MücahitTokgöz
Nokia 603 Flash Sorunu
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim Nokia 603 cihazım var alalı yklaşık 2 ay oldu. Telefona hard format attım ve malesef içindeki çoğu uygulama gitti bunlardan bahsedecek olursam;
Çektiğim resimleri editleyemiyorum
Herhangi resimi facebookta paylaşamıyorum(Özellk destklenmiyor diyor)
Youtube,Shazam,Angry Birds bunun gibi 5-6 tane uygulamalar gitti
Eskiden galeriye girip bir resim seçip duvar kağıdı yapabiliyordum o seçenekde gitti ana ekranda ekrana basılı tutup duvar kağıdı ayarla diyip seçiyorum ama şöyle bişey daha var duvar kağıdı yap dediğimde kendi ölçekliyor eskiden ben kendim resimi ayarlayıp duvar kağıdı yapabiliyordum ama şmdi malesef olmuyor.
Nokia Suiteden yeniden yükle işlemi yaptım geri gelmedi
Soft Formatta geri getirmedi.
Kısacası demek istediğim Nokia 603'e tekrardan Flash atmak istiyorum.Siz şimdi forumu inceleseydin var diceksiniz ama ben baktım N8 için yazıyor hepsinde. Lütfen yardımcı olun Şimdiden teşekkür ediyorum
Çektiğim resimleri editleyemiyorum
Herhangi resimi facebookta paylaşamıyorum(Özellk destklenmiyor diyor)
Youtube,Shazam,Angry Birds bunun gibi 5-6 tane uygulamalar gitti
Eskiden galeriye girip bir resim seçip duvar kağıdı yapabiliyordum o seçenekde gitti ana ekranda ekrana basılı tutup duvar kağıdı ayarla diyip seçiyorum ama şöyle bişey daha var duvar kağıdı yap dediğimde kendi ölçekliyor eskiden ben kendim resimi ayarlayıp duvar kağıdı yapabiliyordum ama şmdi malesef olmuyor.
Nokia Suiteden yeniden yükle işlemi yaptım geri gelmedi
Soft Formatta geri getirmedi.
Kısacası demek istediğim Nokia 603'e tekrardan Flash atmak istiyorum.Siz şimdi forumu inceleseydin var diceksiniz ama ben baktım N8 için yazıyor hepsinde. Lütfen yardımcı olun Şimdiden teşekkür ediyorum