Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi çok teşekkürlerrrrrr :) şu an indiriyorum ama net çok yavaş.sinir oldum zar zor indiriyor :) cfw yi mutlaka yükleyip sonuçlarını yazacaagım.emeklerine sağlık

Rica ederim kardesim. Ayrintili kullanim sonuclarini bekliyorum :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi cfw yi yükledim on numara hızı var.dediğin gibi efektler yağ gibi akıyo :) geçişler harika bide o evols qt teması çok hoş olmuş.saat widgeti müzüik çalar widgeti çok güzeller ama önceki cfw de yani 4.2.1 deki digital saat daha güzeldi ya :) bu arada 3g wifi bluetooth sessiz mobil weri widgetleri gerçekten çok başarılı en iyisi bence.çok havalı duruyor.üstelik program yüklerken hata da yok :) ha bide klavyeye dokunmamışsın abi 4.2.1 deki güzeldi mavi tonları vardı.bence bu güncelleme artık oturdu gerçekten çok stabil.sınırsız ev ekranı da var bide sayamadığım bi sürü widget var :)resmen yok yok videopro colorizit gps data vs çok super bence ustam ya.görüşlerim böyle ama daha sayamadığım bi sürü özellik var :)çok teşekkürler abi 603 e böyle cfw kazandırdığın için

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi cfw yi yükledim on numara hızı var.dediğin gibi efektler yağ gibi akıyo :) geçişler harika bide o evols qt teması çok hoş olmuş.saat widgeti müzüik çalar widgeti çok güzeller ama önceki cfw de yani 4.2.1 deki digital saat daha güzeldi ya :) bu arada 3g wifi bluetooth sessiz mobil weri widgetleri gerçekten çok başarılı en iyisi bence.çok havalı duruyor.üstelik program yüklerken hata da yok :) ha bide klavyeye dokunmamışsın abi 4.2.1 deki güzeldi mavi tonları vardı.bence bu güncelleme artık oturdu gerçekten çok stabil.sınırsız ev ekranı da var bide sayamadığım bi sürü widget var :)resmen yok yok videopro colorizit gps data vs çok super bence ustam ya.görüşlerim böyle ama daha sayamadığım bi sürü özellik var :)çok teşekkürler abi 603 e böyle cfw kazandırdığın için

Utandirma beni kardesim. :)

Gelelim sorularina;

- 4.2.1 deki dijital saat var (visualmatic icinden mif changer > mif style 1 ;) - CFW'nin miflerine ek olarak iki adet mif paketi var)
- Klavyeye dokunmadim cunku modlu klavyelerde sorun yasayanlar oldugu icin bu modlari iptal ettim. Senin gunluk kullaniminda sorun cikarmiyorsa ekleyebilirsin ;)

Sen olabildigince kullan bakalim neler olacak. Ben sana verdigim test surumunde hafizalari birlestirmadigim icin 275 mb civari bos alan var . birlestirdgimde 400 mb oluyor.

Bakalim sizin test sonuclariniza gore son seklini verip linki verecegim. Belki bir iki ekstra daha ilave edebilirim fakat su an kullandigin test surumu verecek oldugum final surumunun betasi gibi.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi sen ne yaptin boyle ben bi tane mif beklerken sen 2 tane mif eklemissin hepside acayip guzeller.1.mif benim kastettigim yani 4.2.1 deki mif ikinciside acayip hos bi mif.su an 2.sini kullaniyorum :)on numara olmus cidden.bu cfw de yeni yeni bisey farketmek harika biseybence bu yazilim finali hakeder

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi sen ne yaptin boyle ben bi tane mif beklerken sen 2 tane mif eklemissin hepside acayip guzeller.1.mif benim kastettigim yani 4.2.1 deki mif ikinciside acayip hos bi mif.su an 2.sini kullaniyorum :)on numara olmus cidden.bu cfw de yeni yeni bisey farketmek harika biseybence bu yazilim finali hakeder

:)

Begenmene sevindim kardesim. Final demek zor olacak cunku Nokia incik boncuk(ufak tefek guncellemeler) dagitmaya devam ediyor.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
bu güncellemelerin sonu gelir mi abi yada fp3 çıkmaz mı ki.yada senin cfw yi fp3 olarak yapılandırırız :)

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
CFW Tamamsa Paylaşırmısın Teoman Reis Merakla Bekliyorum :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi güncellendin mi hemen! bu harika.indirme rekoru gelsin bu cfw ye

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi hata olmaz inşaallah ben sanmıyorum:)

- - - Eklendi - - -

abi link nerde :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pringles

Pringles

Üye
Yeni sürüm için teşekkürler abi :oke:

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Abi Yine Akanzi Bi CFW Olmuş Hakkatten Üstadsın

- - - Eklendi - - -

Abi Bide Ben telefondan kablosuz modeme bağlanamıyorum. şifreyi yazıp tamam a basıyorum bağlanılıyor diyo fakat sonra wifi ağı bulunamadı bi çözümü var mı. sorun modemde mi yok.(tabletten girebiliyorum wifi ye)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi Yine Akanzi Bi CFW Olmuş Hakkatten Üstadsın

- - - Eklendi - - -

Abi Bide Ben telefondan kablosuz modeme bağlanamıyorum. şifreyi yazıp tamam a basıyorum bağlanılıyor diyo fakat sonra wifi ağı bulunamadı bi çözümü var mı. sorun modemde mi yok.(tabletten girebiliyorum wifi ye)

Begenmene sevindim kardesim, kullandikca yasadigin problem olursa burada paylasirsan sevinirim.

Gelelim sorununa;

-Telefonunla bu modem harici bir cok noktada wifi baglantisi kurabiliyorsan enteresan bir durum. Modemin kablosuz yapilandirmasini iyice bir etut etmek lazim.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
ne hatasi olabilir ki abi ya :)bu arada indirdim kurdum.muhtesem oldu tel resmen

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Abi RomPatcher e giremiyorum. bi tek Yönetici Diye Bi Program Yükledim .

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi RomPatcher e giremiyorum. bi tek Yönetici Diye Bi Program Yükledim .

Flashlamadan once E yi formatla, sonra telefona hard format at (once yedeklerini almayi unutma) sonra flashla ve konu basindaki uyarimi ciddiye almayi unutma. ;)

- - - Eklendi - - -

ne hatasi olabilir ki abi ya :)bu arada indirdim kurdum.muhtesem oldu tel resmen

Tesekkur ederim kardesim, begenmene sevindim. yorumlari bekliyorum ;)

Üst Alt