Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
nokia zaten bizi bitirdi dediğin gibi yanlış politikalarla.oturup symbianı adam etselerdi bırakmasalardı :( abi androidin aç gözlülüğü derken neyi kastettin.finansal açıdan mı :) bu arada s4 almak cok fena bişey olur

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nokia zaten bizi bitirdi dediğin gibi yanlış politikalarla.oturup symbianı adam etselerdi bırakmasalardı :( abi androidin aç gözlülüğü derken neyi kastettin.finansal açıdan mı :) bu arada s4 almak cok fena bişey olur

Donanimsal olarak izlenen bir ac gozluluk politikasi var. ;) En guclusu bende olmali diyen tuketiciler sayesinde habire islemciler chipsetler degisiyor vs. Bak bize hint fakiri donanimli cihazlarimizla neler yapabiliyoruz. Symbian'i mundar etti Nokia, kendini de Microsofta kole yapti. Hayal gucunu ve yapabileceklerini sinirlayan ve denetleyen Microsoftla calissin dursun bakalim. :(

Sade S4 degil Galaxy S4 developer edition olmali. Cunku Galaxy S4 developer edition guncellemeleri direkt googledan alacak, Samsung'un guncellemelerini beklemeye son. ;)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Sade S4 degil Galaxy S4 developer edition olmali. Cunku Galaxy S4 developer edition guncellemeleri direkt googledan alacak, Samsung'un guncellemelerini beklemeye son. ;)
[/QUOTE] oo abi sen bayağı bi haberdarsın :) dediğin gibi symbiana destek verse ne güzel olurdu.gitti güzelim stabil işletim sistemi.abi bu arada qt tabanlı proje olacak mı abi uygulama çıkacak mı

torQaresma

Üye
HAZAN EDITION™ v4.3.1

***Sabirli olun ve cihazinizi flashladiktan sonra ilk acilista bekleyin. Cunku ilk acilista arka planda gerekli uygulamalar yuklenecek ve cihaziniz size bunu adim adim bildirecek. Gerekli onay mesajini gorup yeniden baslattiginizda kullaniminiza hazir hale gelecek.

***Umarim en az problemle kullanabileceginiz bir CFW hazirladigimi umuyorum.

==========================Guncellemeler==========================

(+) Hazan Edition™ %98 guncel. (Camera, Gallery, Qt, 3G, vs.) - Son guncellemeleri(ev ekrani widgetlari) tamamini degil bazilarini ekledim.

(+) UDA Uygulamalari (Maps, Store, Music, MS Office,etc.)

***Bir cok uygulama silindi (CNN, QuickOffice, etc.)
***Tr-En haricindeki diller temizlendi.

======================Hazan Control Center™===========================

***Bazi islemler Yeniden baslatmayi gerektirdigi icin arka planda calisan uygulama birakmayin.

(+)---[[[Visualmatic™]]]
|
|
|---->[Effectmatic™] - (Effect degistirici)
|*****(E:Hazan/Effects icine dilediginiz efekti koyabilirsiniz. on tanimli olarak zoom efekti yuklu)
|
|---->[Mifmatic™] - (Mif degistirici)
|*****(Iki MIF paketi dahil, arzunuza gore diger mif paketlerini degistirerek kullanabilirsiniz.)
|*****(E:Hazan/Mif1 and E:Hazan/Mif2)

------------------------------------------------------------------------

(+)---[[[Menumatic™]]]
|
|
|---->[Cpumatic™] - (Cpu-Gpu mod degistirici)(BETA)
|*****(stok mod ivo77 ve alternatif Mod by Denny) - (Benchmark uygulamasi olmadigi icin tam olarak test edemedim.)
|
|---->[Menumatic™] - (Menu stili degistirici)
|*****(4*5 - 3*4)
|
|---->[Foldermatic™] - (Menu klasor gorunumu degistirici)
|*****(Tr-En destekli ikonlari benim tarafimdan yapilmis iki adet menu klasor duzeni icerir.)
|*****(E:Hazan/Folder1 and E:Hazan/Folder2)

-------------------------------------------------------------------------

(+)---[[[Belle Ghost™]]]
|
|
|---->[Backup™] - (Backup all data) (MiniCMD komut dosyasini kendi tercihlerinize gore duzenleyebilir ve gelistirebilirsiniz)
|
|---->[Restore™] - (Restore all data)

