LÜten yardım nokia 603 ümü ilk güne döndürmek istiyorum !!

Sponsorlu Bağlantılar

yusufkan11

Üye
    Konu Sahibi
LÜten yardım nokia 603 ümü ilk güne döndürmek istiyorum !!
Arkadaşlar şimdi benim tel sürekli kontör yiyordu bende hard format attım sonra mobil veriyi kapattım oldu fakat telefonu eski haline yani ilk aldığım güne dödnürmek istiyorum mesela angry birds vardı yüklü gelen arkaplan resimlerini falan özledim :vur ORjinal ayarlarına geri dön yapıyorum fakat kilit kodu istiyor hepsini denedim olmadı 1234, 12345, *#7370#, 000, 0000 ... daha bir sürü internette gördüklerimin hepsini ama olmadı. yeni şifre koymaya çalıştım yine olmadı. Artık fabrika ayarlarına dödürüp yüklü gelen uygulamaları oyunları, arkaplan resimlerini kullanmak istiyorum lütfen yardım telefonumu ilk günkü halini özledim... :ağlarım:

codblackops2

codblackops2

Üye
Nokia Suite'den yazılımı tekrar yükle.

ANIL

ANIL

Admin
Sanırım orjinal dosyalarla flash atmanız yeterli olacaktır.

anadolumm

Üye
Nokia Suite'den yazılımı tekrar yükle.

birşey sormak istiyorum. Nokia Suite'ten yazılımı tekrar yüklemek flash gibi birşey mi? Telefon ilk günkü haline mi dönüyor? Microsoft apps kalkar mı bunu yaparsak? Telefonu aldığımda orjinal duvar kağıtları vardı, yanlışlıkla hepsini sildim. Onlar da gelir mi?

codblackops2

codblackops2

Üye
birşey sormak istiyorum. Nokia Suite'ten yazılımı tekrar yüklemek flash gibi birşey mi? Telefon ilk günkü haline mi dönüyor? Microsoft apps kalkar mı bunu yaparsak? Telefonu aldığımda orjinal duvar kağıtları vardı, yanlışlıkla hepsini sildim. Onlar da gelir mi?

Evet flash gibi birşey telefonu ilk günki haline getirir.sonradan yuklediğin herşey silinir.muhtemelen gelir duvar kağıtları yani gelmesi lazım ama net birşey söyleyemeyeceğim

great14

great14

Üye
arkadaşım sen bana özelden ulaş pcye gecer gecmez halledelim

anadolumm

Üye

Evet flash gibi birşey telefonu ilk günki haline getirir.sonradan yuklediğin herşey silinir.muhtemelen gelir duvar kağıtları yani gelmesi lazım ama net birşey söyleyemeyeceğim

teşekkürler flash'tan daha güvenli gibi görünüyor :)

beratçbn

Üye
teşekkürler flash'tan daha güvenli gibi görünüyor :)

ama yazılımı tekrar yüklemek duvar kağıtlarını filan geri getirmiyor ben denedim olmadı ...tlf de herhangi bi değişiklik olmuyor yazılımı tekrar yüklemekle ...

killerkadir67

killerkadir67

Üye
bende denedim telilk günkü gbi olmadı , hard format atmıştım baz ıözellikleri silindi foto düzenleme resim düzenleme youtube fln nasıl o kutudan açtığımız ilg günkü hali gbi yaparız bu teli?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash atarak

• Beğen
Tepkiler: killerkadir67
killerkadir67

killerkadir67

Üye
flash denedim phonix içerisine attığımdosyalar görünmüyor

killerkadir67

killerkadir67

Üye
yok nokia 603 için

- - - Eklendi - - -

navifirmile indirdiğm dosyaları Phoneix/Products klasörünün içine attım gözükmüyor flash atamıyorum

killerkadir67

killerkadir67

Üye
denedim öyledeolmadı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
virüs programlarını kaldırın yeni nesil programlar birçok işlemi engelliyor kullanılan sisteme göre

ERHAN58

ERHAN58

Üye
yaptın mı bilader yaptıysan ben de yapmak istiyorum

achambo

achambo

Üye
yok nokia 603 için

- - - Eklendi - - -

navifirmile indirdiğm dosyaları Phoneix/Products klasörünün içine attım gözükmüyor flash atamıyorum

products/rm-xxx(telefonunun rm kodub*#0000# den bak) bu klasöre atıcan

dutluyol45

dutluyol45

Üye
Arkadaşlar şimdi benim tel sürekli kontör yiyordu bende hard format attım sonra mobil veriyi kapattım oldu fakat telefonu eski haline yani ilk aldığım güne dödnürmek istiyorum mesela angry birds vardı yüklü gelen arkaplan resimlerini falan özledim :vur ORjinal ayarlarına geri dön yapıyorum fakat kilit kodu istiyor hepsini denedim olmadı 1234, 12345, *#7370#, 000, 0000 ... daha bir sürü internette gördüklerimin hepsini ama olmadı. yeni şifre koymaya çalıştım yine olmadı. Artık fabrika ayarlarına dödürüp yüklü gelen uygulamaları oyunları, arkaplan resimlerini kullanmak istiyorum lütfen yardım telefonumu ilk günkü halini özledim... :ağlarım:
nokia software updater for retail 2.0.6 programı indirip kurdum.yaklaşık 502 mb dosya indirip kurdu.fabrika uygulamaları ve duvar kağıtları geri geldi.

Son düzenleme:

Üst Alt