Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Moruk

Moruk

Üye
keşke "mobil veri kapalı varolan bağlantı yok" uyarısını da kaldırsaydın, çok güzel olmuş eline sağlık...

meteoz64

meteoz64

Üye
pil dolum rengi yeşil, sinyal rengi sarı, bluetooth simgesi mavi, wi-fi
simgesi açık mavi, sessiz simgesi bej rengi,
edge simgesi kahverengi, 3g simgesi turuncu,
tuş kilidi simgesi koyu sarı, mobil veri
bağlanırken çıkan simge kırmızı bağlandığında
açık yeşil olsun. Yukarı ki panelde çıkan bu simgeler renklendirilsin.Bir de pcden internet bağlantısı için telefonu modem olarak kullan dediğimizde nokia pc internet acces uygulaması çalışmıyor. Bence eksikleri bunlar :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
bekleme ekranında bul tuşuna bastığımda xplore açılıyor abi kısayol mu :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
keşke "mobil veri kapalı varolan bağlantı yok" uyarısını da kaldırsaydın, çok güzel olmuş eline sağlık...

Bazen gozden kacabiliyor :) Forumumuzda Hakan ustamin mod paketi var oradan ekleyebilirsin ;)

- - - Eklendi - - -

pil dolum rengi yeşil, sinyal rengi sarı, bluetooth simgesi mavi, wi-fi
simgesi açık mavi, sessiz simgesi bej rengi,
edge simgesi kahverengi, 3g simgesi turuncu,
tuş kilidi simgesi koyu sarı, mobil veri
bağlanırken çıkan simge kırmızı bağlandığında
açık yeşil olsun. Yukarı ki panelde çıkan bu simgeler renklendirilsin.Bir de pcden internet bağlantısı için telefonu modem olarak kullan dediğimizde nokia pc internet acces uygulaması çalışmıyor. Bence eksikleri bunlar :)

Bu kadar janjanli hale sende getirebilirsin ;) Bu arada pcden modem olarak kullanamamanin sebebi phone_as_modem.iso'yu Core tasidim bu sebeple olabilir fakat hata vermemesi lazim. Neyse dilersen Core/private/2000fda7 klasorunu UDA ya tasiyarak deneyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

bekleme ekranında bul tuşuna bastığımda xplore açılıyor abi kısayol mu :)

Mod uyguladim kardesim. ;) Daha ise yarar olacagini dusundum. :)

meteoz64

meteoz64

Üye
Arka plana .gif duvarkağıdı yapılmasının yöntemi var mı acaba? :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
meteoz64

meteoz64

Üye
eski telefonum k750i idi, onda bile .gif arka plan yapılabiliyordu.603 de yapılamaması eksiklik bence :)

- - - Eklendi - - -

Toplu taşıma programında sorun var.Program açılıyor ama düğmelerin üzerinde hep komut isimleri var qtn_pt_homepage_routeplanner gibi :O Birde widgetlerde rehber grup oluşturduğumuzda kişi ekliyoruz sonra widgetten o kişinin üstüne tıklayıp çıkınca telefon ekranı simsiyah oluyor reset atmadanda düzelmiyor :/

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eski telefonum k750i idi, onda bile .gif arka plan yapılabiliyordu.603 de yapılamaması eksiklik bence :)

- - - Eklendi - - -

Toplu taşıma programında sorun var.Program açılıyor ama düğmelerin üzerinde hep komut isimleri var qtn_pt_homepage_routeplanner gibi :O Birde widgetlerde rehber grup oluşturduğumuzda kişi ekliyoruz sonra widgetten o kişinin üstüne tıklayıp çıkınca telefon ekranı simsiyah oluyor reset atmadanda düzelmiyor :/

Haklisin gif duvarkagidi destegi olmamasi enteresan. Gelelim sorularina;

-Toplu tasimanin magazadan yeni surumunu kurup bilgi verebilirsen sevinirim.
-Rehber grup widget ile sorunun Yeni homescreenwidgets yukledikten sonra mi oldu?

