5800 V40 ile ilgili şuana kadar göze çarpan hatalar
1- Daha önce tanımlanmış Wlan ağlarının kaydedilmemesi, her seferinde wlan kodu istemesi
2- Ajandaya bir olay eklerken değiştirmeye çalıştığım 3.bilgi (herhangi biri) seçerken ajandadan ana ekrana atıyor.
3- Radyo rds bilgileri gözükmüyor.
4- Radyoda kanal değiştirdikten bir süre sonra donma oluyo. Aynı kanal çalıyor ama değişim kapama yapamıyorsunuz..

kinetic scrollu men ude kullanamıyorum ben ve şeffaflık fln da göremedim ana menude. ufuk arkadaşın sorusuna cevap. modelim mavi renk
arkadaşlar daha bugn yükledim v 40 genel olarak memnunum radyo olayını denemedim daha mutlaka hard format atılmalı mı sizde? hafıza kartını çıkartıp atsam nsıl olur aynı etki olurmu ? 50 küsur oyun var hfza kartnda silmek istemorum yada yedek alıcam hafıza kartınada at derseniz?

fotoğraflara bakarken sağa solla ittirip yeni resme bakcagım zaman açmıyo sadece sihay ekran var![]()
Ben de güncelledim çok teşekkürler.Fakat ekrandaki telefon ve rehber ksımları çalışmıyor.Tüm ev ekranı temalarını denedim çalışmıyor.Ne yapabilirim.
Aynı Sorun bndede olmustu rehber telefon ve ev ekranındayken yesil tus calısmıor..Hard Format atarak sorununu çözebilirsinHocam Garanti problemi olur mu ve hafıza kartsız yapsam olur mu