Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

EmreSalman

Üye
bozmassında phoneixi kaldır ondan sonra bi alt sürümünü kur öyle dene :)

- - - Eklendi - - -

ikisini tekrar kurma en son sürümün bi alt sürümünü yükle :D [h=1]2012.24.000.48366 bu sürümü yükle ;)
[/h]

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714 ve kartal076

kartal076

kartal076

Üye
İşlem tamam :) sanırım iki sürüm olduğu için programlar çakışıyordu. İkisini de sildim bir önceki sürümü yükledim ve işlem tamam :) :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
qNc_wRT

qNc_wRT

Üye
Hocam bu açılıştaki hazan edition nasıl degiştirebiliriz ayrıca kapatma dügmesine bastıgımda telefon yeniden başlatılıyor onu nasıl degiştirebiliriz ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam bu açılıştaki hazan edition nasıl degiştirebiliriz ayrıca kapatma dügmesine bastıgımda telefon yeniden başlatılıyor onu nasıl degiştirebiliriz ?

Rofs3 icindeki splashscreen.mif dosyasini silersen islem tamamdir. Kapatma dugmesine basildiginda yeniden baslamasi icin bir mod uyguladigimi hatirlamiyorum. Kendimde kullandim oyle bir sorun yasamadim. Telefonun E hafizasini formatla + hard format at ve tekrar refurbish olarak phoenix ile flashla.

CFW yi kullanan arkadaslardan boyle bir geri donus te almadim. (Sen haric)

Umarim konuyu ve mesajlari okuyan CFW yi yukleyen arkadaslarimiz deneyimlerini paylasacaklardir. Ayrica sende PM ile CFW hakkinda kullanip yorum yapan arkadaslara sorabilirsin.

EmreSalman

Üye
bende olmadı öyle cfw gayet güzel valla bi hatasını görmedim şu zamana kadar ;)

• Beğen
sado_27

sado_27

Üye
kurdugumdan bugune hiç sorun yaşamadım kesinlikle harika elerine saglık pc dert gormesın vürüs buşalmasın :))

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kurdugumdan bugune hiç sorun yaşamadım kesinlikle harika elerine saglık pc dert gormesın vürüs buşalmasın :))

sorunsuz kullanmana sevindim. :oke:

ancak pc dert gormesin demissin. Nerden duydun benim pc'yi dun servise yolladim;(
Hazirladigim minor guncelleme yarim kaldi.
Allahtan N603 var:D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

ancak pc dert gormesin demissin. Nerden duydun benim pc'yi dun servise yolladim;(

kardeşim benim tel de 603 ve dün gece tele temiz bi flash attım.şimdi bu attıığım flashla cwf yükleyebilir miyim.eğer yükleniyosa hemen senin hazan cwf sini yüklicem

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim benim tel de 603 ve dün gece tele temiz bi flash attım.şimdi bu attıığım flashla cwf yükleyebilir miyim.eğer yükleniyosa hemen senin hazan cwf sini yüklicem

CFW dosyalarini ayni klasore at (once digerlerini silmelisin) sonra flashla. Tamamdir :oke:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

CFW dosyalarini ayni klasore at (once digerlerini silmelisin) sonra flashla. Tamamdir :oke:

aynı klasör dediğin şu mu C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-779 burdaki orjnal dosyaları silip sadece senin cwf dosyalarını mı atıcam dizine.ayrıca senin verdiğin 2 dosya mı vardı ikisinide indircez mi yani şunları diyorum '

' ikisinide indirip dediğin dizine bu ikisin mi flashlıcaz tele?

sado_27

sado_27

Üye

gerçekten bilmiyordum geçmiş olsun :( ama işallah en kısa zamanda gelır :) budefada temellı gocmesın ben dua edıyorum ama tersı oluyor :D ALLAH EKSIKLIGNI VERMESIN :)

