Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
kolay gelsin abi bana da tam flash zamani yaklasti da ondan sordum telefon donuyo bataryayi cikarmak zorunda kaliyorum falan
Sagol kardesim, nolmus senin 603'e oyle

kolay gelsin abi bana da tam flash zamani yaklasti da ondan sordum telefon donuyo bataryayi cikarmak zorunda kaliyorum falan

Sagol kardesim, nolmus senin 603'e oyle![]()

modlardan falan kafayi yedi abi ya![]()

abi son cfw yi güzel bi şekilde kullanırken program yüklenmemeye başladı.program yükleyemiyorum abi ya canım sıkıldı.ilk başta bi sorun yoktu ama sonra bu sorun ortaya çıktı.geçen hard çekip tekrar yükledm cfw yi ama sorun dewam ediyor.program yükleyemiyorm
abi son cfw yi güzel bi şekilde kullanırken program yüklenmemeye başladı.program yükleyemiyorum abi ya canım sıkıldı.ilk başta bi sorun yoktu ama sonra bu sorun ortaya çıktı.geçen hard çekip tekrar yükledm cfw yi ama sorun dewam ediyor.program yükleyemiyorm
- - - Eklendi - - -
yüklenemedi olarak hata veriyor
Bu nednle geri cekmistim CFW'yi. Oluyor bazen problemler. Malum farkli ozellikler eklemek problem yaratabiliyor. Birde tam Symbianci olmadigim icin oluyor iste ara sira 
symbianı eleştirmek lazımabi güncelleme ne zaman çıkar ?o kadar güzel bi cfw ki en ufak sorun oldugunda moralim bozuluyo
tam çıkış tarihi ne zaman abi guncellemenin
abi gercekten miheycanlandım şimdi ya beni onore ettin
ama benim daha cok yol almam lazım.senin gibi olmam için çok yol almam lazım.cfw yi görünce bunu nasıl yaptı diorum resmen.büyük birikim var
Bende ortalama birseyler yapmaya calisiyorum. Temel bilgisayar bilgim ve merakimla yol almaya calisiyorum. Elbette bu isleri yapn arkadaslardan cok feyz ve ornek aliyorum. Haklarini yememek lazim.hayır abi bence ortalamanın üstünde bi yazılım bu.telefonu kendine getiren bi cfw gerçekten.ve forumda en iyisi.evolstan da iyi bence
abi test linklerini atar mısın ya deniycem dayanamıyorum ben ahaha
peki abi çok sağol bekliyoruzz
nerede abi link??
Abi Yeni Güncelleştirmeler var mı cfw de youtube wifi falan

hayır abi bence ortalamanın üstünde bi yazılım bu.telefonu kendine getiren bi cfw gerçekten.ve forumda en iyisi.evolstan da iyi bence