"Ayrica bu mesaji okuyan diger arkadaslarda bu sorunlari takip edip cevap yazarsa sevinirim"

korhanad

Üye
üstadatlar bu c601 e atılır mı?

meteoz64

meteoz64

Üye
Toplu taşıma programı mağazadan güncelleyince düzeldi :) Teşekkür ederim. Yeni homescreen widgets yüklemedim, sadece mifmaticle değiştirdim galiba ondan sonra oldu.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Toplu taşıma programı mağazadan güncelleyince düzeldi :) Teşekkür ederim. Yeni homescreen widgets yüklemedim, sadece mifmaticle değiştirdim galiba ondan sonra oldu.

Mifmatic ile CFW miflerine geri donup dener misin? yada hangi mif paketinde sorun yasadin? Yada Ilk kurulumdan sonra denediginde bir problem yasamis miydin?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi maximod v5 çıkmış çok da güzele benziyodu.bunu indirip kurdum fakat yüklenemedi hatası verdi.noss bara söyledim bunun sebebinin cfw de yüklü efektlerden olabileceğini söyledi.bunu nasıl halledebiliriz hocam bu güzel cfw ye maximodv5 çok ama çok yakışır :)bu arada hazan 4.3.1 gibi bir cfw yok abi bu çok net.telefon hızlı ve görsel.süper bi cfw

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi maximod v5 çıkmış çok da güzele benziyodu.bunu indirip kurdum fakat yüklenemedi hatası verdi.noss bara söyledim bunun sebebinin cfw de yüklü efektlerden olabileceğini söyledi.bunu nasıl halledebiliriz hocam bu güzel cfw ye maximodv5 çok ama çok yakışır :)bu arada hazan 4.3.1 gibi bir cfw yok abi bu çok net.telefon hızlı ve görsel.süper bi cfw

:) Bakmaya calisirim bir ara kardesim ;)

meteoz64

meteoz64

Üye
mifmatic ile cfw mifine döndüm aynı sorun devam ediyor sadece rehber grup widgetinde oluyor bu. Şimdi farkettim rehber tek widgetindede aynı sorun var :( cfw efektlerini kapatınca sorun olmuyor aktif edince yine aynı. cfw efektleri galiba bu iki widgetle anlaşamıyor :(

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

MaxiMod phyton ile calisiyor. Ayrica Phyton kurmaya calisiyor musun? Sistemde kurulu gelen phyton ve diger phyton bilesenlerini kaldirarak dene. Yada MaxiModu kurmadan once phyton bilesenini kurmaya calisma, direkt maximod kurmayi dene?

- - - Eklendi - - -

mifmatic ile cfw mifine döndüm aynı sorun devam ediyor sadece rehber grup widgetinde oluyor bu.

Grup widgetini degistirmeyi dene yada farkli bir widget varsa onu kurarak dene.

meteoz64

meteoz64

Üye
Rehber grup widgetini kaldırmanın yolu var mı (flaşsız)?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

MaxiMod phyton ile calisiyor. Ayrica Phyton kurmaya calisiyor musun? Sistemde kurulu gelen phyton ve diger phyton bilesenlerini kaldirarak dene. Yada MaxiModu kurmadan once phyton bilesenini kurmaya calisma, direkt maximod kurmayi dene?

- - - Eklendi - - -

Grup widgetini degistirmeyi dene yada farkli bir widget varsa onu kurarak dene.

yok abi olmadı her yolu denedim.galiba cfw deki efektlerden dolayı.bu arada maximodv4 u de kurmadı.yönetiniciniz bu yetkiyi kadırdi gibi bi hata verdi.onceki hazan versiyonlarinda maximodv4 te hemen kuruyordu.onu bile kurmadi abi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok abi olmadı her yolu denedim.galiba cfw deki efektlerden dolayı.bu arada maximodv4 u de kurmadı.yönetiniciniz bu yetkiyi kadırdi gibi bi hata verdi.onceki hazan versiyonlarinda maximodv4 te hemen kuruyordu.onu bile kurmadi abi

Enteresan bir durum :D MaxiMod v5 demek ki benim CFW ye agir geliyor :p

- - - Eklendi - - -

Rehber grup widgetini kaldırmanın yolu var mı (flaşsız)?

C icinden belki kaldirilabilir fakat Flashsiz olacagini sanmiyorum
.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
cok agir geliyor :) ama kursak guzel olur valla

Üst Alt