- - - Eklendi - - -

aynı klasör dediğin şu mu C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-779 burdaki orjnal dosyaları silip sadece senin cwf dosyalarını mı atıcam dizine.ayrıca senin verdiğin 2 dosya mı vardı ikisinide indircez mi yani şunları diyorum '
aynen babacan dosyaları ıstersen sılme yedekle daha ıyı olur ;) bıdaha ındırme gereği duymazsın
cüneyt sen 2 sinide indir rar dosyasından cıkar içinden rofs3 sil ve yerine bunu ekle ve devam et :)

• Beğen
Tepkiler: cuneytttttt ve Silinen Üye 14714
baba3232

baba3232

Üye
Hocam v4 sürümünü bekiyoruz umarım kısa zamanda çıkarırsın.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Evet ayni dizine atacaksin. emmc.fpx isimli dosya yok uyarisi almadan once refurbish'e basmadan acilan pencerede sol alt kosedeki options butonuna bas ve orada kirmizi ile belirtilmis dosyayi sec ve sil sonra refurbish butonuna bas.

OFW dosyalarini "sil" derken elbette yedeklerini almadan silme ;)

HAZAN EDITION V3.0-INDIR ozel menu gorunu ile geliyor bunu istemiyorsan orjinal menui ile kullanmak istiyorsan ***HAZAN EDITION V3.0 ORJINAL MENU DUZENI ROFS3-INDIR' linkinden ilgili ROFS3 dosyasini indir ve C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-779 klasorunun icine diger dosyalari (ROFS3 haric) at ve sonra bu ROFS3 dosyasini atarak flashla.

- - - Eklendi - - -

gerçekten bilmiyordum geçmiş olsun :( ama işallah en kısa zamanda gelır :) budefada temellı gocmesın ben dua edıyorum ama tersı oluyor :D ALLAH EKSIKLIGNI VERMESIN :)

Tesekkur ederim. Insallah en gec yilbasndan sonra servisten gelecek. Donanimsal olarak coken PC/Notebook'a garanti kapsamindaysa mudahele etmiyorum. Servise yolluyorum. Eger garanti kapsaminda degilse hakkindan bir sekilde geliyorum :D. Yazilimsal sorunlar zaten problem degil. :oke:

- - - Eklendi - - -

Hocam v4 sürümünü bekiyoruz umarım kısa zamanda çıkarırsın.

Bakalim ihtiyaclar ve zaman/imkan dogrultusunda elimden geleni yapacagim. V4 olmasa bile minor guncellemeler vermeye calisacagim.

amficci

amficci

Üye
elinize sağlık güzel olmuş gerçekten :oke:

tufless

tufless

Üye

Dosyalari dogru dizine koydugundan eminsin, E yi formatladiktan sonra telefona hard format at. (hafiza kartini cikartmayi unutma)

Hard format attiktan sonra phoenixi calistir, telefonu usb ye tak( nokia suiti modunda) sonrasini biliyorsun sanirim. :)

arkadaşlar bu hatanın aynısı aldım lütfen yardım edin napmam gerekiyo

- - - Eklendi - - -

Şimdi de şöyle bir hata aldım ?

arkadşlar bu hatanın aynısı aldım lütfen yardım edinn

- - - Eklendi - - -

yaaa yardım edicek bir kişi mi yok

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu hatanın aynısı aldım lütfen yardım edin napmam gerekiyo

- - - Eklendi - - -

arkadşlar bu hatanın aynısı aldım lütfen yardım edinn

- - - Eklendi - - -

yaaa yardım edicek bir kişi mi yok

Phoenixin 2012.24.000.48366 bu sürümü yükle, tabi once yuklu olan phoenixi kaldirmayi unutma. Konumuzun 14 yada 15. sayfasinda benzer sornunu yasayan bir arkadasimiza Emre Salman arkadasimizin onerisi cozum getirmisti. ;)

EmreSalman

Üye
kesin çözüm :oke: :D

• Beğen

Üst Alt