***Belle Ghost™, Visualmatic™, Menumatic™ MiniCMD ile yapildi, "Powered by G.L" ve "Teom@n"

==============================Mod'lar==================================

(+) Hazan Edition™ dilleri (En-Tr)
(+) Hafiza C: 390/400mb ( NokiaCooker v3.3 ile hafiza duzenlendi)
(+) Yeni Splashscreen
(+) Yeni Shutdown Animasyonu
(+) Super Python v2.12.2 Fixed by cobra1111
(+) S-Cleaner database guncellendi
(+) WebsearchIcon
(+) Input Database To "E"
(+) Menu Light FP2
(+) Java Permissions Mod
(+) Messages skin meego
(+) On tanimli tema - Evolve Qt 3 For FP2 (orjinal temadan daha hafif ve daha koyu renkler)
(+) Theme effects base package fp2
(+) Theme effects on/off
(+) Touch input FP1
(+) Heap and closing delay
(+) Nokia dictionary Tr-Fr
(+) Phone_as_modem.iso Core'a tasindi.
(+) Slipping scroll
(+) Adaptive Search
(+) ...

=========================Uygulamlar ve Widget'lar===========================

(+) ColorizIt
(+) Video Pro
(+) ScreenSnap
(+) Panorama
(+) Converter
(+) GPS Data
(+) KillMe
(+) Mif Tools
(+) Sis Editor
(+) Vertu Apps Launcher widget
(+) Favourites Apps v1.05 (Belco2 ye tesekkurler)
(+) Searchwidget_iad_1667
(+) Widget Anna Notification FP2
(+) Calculator widget
(+) Internet Radio with widget
(+) Webview widget
(+) Kronometre
(+) Ve dahasi...;)

==========================================================================

FLASH ATMAYI TAM OLARAK BILMIYORSANIZ LINKTEKI KONU SIZE YARDIMCI OLACAKTIR.

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/c6-01-dead-phone-ve-flash-resimli-anlatim-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html

"MaxiCep CFW ustalarina paylasimlarindan ve yardimlarindan dolayi tesekkurler. "

BIR SARTLA DILEDIGINIZ GIBI OZELLESTIREBILIR VE PAYLASABILIRSINIZ!!! CALISMALARIMIN DEVAMI ICIN LUTFEN PAYLASIMLARINIZDA DOWNLOAD LINKI OLARAK ORIJINAL LINKI KULLANIN CFW'YI OZELLESTIRIYORSANIZ KAYNAK BELIRTINIZ. EMEGE SAYGI ;)

eline saglık cfw güzel,olmuş ama bir kaç hata var onları nasıl düzeltebilirim ilk hata arama ve arama sonlandırma tuşları olan kırmızı ve yeşil tuşlar yanmıyo 2. İse rompather açılmıyo ne yapmalıyım?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eline saglık cfw güzel,olmuş ama bir kaç hata var onları nasıl düzeltebilirim ilk hata arama ve arama sonlandırma tuşları olan kırmızı ve yeşil tuşlar yanmıyo 2. İse rompather açılmıyo ne yapmalıyım?

Bahsettigin ilk problem bir hata degil Menu Light mod'dur ;) Kaldirmak icin Rofs3/data/c/private/10282BC4 klasoru kaldirman gerek.

Rom Patcherda birsorun olmamasi gerek. Ben bir sorun yasamadim.

torQaresma

Üye
tamam ışıklar pek sorun değil ama rompatcher icin birseyler yapilamaz mi üzerine basıyorum ekran donuyor sonra çalışmıyor

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tamam ışıklar pek sorun değil ama rompatcher icin birseyler yapilamaz mi üzerine basıyorum ekran donuyor sonra çalışmıyor

Ben bahsettigin sorunu yasamiyorum.

Kullanan diger arkadaslardan ogrenmek gerek.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şu Extra Zoom Dosyalarını Paylaşirmisin Varmidir Elinde?

torQaresma

Üye
teşekkür ederim teoman arkadaşlar aranızda bu problemle ilgili çözüm bulabilecek var mı

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi qt tabanlı uygulamamız ne oldu çıkacak mı :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
fp3 gelse de bu çektiğimiz dert bitse :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
fp3 gelse de bu çektiğimiz dert bitse :)

Bitmezzz :)

Biri biter baska bir dert cikar. :D Adamlar tum enerjilerini WP8'e yonlendirdi. En azindan biraz uzerine dusup destek vermeleri gereken ve stoklarindaki Symbian cihazlar icin son halini verseler keske.

