlari geliyo ve ordan akiyo tweetler. + olarak instagram,viber,jetpack hepsini galaxy y bile sorunsuz aciyo

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Costum romlarla pek işin yoksa Ace alıp kendini delirtmeni de tavsiye etmem. Orjinal romda çok kurcalamayan arkadaşlarımın telefonlarında ne facebook keyfi yapabiliyorsun, ne jetpack joyride tarzı oyunlar oynayabiliyorsun, menüde gezerken bile kasıyor. Soruyorum bu niye takılıyor diye "o hep öyle" cevabı veriyorlar :D
Atrix alıp rom işine alışırsan da rahat edersin. Atrix gayet güzel ve şimdi costum rom olarak JB de çıktı. 600 TL civarıysa atrix kaçırma.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sosyal aglar en iyi androidde ve ios6 da. ana ekrana facebook twitter widgetlari geliyo ve ordan akiyo tweetler. + olarak instagram,viber,jetpack hepsini galaxy y bile sorunsuz aciyo

Geçen gün S3 ü olan bir arkadaş facebook a girmeye başladı ben Galaxy S te Street fighterda roundu bitirdim o daha girememişti :D
Sosyal ağların ağır çalıştığını google söylüyor zaten :) Fmobi Android in sosyal ağlarından seri bağlanıyor, bildirimleri de direk geliyor ve widget desteği var.
İnstagram muadili o kadar çok program kullandım ki C6-01 de. Hepsi de 603 için kullanılabiliyor.
Viber GalaxyS imde var. Ne hikmetse daha 1-2 defa anca ihtiyacım oldu :) Yakında 603 için de viber çıkacak bakalım.
Ne tesadüf ben de jetpack i arkadaşımın ace de denedim ve yüklenip açılmadı :) tekrar tekrar denedik açılmadı. jetpack haricinde 5-6 oyun daha attık o ayarda ama ya yüklenmedi ya açılamadı. Oynattığı oyunlar genelde daha basit oyunlar. Temple run ın bile oynanacağını sanmıyorum :S

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Çok fena kafam karışmış durumda ben telefonumu alıp şarja takarım sonra çıkarıp takılırım costum rom felan jb felan bunlar ne abi hiç anlamıyorum ne alıyım şimdi oyun felan pek oynamam görüntü kalitesi hız ve internet deneyimi yüksek olsun yeter motorola atrix mi diyosunuz şimdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt