Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

vahdetkaraman

Üye
tamam yeniden deneyince yüklemeye başladı tesekkurler
bi de ricam olacak sizden sisteme söyle sygıc veya ndreve gibi saglam bi navigasyon atabılırmısınız acaba simdiden tesekkur

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tamam yeniden deneyince yüklemeye başladı tesekkurler
bi de ricam olacak sizden sisteme söyle sygıc veya ndreve gibi saglam bi navigasyon atabılırmısınız acaba simdiden tesekkur

Rica ederim.

Bazi yazilimlarda kisisel tercihler fazla ayrilik gosterebiliyor, o nedenle begendiginiz bir yazilimi cfw ye kendiniz gomebilirsiniz. Bu asamada yardim talebiniz olursa elimden geleni yapmaya calisirim :oke:

anilakbay

Üye
Rica ederim.

Klavyeyi OFW de kullanabiliyorsan ROFS2 icinden "qmltouchinput.dll" silerek flashlarsan orjinal klavyeni kullanabilirsin.

Menu duzenini kullanabilmek icin;

Menumatic > Menu-Cpumatic > ok(tamam)> Cpumatic > Cancel(iptal)> Change Menu Style> ok(tamam) dersen menu tiplerini goreceksin.

Biraz karisik gibi gorunuyor olabilir fakat sistem basit isliyor, ok(tamam) / cancel(iptal) tuslari ile fonksiyon secimlerini yapiyorsun. Ingilizce olmasinin sebebi komutlari duzenlerken ingilizce ile yaptigim. Sizler icin bir ara vaktim olursa Turkce cevirisini vermeye calisacagim.
- - - Eklendi - - -

Bu arada menu duzenini 4*5 ile kullanirken bazi uygulamalarin ikonlari hala tam desteklenemiyor. Bununla ilgili olarak fazla alternatif yok.

Bu modu sisteme koymamin sebebi kullanmak isteyen arkadaslarimiz icindi. Tam anlamiyla problemsiz calisan bir menurenderer.dll modunu bende bekliyorum ;)

Menü düzeni güzel olmuş yalnız sizinde dediğiniz gibi bazı uygulamaların ikonları desteklenmiyor. Bende o yüzden eski haline çevirdim :) Sistemde yaşadığım sorunlara gelecek olursak. Bir önceki sürümde de olan hata müzik çalar da şarkı bilgilerini değiştir butonuna bastığım an müzik çaların kapanması. Bir de bir kaç kez müzik çalar vs. açık iken opera yı açamadım. Bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diye hata veriyor. Daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir sorun. Yazılımdan kaynaklı olacağını da sanmıyorum. Opera dan mı kaynaklı anlamadım :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Menü düzeni güzel olmuş yalnız sizinde dediğiniz gibi bazı uygulamaların ikonları desteklenmiyor. Bende o yüzden eski haline çevirdim :) Sistemde yaşadığım sorunlara gelecek olursak. Bir önceki sürümde de olan hata müzik çalar da şarkı bilgilerini değiştir butonuna bastığım an müzik çaların kapanması. Bir de bir kaç kez müzik çalar vs. açık iken opera yı açamadım. Bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diye hata veriyor. Daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir sorun. Yazılımdan kaynaklı olacağını da sanmıyorum. Opera dan mı kaynaklı anlamadım :)

v4.1.1 de bahsettigin muzik calar sorununu sahsen yasamadim ve bu sorunla ilgili olarak ne forumumuzda ne de diger forumda bu sikayet bana gelmedi.

Muzik calar acikken operayi kullandigimi hatirlamiyorum, bir ara v4.1.1 yukleyip denemeye calisirim. Ayrica v4.2.1 de azonce baktim ve denedim bahsettigin sorunu yasamadim. Operayi da deneyince yazarim.

6-7000 kisi indirmis ve bu sorundan yada varsa sorunlardan bahsetmemisler, geri donus yapmamislar. Dusundurucu. Yanlis anlama sasirdigim nokta senin gibi duyarli olup geri donus yapan insan sayisinin az olmasi.

Sorunlar genelde phoenix ile flash atmadan once E hafiazsina format atilmamasi ve hard format atilmamasindan kaynaklaniyor. Ben E yi formatladiktan sonra phoenix ile C yi formatlayip oyle flashliyorum. ;)

Pringles

Pringles

Üye
Phoenix ile C yi nasıl formatlıyorsun abi ?

canka591

Üye
5800 için olurmu ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714

anilakbay

Üye
v4.1.1 de bahsettigin muzik calar sorununu sahsen yasamadim ve bu sorunla ilgili olarak ne forumumuzda ne de diger forumda bu sikayet bana gelmedi.

