baktim yabanci sitede hocam yine türkce dil destegi var degilmi ? 4.11 den ne farki var birde kurduktan sonra teli hic ellemeden restart yazisinin gelmesini bekliyormuyuz
701 olsa yuklerdim
- - - Eklendi - - -
601 olsa yuklerdim
- - - Eklendi - - -
603 olsa yuklerdim
- - - Eklendi - - -
klavye bozuk ozur dılerimp

nokia 701 için olanı yokmu bunun çok güzel paşam yinede ellerine saglık
teoman hocam 4.11 e geri döndüm bana daha iyi geldi bu yeşil klasörleri orjinal renge nasıl çevirebiliriz yeşilden sıkıldım mümkünse tekrar flash atmadan xplore ile silinecek bir dosyası varsa onu sileyim klasör yeşilden kendi rengine dönsün
menumatic ozelligi falan hic bi cfw de yok.emeklerine saglik hocam.ama foruma kizginligin neden?s.a abi.uzun bi zamandan sonra tekrar foruma döndum.malum sinavlar vardi.bu arada pm ye atmissin cfw yi abi cok tesekkur ederim.gecen yukledim.ben boyle hem stabil hem gorsel bi cfw gormedim forumdaki en iyi cfw diyebilirim.ustelik son bikac guncellemeler de yuklu gelmismenumatic ozelligi falan hic bi cfw de yok.emeklerine saglik hocam.ama foruma kizginligin neden?
yetkilerin neden alindi ki sorun mu oldu.bu arada bu cwf gercekten final niteliginde ve hala bunu guncelliyorsan bu senin ustaligindan kaynaklaniyor abi.merak ettim simdi neler yaptigini neler guncelledigini
sinavlarim cok sukur iyiydi mayisin sonundada finaller var bakalim hayırlısıal işte mütevazilik işlemiş abicim sana![]()

603 alasım var bu cww icinya

Boyle giderse emeklerinin karşılığını alırsın inşaallah abi
abi cfw sayesinde teli elimden bırakamıyorum gerçekten.603 kendine geldi resmen.en iyisi diyebilirm bu cfw için.üstelik güncellenecekmiş daha ne diyim![]()
Bu versiyon cok daha stabil gozukuyor.bekliyorum abi, ne zamana gelecek??

Nasipse 1-7 gun arasina yetistirmeye calisiyorum. Malum badana boya (bahar temizligi) isleri var![]()