Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

karasal

Üye
google dan baktım ama link bulamadım. Bir tane site çıkıyor o da "connection problems" diyor açılmıyor. Link ve yükleme konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı ?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi son cfw yi güzel bi şekilde kullanırken program yüklenmemeye başladı.program yükleyemiyorum abi ya canım sıkıldı.ilk başta bi sorun yoktu ama sonra bu sorun ortaya çıktı.geçen hard çekip tekrar yükledm cfw yi ama sorun dewam ediyor.program yükleyemiyorm

- - - Eklendi - - -

abi son cfw yi güzel bi şekilde kullanırken program yüklenmemeye başladı.program yükleyemiyorum abi ya canım sıkıldı.ilk başta bi sorun yoktu ama sonra bu sorun ortaya çıktı.geçen hard çekip tekrar yükledm cfw yi ama sorun dewam ediyor.program yükleyemiyorm

yüklenemedi olarak hata veriyor

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

yüklenemedi olarak hata veriyor

Guncelledigim surumde o sorun kalmadi kardesim. :) Bu nednle geri cekmistim CFW'yi. Oluyor bazen problemler. Malum farkli ozellikler eklemek problem yaratabiliyor. Birde tam Symbianci olmadigim icin oluyor iste ara sira :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
symbianı eleştirmek lazım:)abi güncelleme ne zaman çıkar ?o kadar güzel bi cfw ki en ufak sorun oldugunda moralim bozuluyo :)tam çıkış tarihi ne zaman abi guncellemenin

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
symbianı eleştirmek lazım:)abi güncelleme ne zaman çıkar ?o kadar güzel bi cfw ki en ufak sorun oldugunda moralim bozuluyo :)tam çıkış tarihi ne zaman abi guncellemenin

Sorma kardesim, benide daraltiyor boyle durumlar. Bir yeri toparliyorum baska birsey cikiyor. Telefonu kirmak istiyorum bazen. Bana kalsa hemen verecegim linki fakat tam emin olmadan vermek istemiyorum. Olmazsa sana test linki olusturacagim. Istersen testleri sen yaparsin yeni surumun. Onaylarsan konuya eklerim;D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi gercekten mi :)heycanlandım şimdi ya beni onore ettin:)ama benim daha cok yol almam lazım.senin gibi olmam için çok yol almam lazım.cfw yi görünce bunu nasıl yaptı diorum resmen.büyük birikim var

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi gercekten mi :)heycanlandım şimdi ya beni onore ettin:)ama benim daha cok yol almam lazım.senin gibi olmam için çok yol almam lazım.cfw yi görünce bunu nasıl yaptı diorum resmen.büyük birikim var

O kadar degil kardesim :) Bende ortalama birseyler yapmaya calisiyorum. Temel bilgisayar bilgim ve merakimla yol almaya calisiyorum. Elbette bu isleri yapn arkadaslardan cok feyz ve ornek aliyorum. Haklarini yememek lazim.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
hayır abi bence ortalamanın üstünde bi yazılım bu.telefonu kendine getiren bi cfw gerçekten.ve forumda en iyisi.evolstan da iyi bence

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hayır abi bence ortalamanın üstünde bi yazılım bu.telefonu kendine getiren bi cfw gerçekten.ve forumda en iyisi.evolstan da iyi bence

Bu cumle tartisma yaratabilir. :)

Hakan ustamin Evols'u ayri bir guzel. ;)

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
abi test linklerini atar mısın ya deniycem dayanamıyorum ben ahaha

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi test linklerini atar mısın ya deniycem dayanamıyorum ben ahaha

Yukledigim zaman atarim ;)

- - - Eklendi - - -

Yalniz unutmayin,

Flashlamadan once muhakkak hafiza E formatlanmali, sonra cihaza hard format atmalisiniz(phoenix ile C formatlamayi bilmiyorsaniz)

Flash islemi bittikten sonra bolge, tarih ve saat girisini yaptiktan sonra baska hicbirsey yapmadan yeniden baslat(restart) uyarisini gorene kadar bekleyin. (biraz zaman alacak fakat beklediginize degecegine inaniyorum)

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
peki abi çok sağol bekliyoruzz

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
nerede abi link??

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Abi Yeni Güncelleştirmeler var mı cfw de youtube wifi falan

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nerede abi link??

pm ;)

- - - Eklendi - - -

Abi Yeni Güncelleştirmeler var mı cfw de youtube wifi falan

kardesim tum guncellemeler entegre edildi. :oke:

Ben CFW yi verene kadar Nokia baska guncelleme vermezse komple guncel. Bu ufak guncellemelerin ardindan FP3 gelecekmis gibi hissediyorum :p

- - - Eklendi - - -

Kardesim sana da Pm atmistim onceki mesajlarimda mobil oldugum icin uyari mesaji yazamadim kusuruma bakma.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi çok teşekkürlerrrrrr :) şu an indiriyorum ama net çok yavaş.sinir oldum zar zor indiriyor :) cfw yi mutlaka yükleyip sonuçlarını yazacaagım.emeklerine sağlık

Üst Alt