Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
valla o konuda bişey diyemem bende çok fazla mp3 dinliyorum telefonumdan ama hiç bir sorunla karşılaşmadım bu tarz problemler olabiliyor bazen ama bu problemin tekrar etme sıklığı ve ne kadar çok kişinin telefonunda sorun oluşturduğuda önemli tabiki bunu göz önüne alarak gelen şikayetlere göre ayarlayacaz bişeyler artık

--------------- Ekleme ---------------

5800 V40 ile ilgili şuana kadar göze çarpan hatalar
1- Daha önce tanımlanmış Wlan ağlarının kaydedilmemesi, her seferinde wlan kodu istemesi
2- Radyo rds bilgileri gözükmüyor.
3- Radyoda kanal değiştirdikten bir süre sonra donma oluyo. Aynı kanal çalıyor ama değişim kapama yapamıyorsunuz..

ve kesin olmamakla birlikte eklenmesi muhtemel sorunlar;
4- Ajandaya bir olay eklerken değiştirmeye çalıştığım 3.bilgi (herhangi biri) seçerken ajandadan ana ekrana atıyor.
5- Telefonun kapanma problemi
6- Müzik çalarda 3-4 saat gibi uzun süreli dinlemelerde donmalar yaşanıyor

skyline1523

Üye
yaw arkadaslar benim bir sorum olacak 2 hafta önce falan aldım telefonu şimdi yüklesem garantiden düşme gibi bi ihtimal varmi?

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
yeni yazılım versiyonunu yüklemenin hiç bir sakıncası yoktur telefon garanti dışıda kalmaz product kodunu değiştirmediğiniz sürece

llakin1907

llakin1907

Üye
arkadaşlar bende v40 kullanıyorum radyoda şu anda hiçbir problem yok bende eskisi gibi yani ben mi fark edemedim acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
llakin1907

llakin1907

Üye
evet hard format attım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam sorun yok o zaman..

carlp

Üye
wiwiden güncelleme yapanlardanm..yenı yazılımla bırlıkte ınternet-arama- bölümüne gırıyorum ama hemen telefona menuden cıkıyor...bende bu sorunla karşılaştım..hard format atmam mı gerekır?....hard formatın bı sakıncası varmı.pek anlamam bu işlerden..bı yardım edersenz bılgı verırsenz sevınırm..

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
wiwiden güncelleme yapanlardanm..yenı yazılımla bırlıkte ınternet-arama- bölümüne gırıyorum ama hemen telefona menuden cıkıyor...bende bu sorunla karşılaştım..hard format atmam mı gerekır?....hard formatın bı sakıncası varmı.pek anlamam bu işlerden..bı yardım edersenz bılgı verırsenz sevınırm..

hiç bir sakıncası yoktur üstelik faydalıdır telefonun yeni versiyonunun doğru düzgün çalışması için hard format atılması nokia yetkilileri tarafından da önerilmektedir

Mc80

Üye
Ben 40.05ì Yükledim Fakat Gelen Özellikleri Hiç Beyenmedim Ve Telefonumdaki Tam Ekran Qwerty Klayve Silinde 40'ı Yükleyince 31.ci Versiyonu Nasıl Geri Yükleyebilirim Yardımcı Olacak Birisi Warmı AcabA?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yükleyemezsin..tam ekran klavye mesajlarda yana çevirince çıkıyor..

dadasaktas

dadasaktas

Üye
hocam bende kullanıyorum bu teli v40 da yükledim ilk başta radyo donuyordu hard format attım düzeldi şimdi sorun yok ama benim sizlere başka bi sorum olacak umarım ilgilenirsiniz
şu kamera olayı beni hiç tatmin etmedi güncelleme yapılırsa kameraya bir faydası olurmu eğer olursa sorunlar arasına bunuda yazalım çünkü hiç tatmin edici değil san ki 3.2 değilde 1.3 gibi arkadaşlar arasında alay konusu oluyor ilgilenirseniz sevinirim

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım forumda kamera ayarı mevcut ama her çekimde yapmak gerekiyor :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlardan en düşüğü seç..bu konu hakkında bu bölümde konu açılmıştı..

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
o bile kurtarmıyor bence kamera için bir güncelleme şart çünkü tamamen yazılımla alakalı neden diyecek olursanız manuel ayarla bile ne kadar bir düzelmenin oldugunu farkettik hepimiz aslında o bile iyi değilde eskisine göre iyi yinede ama adam gibi bir patch çıkarırlarsa kamera için çok iyi olur gerçekten gece çekimlerinde hiç verim alamıyoruz

dadasaktas

dadasaktas

Üye
o bile kurtarmıyor bence kamera için bir güncelleme şart çünkü tamamen yazılımla alakalı neden diyecek olursanız manuel ayarla bile ne kadar bir düzelmenin oldugunu farkettik hepimiz aslında o bile iyi değilde eskisine göre iyi yinede ama adam gibi bir patch çıkarırlarsa kamera için çok iyi olur gerçekten gece çekimlerinde hiç verim alamıyoruz
teşekkür ederim kardeş beni bisen anlamışsın galiba :oke: bende bundan bahsediyom eğer yapabilecekleri bişey varsa yapsınlar sonuçta tüketiciyiz öyle değilmi

ayarlardan en düşüğü seç..bu konu hakkında bu bölümde konu açılmıştı..

hocam ayarlardan denedim ama böylebi telefon bu şekilde olmamalı diye düşünüyom güncelleme yapsınlarda herkaz rahat etsin kullanıcıların çoğu kameradan muzdarip bence

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkür ederim kardeş beni bisen anlamışsın galiba :oke: bende bundan bahsediyom eğer yapabilecekleri bişey varsa yapsınlar sonuçta tüketiciyiz öyle değilmi

hocam ayarlardan denedim ama böylebi telefon bu şekilde olmamalı diye düşünüyom güncelleme yapsınlarda herkaz rahat etsin kullanıcıların çoğu kameradan muzdarip bence
nokiayıyı bu konuda rahatsız edeceğiz o zaman yani bir N73 ün kamerası kadar bile değil her ikisinide kullandım N73 on basar inan..

dadasaktas

dadasaktas

Üye
nokiayıyı bu konuda rahatsız edeceğiz o zaman yani bir N73 ün kamerası kadar bile değil her ikisinide kullandım N73 on basar inan..

edelim tabi hocam böyle bir hakkımızın olduğuna inanıyorum evet n73 çok çok iyi kamera özellikleri aynı neden fark var acaba

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi

haklısın Nadir abi N73'ün kamerası çok daha iyi böyle saçmalık olmaz bencede bizim telin kamerada iyi ama çekemiyor :D var mı böyle bişey :D

rafi1994

rafi1994

Üye
v31 olmadan v 40 yüklenmiyor demi yoksa ben bir yerde hatamı yaptım benimki hala v 30 ilk önce v31 yapıp saonra mı v40 yapılıyor yoksa v 30 dan direkt v40 a güncellenebiliyormu bir yardım edin arkadaşlar

Üst Alt