Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
ya Mümün biraz İphone a benzetmeye çalışmışlar galiba..:ehe

haklısınız hocam hiçte gerek yoktu tamam değişik olmuş ama i-phone u andırıyor bu açıdan nokia böyle bişey yapmamalıydı bunu yapacağına efendi gibi widget homescreen koysana sen deni ama :)

--------------- Ekleme ---------------

1- Daha önce tanımlanmış Wlan ağlarının kaydedilmemesi, her seferinde wlan kodu istemesi
2- Radyoda kanal değiştirdikten bir süre sonra donma oluyo. Aynı kanal çalıyor ama değişim kapama yapamıyorsunuz..
3- Ev ekranı temasıyla alakalı kapanma problemi

var mı daha başka eklencek buglar ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet haklısın başkasına benzemeye çalışacağına daha güzel geliştirmeler yap..

cabbar007

cabbar007

Üye
widget eklenmesini istesek güzel olur :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokianın tartışma siteleri ile veya kendi sitesi yoluyla iletmek lazım aslında..

cabbar007

cabbar007

Üye
kopyasını olmassa forumda verelim herkes göndersin böylece çoğunluk olduğu için dikkate alınır ;)

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
öyle yaparız tabikide daha öncede aynı şey kinetic scrolling özelliğinin eklenmesi için yapılmıştı şimdide hem gerekli bugların düzeltilmesi hemde eklenmesi istenen yeni özellikler için bir istek formu doldururuz

cabbar007

cabbar007

Üye
aynen dostum katılıyorum :):oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
doldurun arkadaşlar ben bile kinetik için form doldurmuştum..bu nokia ancak bundan anlıyor..:ehe

sado826

sado826

Üye
tamam bu sorunu da aldım listeye nokia ya bir mail göndericem bu sorunları kapsayan ama önce doğru bir hard format attıgından emin olmam lazım hard format attıktan sonra ülke seçimi ve saat güncellemesi yaptın mı ayrıca telefonunda tüm kayıtların silinmişmiydi tüm ayarlar falan ?
aynen mümin hard format attım bunlar çıktı zaten soft format atsaydım o işlemler çıkmazdı hard format attıgım için o bilgileri bana sordu ama düzelme olmadı bence o olayıda ekle zaten nokianın kendi sitesinde bu radyo problemi çok dile getirilior bakalım kısa zamanda bir çözümü olur elbet

dadasaktas

dadasaktas

Üye
teşekkür ederim bilgiler için
hard format attım galiba dil seçimi falan geldi ama veriler silinmedi ??
radyoya gelince bu hard format işinden sonra dinledim ama problem olmadı inşallah böyle devam eder

sermeydan70

Üye
Sevgili arkadaşlar;

Öncelikle radyo da sorun yaşayan arkadaşlar varsa 40 ile başlayan programı yükledikten sonra hard format asılırsa sorunlar yaşanmıyacaktır.

Ben 31 ile başlayan versiyonunda o kadar cok sıkıntı yaşadımki sizlere anlatamam mesajlar bölümünde yaşadığım sıkıntıların haddi hasabı yok nokia cluba 2 defa kvk ya 3 defa götürdüm. Ne ilginçtirki nokia clubda yapılan işlemler nookianın ekranlarında gözükmüyor bilginiz olsun. Kvkda ise ilk önce bıraktım test edildi sorun yok dendi telefonu aldım kapıya cıktım aynı arızayı yaptı anında geri götürdüm gösterdim. Aldılar tekrar teknik bir eleman gelerek biz ayar yaptık sorun olmıycaktır dendi. Neyse aldım kullanmak için 2 gün geçti gene aynı sorun. Tekrar götürdüm parca değişimi yaptılar aldım gene aynısını yaptı 3 ncü kez götürdüm yok hallolmuyor gene parça değişmişler randıman alamamışlar. sorun aslında belli yazılım hatası mevcut. Suan 40 ile başlayan versiyonu yükledim yükledikten sonra hard format sart menüleri görmek için. Yaşadığım sorun suydu ; Mesaj geldiğinde açmak istediğimde secili hafıza kartı okunamıyor mesajlar telefon hafızasına aktarılacak. Sonrasında telefonu kapayıp acana kadar sorun devam etti. Sürekli bu arızayı yaşadım. Sonra müzik dinlemek için menüye girdiğimde gene aynı hatayı veriyordu hafıza kartı görmüyor diye.. Ama suan 40 ile başlayan versiyonu yükledim bu sorunlar gitmiş ve telefonum menü ve görünümü daha güzel oldu kesinlikle yüklemenizi tavsiye ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Sevgili arkadaşlar;

