Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi naslsn nasil gdiyo symbian calismalari :) benm sinavlar vardi.var mi yeni bi gelisme fp3 geldmi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi naslsn nasil gdiyo symbian calismalari :) benm sinavlar vardi.var mi yeni bi gelisme fp3 geldmi

FP3 gelmedi bir kac guncelleme daha geldi. Symbian calismalari yavasladi. Mesgulum bu aralar. Sen nasilsin kardesim? Bu arada kandilin mubarek olsun.

meteoz64

meteoz64

Üye
Klavyeden yazı yazarken önceden yazılan kelimeleri kaydedip tahmini kelimeyi gösteriyordu yukarıda şimdi kaydolmuyor girdiğimiz kelimeler, nasıl düzeltebilirim acaba?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Klavyeden yazı yazarken önceden yazılan kelimeleri kaydedip tahmini kelimeyi gösteriyordu yukarıda şimdi kaydolmuyor girdiğimiz kelimeler, nasıl düzeltebilirim acaba?

Kullandigim Input Databese to E modu ile alakali olabilir (z:\sys\bin\pdctserver.exe) mesaja ekledigim orjinal dosyayi rofs3 icine atip flashlar ve durumu kontrol edersin. Sizlere hazirladigim CFW yi tam olarak test edemiyorum cunku bu telefonu sadece CFW hazirlamak icin kullaniyorum. Umarim senin icin yorucu bir islem olmaz zira telefonunu flashladiktan sonra bircok oyun, uygulama vs. kurduysan tekrar bastan kurman gerekecek.

Burada sonucu paylasirsan sevinirim, kolay gelsin.

Ekli dosyalar

meteoz64

meteoz64

Üye
Web tarayıcısı bazı siteleri yüklerken donuyor ve tarayıcı otomatik kapanıyor neden acaba?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Web tarayıcısı bazı siteleri yüklerken donuyor ve tarayıcı otomatik kapanıyor neden acaba?

Symbianda web tarayicisinin sorunlari genel olarak bilinen bir gercek fakat Fp2 deki surumunde cok ciddi sorunlar yasamadim. Bazen kendini kapatmalar oluyor. Bu nedenle Opera mini / Opera Mobile surmleri cansimidimiz :oke:

Duruma gore UC Web browserda ciddi anlamda isini gorur.

- - - Eklendi - - -

Bu arada "tahmini metin girisi" ile ilgli probleminde bir gelisme var midir? Sorunun duzeldi mi?

meteoz64

meteoz64

Üye
Tahmini metin girişi sorunu için telefonu tekrar flashlamak istemiyorum.Bunun yanında çok başarılı bir cfw yapmışşınız ;) Ellerinize sağlık.Mifmatic,menumatic vs. çok kullanışlı.İstediğim widget mifleri,effectleri rahatça kullanabiliyorum.Allah'tan selamet ve başarılar dilerim size ve tüm maxicep ailesine :-)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tahmini metin girişi sorunu için telefonu tekrar flashlamak istemiyorum.Bunun yanında çok başarılı bir cfw yapmışşınız ;) Ellerinize sağlık.Mifmatic,menumatic vs. çok kullanışlı.İstediğim widget mifleri,effectleri rahatça kullanabiliyorum.Allah'tan selamet ve başarılar dilerim size ve tüm maxicep ailesine :-)

Rica ederim :oke:

f299

f299

Üye
Tamam yaptim phoenix i silip başka versiyonunu kurdum sorunsuz bir şekilde cfw yi attim teşekkürler..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

torQaresma

Üye
usta cfw ye gömdüğün x plore yi sis halinde paylasabilme to imkanin var mi

f299

f299

Üye
telefona flashı attım c 400 mb oldu 1.5 gb olan depo hafızası kullanılıyor diyor. nasıl düzeltebilirim ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefona flashı attım c 400 mb oldu 1.5 gb olan depo hafızası kullanılıyor diyor. nasıl düzeltebilirim ?

Telefona OFW ile flash atman lazim. Sonra CFW yi atarsin. OFW atmazsan duzelmez. Phoenix'in yanlis kullanimi sonucu labiliyor ;)

torQaresma

Üye
Ekteki XPlorer'i dener misin?
Allah razı olsun kardeşim bir de ya telefon ingilizce iken x plorede yeni klasör ismini yazarken klavye açılıyor ama türkçeye çevirince açılmıyor bu problemi nasıl çözerim?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeşim bir de ya telefon ingilizce iken x plorede yeni klasör ismini yazarken klavye açılıyor ama türkçeye çevirince açılmıyor bu problemi nasıl çözerim?

Enteresan, bizzat kontrol etmistim calisiyordu. Bu problemi yasayan baska v4.3.1 kullanici var mi?

torQaresma

Üye

Enteresan, bizzat kontrol etmistim calisiyordu. Bu problemi yasayan baska v4.3.1 kullanici var mi?
yok ben hack problemi yüzünden tekrar 4.1.1 e döndüm 4.3.1 de rompatcher açılmıyordu

- - - Eklendi - - -

4.3.1 de o problem yok

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok ben hack problemi yüzünden tekrar 4.1.1 e döndüm 4.3.1 de rompatcher açılmıyordu

- - - Eklendi - - -

4.3.1 de o problem yok

Ben bizzat rom patcheri kullandim sorun olmamasi lazim? rom patcheri kaldirip tekrar kullanmayi denedin mi?

torQaresma

Üye
yüklü uygulamalar arasında görünmüyor ve menüde üzerine uzun, bastığımda da sil seçeneği çıkmıyor maalesef denedim ama olumsuz oysa çok sevmiştim 4.3.1 i

f299

f299

Üye

Telefona OFW ile flash atman lazim. Sonra CFW yi atarsin. OFW atmazsan duzelmez. Phoenix'in yanlis kullanimi sonucu labiliyor ;)

bu akşam telefonu garantiye verdim :d hem menü tuşu basmıyordu bi neden oldu dediğin gibi kesin benim hatam . ingilizce olduğundan dolayı tam anımsıyamıyorum kelimeleri

Üst Alt