Nokia N8 vs Nokia 603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halil2727

halil2727

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 vs Nokia 603
Öncelikle Herkese İyi Forumlar...
Beyler benim 603 üm vardı sattım fakat tekrar bi nokia telefon almayı düşünüyorum symbian.benim aklımda olan N8 di fakat ram in 256 mb işlemcinn 680 mhz olması beni biraz tedirgin etti.Sonuçta 603 te 512 mb ram 1 ghz işlemci vardı.söylentilere göre N8 hız konusunda sıkıntılı bir cihaz.Halbuki 603 hız konusunda beni tatmin ediyordu.603 te işlemci ram beni cezbederken N8 de kamera amoled ekran kasası beni cezbediyor.Şu an acayip bi karışıklık içerisindeyim.N8 kullananlar veya her iki telefonu kullanan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilir mi ? Teşekkkürler.

ANIL

ANIL

Admin
Cfw ile kullanıcaksan N8 alabilirsin. Symbian fazla donanım kullanan bir sistem değil. Ram sorunu yaşamassın. Fakat 603 ile ne gibi farklar olur dersen uygulamaların açılış hızı ve tarayıcı hızının farkını görebilirsin. N8 daha yavaş kalacaktır. 603 ile yapabildiğin her şeyi N8 ile yapabilirsin biraz daha beklemek koşuluyla...

Videoyu izle daha iyi anlayabilirsin.

[video=youtube;eNiJnAnGuUs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eNiJnAnGuUs#t=31 7s[/video]

halil2727

halil2727

Üye
    Konu Sahibi
hocam gerçekten çok yararlı oldu karar verdim N8 almaya öyle 320 mhz lik fark olmasına rağmer performansta o kadar fark yok.ama diğer özelliklere bakacak olursak kesinlikle N8 albenisi daha çok olan bi telefon.Teşekkürler

eren3546

eren3546

Üye
şu an n8 kullaniyorum depo hafıza sında 50yakın oyun yüklu 1kere bile kasmadı
son güncelleme ler yapıldi şu an Belle yüklu

MaxipmaN

Üye
n8i hard format atıp yazılımı tekrar yüklsersen hız konusunda hiç sıkıntı çekmezsin tabi refresh olmalı ram sorunu 10 aydır c6-01 de hiç yaşamadım

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
N8 Bence Mükemmel Bi Cihaz tavsiye ederim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
5mp otofocussuz flaşsız bir kamera yerine 12 mp otofocus ve flaşlı bir kamerayı tercih ederdim ben varsın biraz daha yavaş olsun hem daha sağlam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...