Öncelikle radyo da sorun yaşayan arkadaşlar varsa 40 ile başlayan programı yükledikten sonra hard format asılırsa sorunlar yaşanmıyacaktır.

Ben 31 ile başlayan versiyonunda o kadar cok sıkıntı yaşadımki sizlere anlatamam mesajlar bölümünde yaşadığım sıkıntıların haddi hasabı yok nokia cluba 2 defa kvk ya 3 defa götürdüm. Ne ilginçtirki nokia clubda yapılan işlemler nookianın ekranlarında gözükmüyor bilginiz olsun. Kvkda ise ilk önce bıraktım test edildi sorun yok dendi telefonu aldım kapıya cıktım aynı arızayı yaptı anında geri götürdüm gösterdim. Aldılar tekrar teknik bir eleman gelerek biz ayar yaptık sorun olmıycaktır dendi. Neyse aldım kullanmak için 2 gün geçti gene aynı sorun. Tekrar götürdüm parca değişimi yaptılar aldım gene aynısını yaptı 3 ncü kez götürdüm yok hallolmuyor gene parça değişmişler randıman alamamışlar. sorun aslında belli yazılım hatası mevcut. Suan 40 ile başlayan versiyonu yükledim yükledikten sonra hard format sart menüleri görmek için. Yaşadığım sorun suydu ; Mesaj geldiğinde açmak istediğimde secili hafıza kartı okunamıyor mesajlar telefon hafızasına aktarılacak. Sonrasında telefonu kapayıp acana kadar sorun devam etti. Sürekli bu arızayı yaşadım. Sonra müzik dinlemek için menüye girdiğimde gene aynı hatayı veriyordu hafıza kartı görmüyor diye.. Ama suan 40 ile başlayan versiyonu yükledim bu sorunlar gitmiş ve telefonum menü ve görünümü daha güzel oldu kesinlikle yüklemenizi tavsiye ederim.
kesinlikle katılıyorum..

bilimci

bilimci

Üye
Nokia ya göndermediysen hala mail i radyoda rds destegide kalkmıs radyo isimlerini gösteriyor artık vede telefonda sürekli müzik dinleyince telefon aynı radyoda oldugu gibi takılıyor ve kapatıp acmak gerekiyor onuda eklersen sevinirim

cbas

Üye
radyo kullanılmaz hale gelmiş resmen kanalları değiştirirken bi donyo oyle kalyo tlf kapatıp açmak gerekyo anlayacağınız hüsrana uğradık

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
radyoyu napcaz valla konuda gordum oyle gırdım hıc bı sorun yok v40 yuklu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar güncellemeden sonra hard format atın o zaman herşey düzelir..

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Telefon kasmasın dıye englsh dil secenegınde kullanıyodum msj yazma secenegı olarak v40 yukledım o problemı cozmusler ama turkcede bı msj yolladıgın zaman karsı tarafa karısık msj gıdıyor nokıa allah belanı versın.

hakan0725

Üye
hard formatda atsan ne yapsan radyonun sorunu düzelmiyor.adamalar versiyon geliştirirken telefonu bozmayı başardılar.noakia yam bir rezalet.

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
radyo takılma ve rds sorununu da eklerim merak etmeyin

bilimci

bilimci

Üye
radyo takılma ve rds sorununu da eklerim merak etmeyin

Ayrıca telefonda 2-3 saat mp3 dinleyince müzik playerde radyo gibi donuyor ve telefonu bastan baslatmak gerekiyor bunuda eklerseniz sevinirim.

Üst Alt