Benim gonlumden 808'i donanim olarak guncellemeleri geciyor. Hani son cihaz dediler ya 808 icin;

- 1gb ram
- Snapdragon islemci
-vs.

ile guncelleseler, bir de Symbian Final yapsalar yakisan sekilde gider boyle bir cihazi alirim. Zaten hakkini verecek sekilde bir symbian surumu ve donanimla gelsin, varsin nokia destek vermesin. Ben ugrasmaya raziyim. :D

Moruk

Moruk

Üye
Hakan ustanın evols tede aynısı oldu oraya da yazdım hem hazan hem evols'te nokia haritalar GPS bağlantısı kuramıyor, orjinalde açık havada 3-5 saniyede bağlanıyordu, şimdi yedeklemeleri yapıyorum orjinali yükleyip deneyeceğim sonucu buraya yazarım, forumu bu ara takip edemedim aynı sorunu yaşayan oldumu bilmiyorum..

- - - Eklendi - - -

Windowstaki uygulama azligi onemli degil. Zamanla artacaktir cunku microsoft olabildigince destek veriyordur diye dusunuyorum. Android deki gibi uygulama coplugu olmasin yeter. Binlerce uygulama arasinda elle tutulan uygulama sayisini oranladiginda ortaya hos bir sonuc cikmiyor.

Ayrica WP'nin donanimla olan uyumu ve stabilitesi daha da arttirilacaktir(oyle olacagini umuyorum). Su an bile oldukca hizli ve stabil. Bakalim gozlemlemeye devam :)

android çöplüğü güel ifade :) bi dünya program var androidde ama hangisi symbian kadar stabil çalışıyo çoğu dandik programlar, bir tek scanner programını beğenmiştim androidde, nokia için aradım bulamadım :(

torQaresma

Üye
Teoman bana bu cfw de yaptığn 3 mod lazım hazan in önceki sürümlerine uygulayacam sana zahmet onları paylaşır mısın
iiki şu ev ekranındaki bul simgesne xplore yi eklemissin cok guzel olmus onu, sonra onceki surumlerde xplorede klasor acmak isteyince klavye acilmiyordu klavyeyi bir de bildirimler widgeti

- - - Eklendi - - -

bir de notlar widgeti :D:D sana zahmet

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

Teoman bana bu cfw de yaptığn 3 mod lazım hazan in önceki sürümlerine uygulayacam sana zahmet onları paylaşır mısın
iiki şu ev ekranındaki bul simgesne xplore yi eklemissin cok guzel olmus onu, sonra onceki surumlerde xplorede klasor acmak isteyince klavye acilmiyordu klavyeyi bir de bildirimler widgeti

- - - Eklendi - - -

bir de notlar widgeti :D:D sana zahmet

Klavye su an acilmiyor mu?

torQaresma

Üye
evet

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hakan ustanın evols tede aynısı oldu oraya da yazdım hem hazan hem evols'te nokia haritalar GPS bağlantısı kuramıyor, orjinalde açık havada 3-5 saniyede bağlanıyordu, şimdi yedeklemeleri yapıyorum orjinali yükleyip deneyeceğim sonucu buraya yazarım, forumu bu ara takip edemedim aynı sorunu yaşayan oldumu bilmiyorum..

- - - Eklendi - - -

android çöplüğü güel ifade :) bi dünya program var androidde ama hangisi symbian kadar stabil çalışıyo çoğu dandik programlar, bir tek scanner programını beğenmiştim androidde, nokia için aradım bulamadım :(

GPS Ilk baglanti biraz zaman aliyor, sonrasinda rahatca baglaniyor.

- - - Eklendi - - -

Enteresan klavyenin acilmasi lazim, bizzat denedigimde bir problem yasamamistim. Su an baska bir cfw yuklu oldugu icin kullanan diger arkadaslara sormak lazim.

- - - Eklendi - - -

Enteresan klavyenin acilmasi lazim, bizzat denedigimde bir problem yasamamistim. Su an baska bir cfw yuklu oldugu icin kullanan diger arkadaslara sormak lazim.

torQaresma

Üye
pardon ya yanlış okumuşum açılıyo mu diye okumusum aciliyo önceki hazanlarda açılmıyodu bir de avkon mod uygulayınca klavye çalışmıyo diye ookumuşum acaba çalışmaz ise ne yapmam lazim

Üst Alt