Muzik calar acikken operayi kullandigimi hatirlamiyorum, bir ara v4.1.1 yukleyip denemeye calisirim. Ayrica v4.2.1 de azonce baktim ve denedim bahsettigin sorunu yasamadim. Operayi da deneyince yazarim.

6-7000 kisi indirmis ve bu sorundan yada varsa sorunlardan bahsetmemisler, geri donus yapmamislar. Dusundurucu. Yanlis anlama sasirdigim nokta senin gibi duyarli olup geri donus yapan insan sayisinin az olmasi.

Sorunlar genelde phoenix ile flash atmadan once E hafiazsina format atilmamasi ve hard format atilmamasindan kaynaklaniyor. Ben E yi formatladiktan sonra phoenix ile C yi formatlayip oyle flashliyorum. ;)

Dediğiniz gibi yaptım hard format attım, E yi formatladım. C yi de phoenix üzerinden formatladım. Öyle flashladım. Ama malesef sorunlar devam ediyor bende :bilmm Bu sefer Nokia suite'e bağlayınca FP2 gösteriyor. güncelleme olarak :/ neden böyle olduğunu hiç anlamadım. Ama neyse o kadar sorun değil bunlar bu şekilde de kullanabiliyorum :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Dediğiniz gibi yaptım hard format attım, E yi formatladım. C yi de phoenix üzerinden formatladım. Öyle flashladım. Ama malesef sorunlar devam ediyor bende :bilmm Bu sefer Nokia suite'e bağlayınca FP2 gösteriyor. güncelleme olarak :/ neden böyle olduğunu hiç anlamadım. Ama neyse o kadar sorun değil bunlar bu şekilde de kullanabiliyorum :)

:hmmm

Neyse hatasiz CFW olmaz diyelim :p

Bakalim indirip kullanan arkadaslarda ne gibi sorunlar gozlemleyecegiz.

vahdetkaraman

Üye
size bir sorum olacak rompatcer içinde gelen yamalar ne işe yarıyor cok aradım bulamadım

vahdetkaraman

Üye
rica etsem birde rompatcer içindeki yamaların ne işe yaradıgını yazarmısınız ben aradım bulamadım

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pringles

Pringles

Üye
Gitmen kötü oldu abi ya :ağlarım:

Ama bence biraz daha iyi olmuş gibi ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bakalim yonetim kabul ederse artik buralarda degilim.

Bu versiyonda birseyler guzel oldu fakat hata muhakka olacaktir. Artik daha iyi bir CFW yi sizler yaparsiniz. Sevgiyle kalin kardesim.

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
arkadaşım bunu tele nasıl kuracaz

- - - Eklendi - - -

bunu tele nasıl kuracaz kardeş

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
yardım eden yokmu mq

- - - Eklendi - - -

yardım eden yokmu mq

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
ustacım su an siteye yeni girdim.son cfw ni yayınlamışsın Allah razı olsun.cfw yi inceledim beklediğimdem guzel olmuş özellikleri sayamadım resmen.ben vizeler dolayısıyla giremiyodum siteye sınavlara çalışıyodum.hiç bakamadım siteye sitede de degşiklik olmuş.bu arada cfw harbiden on numara :) ayrıca sen kime sinirlendin şimdi baktım linklieri kaldırmışssın ne oldu abi :( tamda indircektim.linklere nasıl ulaşabilirm teoman hocam saygılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yardım eden yokmu mq

- - - Eklendi - - -

yardım eden yokmu mq

Konunun 1. sayfasini okursan orada gorebilirsin.

- - - Eklendi - - -

ustacım su an siteye yeni girdim.son cfw ni yayınlamışsın Allah razı olsun.cfw yi inceledim beklediğimdem guzel olmuş özellikleri sayamadım resmen.ben vizeler dolayısıyla giremiyodum siteye sınavlara çalışıyodum.hiç bakamadım siteye sitede de degşiklik olmuş.bu arada cfw harbiden on numara :) ayrıca sen kime sinirlendin şimdi baktım linklieri kaldırmışssın ne oldu abi :( tamda indircektim.linklere nasıl ulaşabilirm teoman hocam saygılar

Pm attim kardesim.

poyo34

Üye
hocam ben hala 4.11 i kullanıyorum googlede link bulamadım yardımcı olurmusun

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa

Üst Alt