nokia 603 mü samsun galaxy ace mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majorty

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 mü samsun galaxy ace mi
nokia 603 mü samsun galaxy ace mi çok kararsız kaldım şimdiden teşekkürler ?

ya da farklı bir telefon öneriniz var mı ? 700 tl ye kadar ( marka )

*Cafelerde AVM'lerde sorunsuzca Wifi kullanabilmek
*Kullanışlı uygulamalar yüklemek ve kullanmak
*Eğlenceli oyunları takılmadan oynayabilmek ( oyunlar çok büyük olmaz )
*İnternetten video izlemek
*Kaliteli video ve fotoğraf çekmek işimi görür

Polymath

Polymath

Üye
Kardeşim biraz daha maddi durumunu zorla Sony Xperia Neo V al.

majorty

Üye
    Konu Sahibi
sony ler pek hoşuma gitmiyor diyeyim

cyber

cyber

Üye
wonder

Symbianize

Symbianize

Üye
biraz zorla neo v al

majorty

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu 2 telefon arasında çok kararsız kaldım.nokia 603 ün işlemcisi ve interneti daha güçlü fakat ace de android işlemcili.603 ün o işlemcisi bana pek yaramaz diye düşünüyorum(nasıl olsa fazla uygulama yükleyemeyeceğim).sizce bu 2 telefondan hangisini alayım?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Android işlemci bir kere milletin ağzına yerleşmiş çıkmıyor :D

cyber

cyber

Üye
android işlemci değil ki işletim sistemi

SheFy

SheFy

Üye
Galaxy acede de 603 yükleyeceğin uygulamnın daha azını yükleyeceksin. Ace de hd oyun desteklemiyor diye biliyorum. Android istiyorsan telefonunda donanımı iyi olsyn. Acede fazla bişey yapmazsın. 603 al kurtul.

M.TOLGA

M.TOLGA

Üye
Beyler yaklaşık 3-4 aydır Nokia 603 kullanıyorum.Çok memnunum.Babamın Htc Sensation telefonu var ama niyeyse oda 603 Htc den daha kullanışlı buluyor.Wifi üzerinden bağlanırken tüm tarayıcıları destekliyer nokia 603 ama htc desteklemiyor (sadece WPA , WPA2)
.Tek söliyeceğim kamerasından tutun herşeyine kadar mükemmel hızı süper bazı arkddaşlar yavaş felan demişler ama mükemmel ayrıca ben fp1 güncellemesinden sonra HD oyunların hepsini oynadım kasmada yok kamerası harika htcden daha iyi zaten video çekimi 720 p hd . Alacak arkdaşlara söyliyorum kuzenim Galaxy Ace aldı benden 1 hafta önce ve şimdi benle takas etmek istiyor üstüne 150 tl vericek hemde ama ben etmedim ACe yavaş bir telefon Angry Birds 'ün son sürümünde bile çokk takılıyor :))) TAVSİYEM SİZLERE NOKİA 603 ' DÜR ....

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Beyler yaklaşık 3-4 aydır Nokia 603 kullanıyorum.Çok memnunum.Babamın Htc Sensation telefonu var ama niyeyse oda 603 Htc den daha kullanışlı buluyor.Wifi üzerinden bağlanırken tüm tarayıcıları destekliyer nokia 603 ama htc desteklemiyor (sadece WPA , WPA2)
.Tek söliyeceğim kamerasından tutun herşeyine kadar mükemmel hızı süper bazı arkddaşlar yavaş felan demişler ama mükemmel ayrıca ben fp1 güncellemesinden sonra HD oyunların hepsini oynadım kasmada yok kamerası harika htcden daha iyi zaten video çekimi 720 p hd . Alacak arkdaşlara söyliyorum kuzenim Galaxy Ace aldı benden 1 hafta önce ve şimdi benle takas etmek istiyor üstüne 150 tl vericek hemde ama ben etmedim ACe yavaş bir telefon Angry Birds 'ün son sürümünde bile çokk takılıyor :))) TAVSİYEM SİZLERE NOKİA 603 ' DÜR ....

O zamaan 603 alsın arkadaş

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bende 603 kullanyorum ve çok memnunum mükemmel bir cihaz alacaklara tavsiye ederim hele ace göre daha iyidir bence.

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Arkadaş içinde 603 kelimesi geçen her konuda 603'ü övmüş.Ace'ye kıyasla daha başarılı bir cihaz tamam ama gidip Sensation'la kıyaslıyorsan...

O da doğru tamam güzel kaliteli cihaz ama htc bi yana o bi yana

MrExpert

MrExpert

Üye
603 al en azindan hd oyun oynarsin..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
603 iyidir bence ikisi arasında :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...