papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Hangi telefonu alacağımızı şaşıracağız
:tşk
olur olmasına da samsungu geçti telefon çıkarıp duruyo
Ben zaten seviniyorum ,Bence bu kötü bir şey değil, rakipleri de yapıyor bunu. Artık her yeni çıkanı almak zorunda olmadığımızı öğrenmiş olmamız gerek. Teknolojiye yetişemeyiz, normal bütçeli insanlar olarak... Ki yetişmeye gerek de yok... Yetişince n'olcak? =P Kendinize uygunu bulun, alın, kullanın...Umarım işe yarar özellikler gelir... =)
sizmiydiniz geçici olarak 620 alanyaza telefonu değişeceğim gelsin lumialar
Nokia'nın kapanan fabrikaları Macaristan Almanya ve Finlandşya gibi işçi maliyetinin yüksek olduğu eski teknoloji kullanılan Avrupa ulkelerindeydi. Yeni modernize edilen Çin,Hindistan ve Kore fabrikalarının günlük üretim kapasitesi 500.000'den fazlaNokıa bazı fabrikalarını kapatmıştı kotu zamanında bu kadar çeşit lumia telefonlarını yada ashaları nerede ureticek?Fabrikası kaldı mı ki bu kadar çok ?
Haber için teşekkürler dostum.
Mart döneminde yeni telefonuma kavuşuyorum desene
Yanlış hatırlamıyorsam hindistandaki ve çindeki büyük fabrikalar kapatıldı diye biliyorum abiNokia'nın kapanan fabrikaları Macaristan Almanya ve Finlandşya gibi işçi maliyetinin yüksek olduğu eski teknoloji kullanılan Avrupa ulkelerindeydi. Yeni modernize edilen Çin,Hindistan ve Kore fabrikalarının günlük üretim kapasitesi 500.000'den fazlaayrıca Nokia da Apple fason üretim yaptırıyor.
ben önümüzdeki hafta kavuşuyorum
yok hocam geçici olarak almadımda değişmek istiyorumsizmiydiniz geçici olarak 620 alan
karıştırdım kusura bakmayınyok hocam geçici olarak almadımda değişmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?