Nokia 603 - Formatlama (Ovi ve ilk wallpaperlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brtdgncll

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 - Formatlama (Ovi ve ilk wallpaperlar)
Merhabalar,

Öncelikle farkındayım konuyu açtığım sırada ilk sayfada "ovi sorunlu" başların bulunduğunun. Fakat biraz farklı soracaklarım.

Microsoft Apps'i yükledikten sonra mesaj takılma sorunu yaşıyordum. Bir süredir de format atmak aklımdaydı dün gece yaptım. Önce hard format attım üstüne de temiz olsun diye *#7073# yaptım. Aaa. Ovi Store, Maps yok ve arkaplanlar... Forumda araştırdım ve Nokia Suite kullanarak format attım. Fakat hiçbir şey değişmedi. Ne yapmalıyım? Nasıl getirebilirim *arkaplanlarla birlikte* Ovi Store'u? Maps'i daha sonra güncellemeyle kurabildim.

"Flash at"mak nedir? Garanti dışına çıkarır mı telefonumu? 6 aylık telefon, 14 aylık garantiden olmayalım da...

Bu arada bundan mıdır bilmiyorum hafıza kartım da var içerisinde. Ona format atılmamış.

Teşekkürler.

ANIL

ANIL

Admin
flash atmak garanti dışına çıkarmaz. telefon ilk günkü haline gelir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartını da biçimlendir sonra flash at bencede

brtdgncll

Üye
    Konu Sahibi
flash atmak garanti dışına çıkarmaz. telefon ilk günkü haline gelir.
Diyeceksiniz kör müsün... ama Emin misiniz garanti dışına çıkarmadığına? :) Önemli yani garanti...

Ve flash atarken telefonun ölme ihtimali?

[ENGİN];4921139' Alıntı:
hafıza kartını da biçimlendir sonra flash at bencede
Peki. Hafıza kartı önemsiz...

-------------------------------------------------------
Nokia'dan Buse'cim telefonu garantiye gönder onlar yaparlar dedi. Peki dedim. :)

ANIL

ANIL

Admin
garantilik bir durum olursa nokia suite ile yazılımı tekrar yüklersin sorun olmaz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
servise göndersen onlarda flash atacak değişen birşey yok belleyi sıfırdan yükleyecekler yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt