mito1172
Üye
bende bişey ekleyeyim dedim alarma ilk kez baktım telefonu 1 buçuk ay oldu alalı ilk görünümünüde bilmiyorum yorumlara bakıp merak edip kurdum ama çalarken ekranda öyle denildiği gibi kaydırma tuşları çıkmadı sadece altta sağ ve solda 2 seçenek çıktı durdur ve ertele. ilginç bir durum bu ya güncelleme herkese farklımı yüklendi ne biçim iş bu anlamadım.
not: tuş kitliyken aranınca çıkan kaydırma tuşları kilit aç cevapla yeni ekran çıkıyor bu normal yani.
ilk açılışta o bendede oluyor arkadaşım sanırım yeni güncellemedeki eklenen yeni özellikler yavaşlattı işlemciyi
not: tuş kitliyken aranınca çıkan kaydırma tuşları kilit aç cevapla yeni ekran çıkıyor bu normal yani.
ilk açılışta o bendede oluyor arkadaşım sanırım yeni güncellemedeki eklenen yeni özellikler yavaşlattı işlemciyi
arkadaslar 5800 dakı ıslemcı olayını bılıyorsunuzdur.hanı hızı 192-196 mhz de gosterıyor programlar.bu nedendır bılen varmı 1 sayfa yazı okudum bu sorunla ılgılı bıse dememıssınızv40 da batarya kullanımında artıs oluyormus bunlar ıslemcı hızını dusurdu ozman ben oyle dusunuyorum.Telefonun ev ekranına donerken sıyahlık oluyor kare kare bu yoktu dırekt dönuyordu hızlı hızlı noluyor yavvv
bana bıse dıyın bunun ıslemcı hızını arttıralım yavas yavv
--------------- Ekleme ---------------
zuahaha ben hard format atmadım acaba ondan mı bu yavaslık xDDDD tamam kınamayın hemen
v40 da batarya kullanımında artıs oluyormus bunlar ıslemcı hızını dusurdu ozman ben oyle dusunuyorum.Telefonun ev ekranına donerken sıyahlık oluyor kare kare bu yoktu dırekt dönuyordu hızlı hızlı noluyor yavvv
bana bıse dıyın bunun ıslemcı hızını arttıralım yavas yavv
red edi tıklıyorum yok sesi kesip hala annen arıyor diyor cvpla diyorum oda yok zaten cvplasa arayanda yok çünkü arayan tel sonlandırıldı. Evet deli oldum kapadım teli sonra düzeldi...garip ama gerçek bu olan hani tokadı yersin ve 1 saat sonra bağırırsın noluyo diye buda öyle bişeydi arayan teli kapadım benim tel hala kapanan tel arıyor diyor
bişey demedik