tamam yeniden deneyince yüklemeye başladı tesekkurler
bi de ricam olacak sizden sisteme söyle sygıc veya ndreve gibi saglam bi navigasyon atabılırmısınız acaba simdiden tesekkur

Rica ederim.
Klavyeyi OFW de kullanabiliyorsan ROFS2 icinden "qmltouchinput.dll" silerek flashlarsan orjinal klavyeni kullanabilirsin.
Menu duzenini kullanabilmek icin;
Menumatic > Menu-Cpumatic > ok(tamam)> Cpumatic > Cancel(iptal)> Change Menu Style> ok(tamam) dersen menu tiplerini goreceksin.
Biraz karisik gibi gorunuyor olabilir fakat sistem basit isliyor, ok(tamam) / cancel(iptal) tuslari ile fonksiyon secimlerini yapiyorsun. Ingilizce olmasinin sebebi komutlari duzenlerken ingilizce ile yaptigim. Sizler icin bir ara vaktim olursa Turkce cevirisini vermeye calisacagim.- - - Eklendi - - -
Bu arada menu duzenini 4*5 ile kullanirken bazi uygulamalarin ikonlari hala tam desteklenemiyor. Bununla ilgili olarak fazla alternatif yok.
Bu modu sisteme koymamin sebebi kullanmak isteyen arkadaslarimiz icindi. Tam anlamiyla problemsiz calisan bir menurenderer.dll modunu bende bekliyorum![]()
Menü düzeni güzel olmuş yalnız sizinde dediğiniz gibi bazı uygulamaların ikonları desteklenmiyor. Bende o yüzden eski haline çevirdimSistemde yaşadığım sorunlara gelecek olursak. Bir önceki sürümde de olan hata müzik çalar da şarkı bilgilerini değiştir butonuna bastığım an müzik çaların kapanması. Bir de bir kaç kez müzik çalar vs. açık iken opera yı açamadım. Bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diye hata veriyor. Daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir sorun. Yazılımdan kaynaklı olacağını da sanmıyorum. Opera dan mı kaynaklı anlamadım
Menü düzeni güzel olmuş yalnız sizinde dediğiniz gibi bazı uygulamaların ikonları desteklenmiyor. Bende o yüzden eski haline çevirdimSistemde yaşadığım sorunlara gelecek olursak. Bir önceki sürümde de olan hata müzik çalar da şarkı bilgilerini değiştir butonuna bastığım an müzik çaların kapanması. Bir de bir kaç kez müzik çalar vs. açık iken opera yı açamadım. Bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diye hata veriyor. Daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir sorun. Yazılımdan kaynaklı olacağını da sanmıyorum. Opera dan mı kaynaklı anlamadım
v4.1.1 de bahsettigin muzik calar sorununu sahsen yasamadim ve bu sorunla ilgili olarak ne forumumuzda ne de diger forumda bu sikayet bana gelmedi.
Muzik calar acikken operayi kullandigimi hatirlamiyorum, bir ara v4.1.1 yukleyip denemeye calisirim. Ayrica v4.2.1 de azonce baktim ve denedim bahsettigin sorunu yasamadim. Operayi da deneyince yazarim.
6-7000 kisi indirmis ve bu sorundan yada varsa sorunlardan bahsetmemisler, geri donus yapmamislar. Dusundurucu. Yanlis anlama sasirdigim nokta senin gibi duyarli olup geri donus yapan insan sayisinin az olmasi.
Sorunlar genelde phoenix ile flash atmadan once E hafiazsina format atilmamasi ve hard format atilmamasindan kaynaklaniyor. Ben E yi formatladiktan sonra phoenix ile C yi formatlayip oyle flashliyorum.![]()
Phoenix ile C yi nasıl formatlıyorsun abi ?

5800 için olurmu ?
v4.1.1 de bahsettigin muzik calar sorununu sahsen yasamadim ve bu sorunla ilgili olarak ne forumumuzda ne de diger forumda bu sikayet bana gelmedi.
Muzik calar acikken operayi kullandigimi hatirlamiyorum, bir ara v4.1.1 yukleyip denemeye calisirim. Ayrica v4.2.1 de azonce baktim ve denedim bahsettigin sorunu yasamadim. Operayi da deneyince yazarim.
6-7000 kisi indirmis ve bu sorundan yada varsa sorunlardan bahsetmemisler, geri donus yapmamislar. Dusundurucu. Yanlis anlama sasirdigim nokta senin gibi duyarli olup geri donus yapan insan sayisinin az olmasi.
Sorunlar genelde phoenix ile flash atmadan once E hafiazsina format atilmamasi ve hard format atilmamasindan kaynaklaniyor. Ben E yi formatladiktan sonra phoenix ile C yi formatlayip oyle flashliyorum.![]()
Dediğiniz gibi yaptım hard format attım, E yi formatladım. C yi de phoenix üzerinden formatladım. Öyle flashladım. Ama malesef sorunlar devam ediyor bendeBu sefer Nokia suite'e bağlayınca FP2 gösteriyor. güncelleme olarak :/ neden böyle olduğunu hiç anlamadım. Ama neyse o kadar sorun değil bunlar bu şekilde de kullanabiliyorum
![]()
Dediğiniz gibi yaptım hard format attım, E yi formatladım. C yi de phoenix üzerinden formatladım. Öyle flashladım. Ama malesef sorunlar devam ediyor bendeBu sefer Nokia suite'e bağlayınca FP2 gösteriyor. güncelleme olarak :/ neden böyle olduğunu hiç anlamadım. Ama neyse o kadar sorun değil bunlar bu şekilde de kullanabiliyorum
![]()
Neyse hatasiz CFW olmaz diyelim![]()
Bakalim indirip kullanan arkadaslarda ne gibi sorunlar gozlemleyecegiz.
rica etsem birde rompatcer içindeki yamaların ne işe yaradıgını yazarmısınız ben aradım bulamadım
ayrıca sen kime sinirlendin şimdi baktım linklieri kaldırmışssın ne oldu abi
tamda indircektim.linklere nasıl ulaşabilirm teoman hocam saygılaryardım eden yokmu mq
- - - Eklendi - - -
yardım eden yokmu mq
ustacım su an siteye yeni girdim.son cfw ni yayınlamışsın Allah razı olsun.cfw yi inceledim beklediğimdem guzel olmuş özellikleri sayamadım resmen.ben vizeler dolayısıyla giremiyodum siteye sınavlara çalışıyodum.hiç bakamadım siteye sitede de degşiklik olmuş.bu arada cfw harbiden on numaraayrıca sen kime sinirlendin şimdi baktım linklieri kaldırmışssın ne oldu abi
tamda indircektim.linklere nasıl ulaşabilirm teoman hocam saygılar
hocam ben hala 4.11 i kullanıyorum googlede link bulamadım yardımcı olurmusun