Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

misterrium

Üye
arkadaşlar yukledim 5800 üme v40 ı sonnda ve sonuuç olarak:
çok yavaşladı telefon yeni kaydırma özelligini heryrde kullanamıyorum
navigator diye bi tema geldi, klavyede bi değişiklik yok, ana menü aynı anamadım benmi tam yapamadım acaba?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
telefonun ne renk ?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
5800 V40 ile ilgili şuana kadar göze çarpan hatalar
1- Daha önce tanımlanmış Wlan ağlarının kaydedilmemesi, her seferinde wlan kodu istemesi
2- Ajandaya bir olay eklerken değiştirmeye çalıştığım 3.bilgi (herhangi biri) seçerken ajandadan ana ekrana atıyor.
3- Radyo rds bilgileri gözükmüyor.
4- Radyoda kanal değiştirdikten bir süre sonra donma oluyo. Aynı kanal çalıyor ama değişim kapama yapamıyorsunuz..

Kardes Bnde 1.secenekdeki sorun dediğin bnde yoq..Bnm Her Bağladığım Wlan Ağlarını Kendisi Otomatikmen kaydedior vede sifreyi 2-3 sefere istemior..Bu Sorun Sanırım Bazı Kişilere göre oluor...Ayrıca Bnm Telefonumda Hiç bir sorun olmadı..V40 Yükledikten sonra Hard Format attım o kdr..Bnce Bu Versionla beraber telefonda cok büyük bi hız artısı yoq ama inanın bütün programları veya 6-7 tane programı aynı anda acık bırakın ve ekranı döndürün gecisler fln yapın hızlı olduğunu anlayacaksınız :)

Bide Arkadaslar Bnm Merak ettiğim ßirsey var Bu Güncellemeler Neye Göre Cıkıor ?? vede V40 Dan sonra Yeni ßir Güncellemede Daha Cıkar mı ??

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
nokiaya yaklmış birşey veya onlara atılan dilekçeleri dikkater alıyorlarsa çünkü genelde herkes kinetik scroll istedi bu güncellemde konmuş bu özellik ..

theclam

Üye
arkadaşlar daha bugn yükledim v 40 genel olarak memnunum radyo olayını denemedim daha mutlaka hard format atılmalı mı sizde? hafıza kartını çıkartıp atsam nsıl olur aynı etki olurmu ? 50 küsur oyun var hfza kartnda silmek istemorum yada yedek alıcam hafıza kartınada at derseniz?

misterrium

Üye
kinetic scrollu men ude kullanamıyorum ben ve şeffaflık fln da göremedim ana menude. ufuk arkadaşın sorusuna cevap. modelim mavi renk

aliçoooo

aliçoooo

Üye
kinetic scrollu men ude kullanamıyorum ben ve şeffaflık fln da göremedim ana menude. ufuk arkadaşın sorusuna cevap. modelim mavi renk

arkadasım Kinetic scroll menüde koyulmamıs o yzdn kullanılmıor..Ayrıca Nokia 5530 daki gibi seffaf menü 5800 da bu versiyona koymamıslar ama temalar bölümünde bir arkadasımız öyle birsey paylasmıstı ordan bakarak seffaf yapabilirin..Bn yaptım oldu..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar daha bugn yükledim v 40 genel olarak memnunum radyo olayını denemedim daha mutlaka hard format atılmalı mı sizde? hafıza kartını çıkartıp atsam nsıl olur aynı etki olurmu ? 50 küsur oyun var hfza kartnda silmek istemorum yada yedek alıcam hafıza kartınada at derseniz?

Her version yükseltmede hard format atılmalı..Arkadasım daha verimli almak istiosan hafıza kartınada at derim..İnan byk bi hız farqı oluo..sen yedeğini al hafıza kartının at hard format gitsin...Radyo olayını bnde hiç denemedim arkadaslar sorunlu dio ama hiç bakmadım bnde :D

misterrium

Üye
fotoğraflara bakarken sağa solla ittirip yeni resme bakcagım zaman açmıyo sadece sihay ekran var:(

darktumtas

Üye
Ben de güncelledim çok teşekkürler.Fakat ekrandaki telefon ve rehber ksımları çalışmıyor.Tüm ev ekranı temalarını denedim çalışmıyor.Ne yapabilirim.

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
hardformat at kardeşim

darktumtas

Üye
Nasıl atacaz hocam.Hafıza kartı takılı olmalı mı?Garanti dışı olabilir mi?Yardımcı olursan sevinirim.

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle dosya yöneticisi-yedekle-yedekleme içerikleri tümü yap ve rehber ajanda notlar vb bilgileri hafıza kartına yedekle sonra telefonunu kapattıktan sonra aynı anda yeşil tuşu- kırmızı tuş- kamera tuşu açma/kapama tuşuna ekran açılıncaya kadar bas eğer ekran açıldıgında saat ayarlarını ve ülke seçimi soruyorsa hard formatı başarmıssın demektir

darktumtas

Üye
Hocam Garanti problemi olur mu ve hafıza kartsız yapsam olur mu

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Ben de güncelledim çok teşekkürler.Fakat ekrandaki telefon ve rehber ksımları çalışmıyor.Tüm ev ekranı temalarını denedim çalışmıyor.Ne yapabilirim.

Arkadasım Hard Format At Düzeleceqtir:oke: Aynı Sorun bndede olmustu rehber telefon ve ev ekranındayken yesil tus calısmıor..Hard Format atarak sorununu çözebilirsin

darktumtas

Üye
Hocam çok teşekkürler.Garanti konusunu söylerseniz içim rahat edecek

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Hocam Garanti problemi olur mu ve hafıza kartsız yapsam olur mu

Hiçbir Sorun Olmaz..Garantidende cıkmaz..Sana Kalmıs ßirsey istersen hafıza kartlı yap istersen cıkartıp at sana kalmıs birsey :oke:

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
hayır garanti dışı kalmaz merak etme...

darktumtas

Üye
Hadi o zaman sağolun.

--------------- Ekleme ---------------

Hocam oldu Allah razı olsun çok teşekkürler.

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol kardeşim yardımcı olan arkadaşlarada çok teşekkürler

Üst Alt