Nokia 603 Şarj olurken Hata?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Şarj olurken Hata?
Herkese Merhaba,

Telefonumu kendi şarj aletine taktığımda sanki Usb girişine takmışım gibi USB bağlantısında hata Kabloyu çıkartın diye hata veriyor sürekli. şarj olmasında sorun yok ama telefonu her şarja taktığımda bu şekilde oluyor. Bu sorunu yaşayanlar var mı acaba nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
usb deliğine su kaçtı mi :hmmm

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ıslak elle bile dokunmuyorum telefona :)

Metin MF

Metin MF

Üye
çok ilginç :hmmm

nokia603belle

Üye
aynen.hiç olmadı bende.

gariipp

gariipp

Üye
aynı sorun bendede var lütfen yardımmm :((

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Bunu nasıl çözücez ya :( yok mu bilen?? Flash atmak istemiyorum zaten attım daha önceden

- - - Eklendi - - -

Artık usb aracılığıyla pc ye de bağlanmıyor! :/

R58

R58

Üye
arkadaşım tek çözüm şarz cihazını değiştir oda olmassa garanti yolu görünüyor büyük ihtimal çag girişi bozulmuş yada kısa devre yapıyor.

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tek çözüm şarz cihazını değiştir oda olmassa garanti yolu görünüyor büyük ihtimal çag girişi bozulmuş yada kısa devre yapıyor.

Sanırım sorun batarya ile ilgi bataryayı çıkartıp bir kaç saniye bekleyip takınca normal olarak hata vermeden şarj oluyor. Bir süre sonra tekrar hata vermeye başlıyor ama :/

promethius

Üye
arkadaşlar benim telefondada aynı sorun çıkmıştı, seyahat şarjı denilen pille çalışan bi alet takmıştım ondan kaynaklandı, garantiye yolladım 1 ayda geldi ama sorun düzeldi, ancak başka sorunlar ortaya çıktı, resim çekerken gps'i açıyor ama konum kaydı yapmıyor ve bu iptal edilemiyor, haritalara girdiğimde ise gps çalışmıyor, şimdi tekrar servise göndereceğim galiba.

gariipp

gariipp

Üye
Kardeşim ben garantiye verdim adam kağıt felan bişey kaçmış dedi sonra ben iyice bastırınca uç kırılmış onlarda servise yolladı teknisyenler halletcekmiş ..

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Ben hiç birşey yapmadım kağıt felan kaçacağını sanmıyorum. Sadece bir kere blackberry nin şarj aletini taktım o da yanlışlıkla sanırım ondan oldu. Ama o da tamamen uyumlu neden böyle bir şey yaptığını anlamıyorum. Bazen şarja taktığımda hiç sorun çıkartmıyor. Flash attım sorun aynı devam ediyor. Şarj olmasında bir problem yok hata dışında ama yinede böyle devam ederse garantiye vericem artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt