abi naslsn nasil gdiyo symbian calismalaribenm sinavlar vardi.var mi yeni bi gelisme fp3 geldmi
Klavyeden yazı yazarken önceden yazılan kelimeleri kaydedip tahmini kelimeyi gösteriyordu yukarıda şimdi kaydolmuyor girdiğimiz kelimeler, nasıl düzeltebilirim acaba?
Web tarayıcısı bazı siteleri yüklerken donuyor ve tarayıcı otomatik kapanıyor neden acaba?

Tahmini metin girişi sorunu için telefonu tekrar flashlamak istemiyorum.Bunun yanında çok başarılı bir cfw yapmışşınızEllerinize sağlık.Mifmatic,menumatic vs. çok kullanışlı.İstediğim widget mifleri,effectleri rahatça kullanabiliyorum.Allah'tan selamet ve başarılar dilerim size ve tüm maxicep ailesine :-)

Tamam yaptim phoenix i silip başka versiyonunu kurdum sorunsuz bir şekilde cfw yi attim teşekkürler..

telefona flashı attım c 400 mb oldu 1.5 gb olan depo hafızası kullanılıyor diyor. nasıl düzeltebilirim ?
usta cfw ye gömdüğün x plore yi sis halinde paylasabilme to imkanin var mi
Allah razı olsun kardeşim bir de ya telefon ingilizce iken x plorede yeni klasör ismini yazarken klavye açılıyor ama türkçeye çevirince açılmıyor bu problemi nasıl çözerim?Ekteki XPlorer'i dener misin?
Allah razı olsun kardeşim bir de ya telefon ingilizce iken x plorede yeni klasör ismini yazarken klavye açılıyor ama türkçeye çevirince açılmıyor bu problemi nasıl çözerim?
yok ben hack problemi yüzünden tekrar 4.1.1 e döndüm 4.3.1 de rompatcher açılmıyordu
Enteresan, bizzat kontrol etmistim calisiyordu. Bu problemi yasayan baska v4.3.1 kullanici var mi?
yok ben hack problemi yüzünden tekrar 4.1.1 e döndüm 4.3.1 de rompatcher açılmıyordu
- - - Eklendi - - -
4.3.1 de o problem yok
Telefona OFW ile flash atman lazim. Sonra CFW yi atarsin. OFW atmazsan duzelmez. Phoenix'in yanlis kullanimi sonucu labiliyor![]()