nokia 603 mü? yoksa s8530 wave II mi?

TheCower

Üye
Gelecek ya siz de var ya bu sene gelecek işte. Wave güzel telefon n8e göre bu böyle. Ama 603e göre tartışılır.

Tepkiler: ByYlmzZz
Tartışmaya gerek yok.603
5MP kamera
Hızlı wi-fi
Flash Lite

NUD

Üye

key43

Üye
Android işletim sistemli olsaydı Wave 2 'ydi ama bada olunca olmuyo.Nokia 603

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
artık kapansın konu kardeşim uzatma lütfen konu amacından saptı biz 603 ile wave II'yi karşılaştırdık ve bitti n8 yada diğer cihazlar için konu aç fikrini orda beyan et...

TheCower

Üye
Yook bu tür konular illa yüzü bulur

Dimi3

Üye
Açıkçası Symbian hernekadar kötü ünvana sahip olsa da Bada'dan daha başarılı bir işletim sistemi..

Açıkçası Symbian hernekadar kötü ünvana sahip olsa da Bada'dan daha başarılı bir işletim sistemi..

symbian'ı bu hâle getirenler fandroidler. Ben de Android kullanıyorum ama Symbian'a saygım var, haksız yere kötülemiyorum.

Tepkiler: kimbuerolegemen, pRime. ve Silinen Üye 737108

cyber

Üye
android yokken ne kullanıyordunuz acaba Nokia kral

Fazla dil dökmeye gerek yok arkadaşlar aşağıda ben gerekli açıklamayı yapmıştım...
Kamera konusuna gelirsek kamerasıyla film, dizi çekilmiş hatta kısa belgesel bile çekilmiş olan N8 hala en iyi kameraya sahip telefon...
Yakında bu değişecektir Nokia bu konuda sessiz kalmamalı ve daha iyi kameraya sahip bir telefon üretmeli...

CorbyW

Üye

Nokia geç kaldı ciciş. Sony ve HTC geçti Nokia'yı kamera konusunda.

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
hakikatten bu tartışma yüzü bulur herkese düşüncesinden dolayı saygı duyuyorum..ben samsung htc apple yokken tam bir nokia hastasıydım..yine kötülemiyorum nokia'yı fakat istatistiklere göre ekonomik açıdan her yıl biraz daha geriliyor..nokia adam gibi cihaz yapsın almasam adam değilim
Yook bu tür konular illa yüzü bulur

ParduSS

Üye
No Bada Yes Belle