mining- Üye clawiss' Alıntı: hayır leqo35'in önerisiyle fabrika ayarlarına döndüm sorun çözüldü dikkatlice okursan flashı wifi sorunum için attım kardeşim Genişletmek için tıkla ... ne farkederkiflashta fabrikadan çıktığı gibi yapıyo ama yinede dikkatsizligim için kusura bakma
clawiss' Alıntı: hayır leqo35'in önerisiyle fabrika ayarlarına döndüm sorun çözüldü dikkatlice okursan flashı wifi sorunum için attım kardeşim Genişletmek için tıkla ... ne farkederkiflashta fabrikadan çıktığı gibi yapıyo ama yinede dikkatsizligim için kusura bakma
clawiss Üye Konu Sahibi mining-' Alıntı: ne farkederkiflashta fabrikadan çıktığı gibi yapıyo ama yinede dikkatsizligim için kusura bakma Genişletmek için tıkla ... yok yani ben öyle demek istemedim flash atmak zor ya o yüzden hani gerek yok gibisinden kalp kırdıysam sen kusura bakma
mining-' Alıntı: ne farkederkiflashta fabrikadan çıktığı gibi yapıyo ama yinede dikkatsizligim için kusura bakma Genişletmek için tıkla ... yok yani ben öyle demek istemedim flash atmak zor ya o yüzden hani gerek yok gibisinden kalp kırdıysam sen kusura bakma