Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mü yoksa Galaxy Ace mi yoksa bu fiyatlarda başka telefon mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco

Jomolocco

Üye
theplatoon' Alıntı:
ben anlayamıyorum bu uygulama sıkıntısını..sayısız uygulamayla dolu nokia 701 im..bana mısın demiyor..bir de telefonu hack leyince simbiyanın önünde durulmaz..sıkıntı çektiğim tek uygulama tivibu uygulaması çıkmadı belleye..ama tvplus da çok iyi

---------- Eklendi @ 23:15:15 ---------- Yazıldı @ 23:09:28 ----------

android alacaksam üst düzey bir android alırım..yani galaxy s2 gibi..orta düzey androidler sıkıntılı..ben simbiyan la iç içeyim yıllardır..simbiyanın huyunu suyunu bilirim..çok alıştığım için simbiyana 701 i tercih ettim..orta düzey android telefon kullanan arkadaşlarım hayranlıkla izliyor programları

hayranlikla izlenecek bir pro soyle :D

• Beğen
Tepkiler: mamilim90

umt07

umt07

Üye
arkadaşım bak daha öncede dedim istersen ismimi yaz kenera çünkü galaxy ace alınca yavaşlandığından şikayetçi olup sen demiştin keşke dinleseydim diyeceksin... Şimdi symbiana uygulama yok diyorlar, e uygulaması olan sistem arıyorsan gidip iphone alacaksın her türlü aklına gelmiyecek uygulama var... android te yok mu ondada var iphonun tüm hit oyunları var ama gidip 800 mhz bi android alırsan sana o büyük oyunları açmaz, bunu en güzel anlamanın yolu gir android oyun bölümüne istediğin oyunları açan telefonlara bak ona göre düşün neo v birçok oyunu açıyor ama artık bundan sonra gelecek büyük boyutları açmaz diye düşünüyorum, çift çekirdeğe geçmeye başladılar... SONUÇ : 600 tl varsa bundanda 1 kuruş yukarısı olmaz diyorsan tercihin 603 olmalıdır, benimde 603 üm var sıkılınca diyorum niye symbianda oyun-uyg. yok diye siyan ediyorum ama 600 lira verdiğim aklıma geliyor sinirim geçiyor :D

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Blackberryden önceki telefonum C%5-03 tü.Onda güzel oyunlar oynuyordum fakat BB ye geçince ne oyun ne program namına hç bir şey bulamadım.Canım sıkılınca ortada kalıveriyorum.Ama arkadaşımın 603ünd Angry Birds ve Lets Potteryi görünce hemen bu telefona kapıldım.Bütçeme de uygun olduğu için 603 alacağım gibime geliyor cunku bu fiyatlarda gerçekten güzel uygulamalar calıştırabilen hi android telefon yok.Kafam çok karıştı şimdi uygulama acmayan bir android mi yoksa HD video ve ClearBlack ekranlı Belle mi ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşım bak daha öncede dedim istersen ismimi yaz kenera çünkü galaxy ace alınca yavaşlandığından şikayetçi olup sen demiştin keşke dinleseydim diyeceksin... Şimdi symbiana uygulama yok diyorlar, e uygulaması olan sistem arıyorsan gidip iphone alacaksın her türlü aklına gelmiyecek uygulama var... android te yok mu ondada var iphonun tüm hit oyunları var ama gidip 800 mhz bi android alırsan sana o büyük oyunları açmaz, bunu en güzel anlamanın yolu gir android oyun bölümüne istediğin oyunları açan telefonlara bak ona göre düşün neo v birçok oyunu açıyor ama artık bundan sonra gelecek büyük boyutları açmaz diye düşünüyorum, çift çekirdeğe geçmeye başladılar... SONUÇ : 600 tl varsa bundanda 1 kuruş yukarısı olmaz diyorsan tercihin 603 olmalıdır, benimde 603 üm var sıkılınca diyorum niye symbianda oyun-uyg. yok diye siyan ediyorum ama 600 lira verdiğim aklıma geliyor sinirim geçiyor :D
Evet çok haklısın :D

- - - Eklendi - - -

Optimus Hub önerir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt