Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
çok sağol abi hepsini indircem bide 4.0.1 versiyonunu göremedim orda joslog modu tek işlemle yükleyip kaldırma özelliği vardı o versiyonu da yükler misin çok şey istedm dimi4.0.1 adı altında 4.1.1 var abi rapidde
abi öyle yok yok deyince heycan yaptım valla ben beklerim son cfw niemeğine sağlık 4.0.1 i de indiriyorum simdi
Bende heyecanlandım
Bende ugrasirken heyecanlaniyorum, baya bir asama kaydettim (bazi konularda sifirdan ogrenmem gereken seyler oldugu icin cok ugrasiyorum) gozlerim agridi artik.
ya helal olsun sana gerçekten o kadar uğraşıyosun bizler için abi valla hakkını helal et.görüşlerimizle hareket etmen ayrı bi güzellik.merakla bekliyorum ben su yazılımını abi
içeriği nelerden oluşacak biraz tüyo ver abizaten özgün olur senin cfwler çünkü önceki 4.1.1 de tema efektini tek tikla kapatıyoduk o çok iyiydi başka cfw de yoktu mif editor falan.abi bide ne zamana biter bu çalışma ?
[URL="http://www.maxicep.com/uyeler/uye-813983/cuneytttttt/"' Alıntı:cuneytttttt[/URL]]şimdi daha da merak etmeye başladımklavye görünümü iphone gibi olsa bide böyle metro tarzı tema falan.yada bu söyledklerm bsit kalıyodur bide hd duvar kagıtları.joshlog mod ben heyecan yaptım en iyisi mi beklemeek
şimdi daha da merak etmeye başladımklavye görünümü iphone gibi olsa bide böyle metro tarzı tema falan.yada bu söyledklerm bsit kalıyodur bide hd duvar kagıtları.joshlog mod ben heyecan yaptım en iyisi mi beklemeek
He he
Biliyorsun ki ben genelde fazla ozellestirmek taraftari degilim, sebebi de malum. Herkesin zevki farkli. Bu nedenle ortalama bir cfw yapmaya gayret ediyorum. Hackli olmasi sayesinde dilediginiz gibi ekleme ve cikarma yapabilirsiniz.
Kendine ozgu bir cfw olsun istiyorum, fakat eminim ki kafamdakileri oturtabilirsem bu CFW digerlerinden ayri olacak. Bu cumlelerimi okuyanlarda sanmasinlar ki mucize yaratacagim, sadece kullanim ve ozellestirme kolayligi saglayacak bazi programlari entegre etmeye calisiyorum. Kisacasi farkli olacagini umuyorum.
- - - Eklendi - - -
Bu arada nasipse sadece joshlog ile sinirli olmayacak
çok haklısın abi.ben heyecandan sıraladım valla bu seyleribu arada joshlog + maximod tarzı bişey mi olacak ki.tüyooo ver
doğru diyosun ama bu merak duygusu insanı bitiriyor ama beklicez artık yapcak bişey yok
Yapacak birsey var, seni kullaniciliktan CFW yapimina alalim 603 icin sende ver coskuyu
olur valla az çok öğrendim bişeyler her hafta bi cfw çıkartırım mesela windows 8 cfwsi yaparım.forumda 5800 a yapmışlar windows 8 cfw si belle de niye yok diye düşündüm yapmak lazım abi
devrim niteliğinde işler çıkartabilrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?